Canım üşengeçlik değil de aşırı yorgun hissediyorum. Doğumdan hemen sonra 50kiloya düştüm. Depolarım boşaldı galiba kolumu kaldıracak enerjiyi bulduğumda tekrar kolumu kaldırabilmek için yemek yapıyorum. Tek başıma gerçekten çok zorlanıyorumEv supurmek kac dakika aliyor ki? Biraz usengec olabilir misiniz veya henuz cocuklu hayata adapte olamamis olabilir misiniz? Ben oglum dogdugundan beridir her gun supurur silerim. Calisirken de dahil bu sekilde yasadik. Kedimiz yok ama olsaydi da asla veremezdim. İkinci cocugu olunca ilkini veriyor muyuz?ayni sey iste.
Hakareti de küfürü de başlatan da yazan da sensin hasta mısın nesin. Tek tek kime ne cevap yazdığımı takip etmiş bi de üşenmeden. Bebek ve kedi sahibi olanların yazıları benim için değerli olan. Onları sakın kafayla tek tek okuyup cevaplayıp teşekkür edeceğim. Hadi git yat sen
Canım geç oldu hadi yat artık istersenSende otur kıçını devirip tuyler o cok dusundugun çocuğun gözüne girene kadar ..
Bir sen dogurdun diğer kadınlar mantar çıkardı herhalde yemek yemeye fırsat bulamıyormus
Yürü git Allah'ını seversen
Belli ki sahiplendireceksin
Sen gibi vicdansız olmasın dikkat et ..
Doğuracak olana da verme hatta
Malum senin gibi olmasın ..
İşine gelmedi dimi ..
O zaman tedavi gormelisiniz. Vitamin tavsiyesi istemelisiniz doktorunuzdan. Kedilerin ne sucu var,siz dogurmadiniz diye mi vereyim diyorsunuz? Gunahtir ya.Canım üşengeçlik değil de aşırı yorgun hissediyorum. Doğumdan hemen sonra 50kiloya düştüm. Depolarım boşaldı galiba kolumu kaldıracak enerjiyi bulduğumda tekrar kolumu kaldırabilmek için yemek yapıyorum. Tek başıma gerçekten çok zorlanıyorum
Allah razı olsun yaArkadaş şu forumda bir kerede kendinizi yaristirmayin yahu. Yemek konusu olur yarışırsiniz , el becerisi olur yarisirsiniz, cocuk bakımı olir yarisirsiniz , hayvan bakımı sevgisi olur yarışırsiniz. Ben merak ediyorum bir insana bu kadar umursamadan hakaret eden biri nasıl vicdanli oluyor belli ki kadın çocuğu yaralaninca korkmus evet bastan dusunmeliydi daha ilk sahiplenirken ama hayvanlarinda karakteri insan gibi bir ton karakter var. Elbet ki 7/24 gözünün önünde tutamaz kedi çocuğunun gözünüde cizebilir cocuk kediye zarar verebilir vs vs. Bunu birakinda anne karar versin hadi birakmadiniz neden yarışıyorsunuz? Komik duruyor.
Çok çok önemli ise sorarsın ayni sehirse sen alırsın. Zaten kendi gözden cikardiysa artık bakarken eskisi gibi olmayacak cok net. Hakaretler yerine biraz mantık
Allah razı olsun yaevlenirken bile adama kırk kere söyledim benim kedilerim var yatağıma kadar gelirler kabul ediyorsan evlenelim diye. Etmeseydi inan evlenmezdim. Dünya bir yana onlar bir yana. Ama evlat ne dünyaya benziyor ne kediye ne kocaya
Hmm peki ben doğurmadım diye çocuğun gözünü çıkarana kadar bekle diyorsunuz. Peki bu da bir çözüm önerisiO zaman tedavi gormelisiniz. Vitamin tavsiyesi istemelisiniz doktorunuzdan. Kedilerin ne sucu var,siz dogurmadiniz diye mi vereyim diyorsunuz? Gunahtir ya.
Yani herkes gibi onlarinda karakteri var. Kimisi çocuk sevmiyor ne yaparsan yap. E sende 7/24 izleyemezsin. Eveet videolar var cok tatlis cocuk ve kedi köpek olarak ama hepsi böyle değil. Beni sorarsan biterim hayvan için ama bunu dusunerek daha sahiplenmedim. Cocugum olur büyür kendini koruyacak duruma gelir o zaman düşünürüm. Üzücü durum ama seninde korkun yersiz değilAllah razı olsun yaevlenirken bile adama kırk kere söyledim benim kedilerim var yatağıma kadar gelirler kabul ediyorsan evlenelim diye. Etmeseydi inan evlenmezdim. Dünya bir yana onlar bir yana. Ama evlat ne dünyaya benziyor ne kediye ne kocaya
Maalesef yıl 2020 ama hala kimseye anlatamadık bunu hiç olmadı traş ettirin kedileri aylarca rahat edrrsinizVeteriner bir arkadaşım iç parazit aşısı/ilacı alırsa kedi tüyü insan saçı gibidir bir zararı olur diyor. Hem de mikroparça olmadığı için ciğerlere zor inermiş
Yani herkes gibi onlarinda karakteri var. Kimisi çocuk sevmiyor ne yaparsan yap. E sende 7/24 izleyemezsin. Eveet videolar var cok tatlis cocuk ve kedi köpek olarak ama hepsi böyle değil. Beni sorarsan biterim hayvan için ama bunu dusunerek daha sahiplenmedim. Cocugum olur büyür kendini koruyacak duruma gelir o zaman düşünürüm. Üzücü durum ama seninde korkun yersiz değil
Aynen en azından çocuk 4-5 yaşlarına geldiğinde sahiplenmek lazım. Evde yardımcı olacak bir tane daha insan olsa bunların hiçbirine gerek kalmazdı ama yok işteYani herkes gibi onlarinda karakteri var. Kimisi çocuk sevmiyor ne yaparsan yap. E sende 7/24 izleyemezsin. Eveet videolar var cok tatlis cocuk ve kedi köpek olarak ama hepsi böyle değil. Beni sorarsan biterim hayvan için ama bunu dusunerek daha sahiplenmedim. Cocugum olur büyür kendini koruyacak duruma gelir o zaman düşünürüm. Üzücü durum ama seninde korkun yersiz değil
Kedilerin birini düzenli olarak traş ediyoruz zaten diğeri tekir ve aşırı saldırgan. Traş için 3 ayda bir anestezi mi alsın hayvan. 2020 yılında savunduğunuz şeye bakınMaalesef yıl 2020 ama hala kimseye anlatamadık bunu hiç olmadı traş ettirin kedileri aylarca rahat edrrsiniz
Tatlım sen bir hayvan sever olarak neden bu kadar saldirgansin? Zor olmuyor mu aşırı vicdanlı gözüküp insan yavrusuna o çok düşündüğün yavrun deyip kucumseyip insanlara da sürekli saldirida bulunup ama vicdan muhabbeti yapmak.Ya kaç tane kedi videosu gördünüz , kaç tane öyle bir hikaye duydunuz ki kedi çocuğu yemiş , gözünü çıkarmış , yok efendim öldürmüş .
Burda mantık diyosunuz da kedi den bahsediyor orasını kaçırdınız sanırım .
Kedi beslemeden nereden biliyorsunuz zarar verecegini .
Kaç hayvan besledin şimdiye kadar ?
Kaç hayvanın gözüne baktın ?
Önerilere bak .
Eşi var.ya hu konu sahibi başımdan atmaya çalışıyorum demiyor. Dikkatli okursanız tek başına büyütüyor bebeğini. Belki eşi yok ben öyle anladım. İlla verecem demiyor bu durumu yaşayan var mı ? varsa çözümü nedir diyor. konu sahibi kedileri göndermeye vicdanı el vermediği için sizlere soruyor, maşallah tüylere kadar sorumsuzlukla suçlamışsınız. Veterinerle görüşseniz daha iyi olur. Kediler bazen bebeği kıskanıp depresyona giriyor, depresif oluyor
O dediğin anestezi değil bilmiyorsanız öğrenin 12 sene kedim vardı 6 ayda bir traş ettiriyordumKedilerin birini düzenli olarak traş ediyoruz zaten diğeri tekir ve aşırı saldırgan. Traş için 3 ayda bir anestezi mi alsın hayvan. 2020 yılında savunduğunuz şeye bakın
Tatlım sen bir hayvan sever olarak neden bu kadar saldirgansin? Zor olmuyor mu aşırı vicdanlı gözüküp insan yavrusuna o çok düşündüğün yavrun deyip kucumseyip insanlara da sürekli saldirida bulunup ama vicdan muhabbeti yapmak.
Bahçeli evimde bir sürü hayvan baktım. Vicdani ve merhameti senden öğrenecek kadar da değil durumum
Malesef duyduğum oldu yakin çevremde. Tasvip ediyorum demedim konu sahibini ama senin gibi carlamaya ve yarismaya gerek duymuyorum ben. Çözüm odaklılık. Bir sor bakalım nerede oturuyor ayni yerse al sahiplen boşa millete sarip durma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?