Hadsize bak kalbimi kırarmış.. Ulan o kedilerin birini bulduğumda sokağa atılmış dayak yemiş yara bere içindeydi, üst solunum yolu enfeksiyonu vardı perişan olduk veteriner kapılarında. Diğeri 3 haftalıkken tır tekerine sıkışmıştı, tır hareket etmeden 5 dk farkla kurtardık. 3 yıldır bebek gibi bakıyorum onlara. Bundan önce ki kedim evden çıkmamasına rağmen yardım ettiğim sokak kedilerinden taşıdığım virüs yüzünden öldü bana hayvanseverlik taslama. Git sokakta köpek döven amcalara saldır.Bir tane dogurunca hemen vazgeçilen illaki bu garibanlar oluyor ..
Size çözüm yok .
Kafadan silmissiniz burada gelip günah çıkartmayın boşu boşuna .
Bı daha da hayvanların günahına girmeyin !!!
Mümkünse alintilamayin kalbinizi kırarım .
Vicdansızlar ..
Hadsize bak kalbimi kırarmış.. Ulan o kedilerin birini bulduğumda sokağa atılmış dayak yemiş yara bere içindeydi, üst solunum yolu enfeksiyonu vardı perişan olduk veteriner kapılarında. Diğeri 3 haftalıkken tır tekerine sıkışmıştı, tır hareket etmeden 5 dk farkla kurtardık. 3 yıldır bebek gibi bakıyorum onlara. Bundan önce ki kedim evden çıkmamasına rağmen yardım ettiğim sokak kedilerinden taşıdığım virüs yüzünden öldü bana hayvanseverlik taslama. Git sokakta köpek döven amcalara saldır.
Kendi evladımı zarar görme olasılığı varsa ve herşeyden önce onu düşünmezsem o zaman adama vicdansız derler. Hadsizse bak. Çözüm önerin varsa yaz yoksa çeneni kapa arkadaş
Kedili bebekli kadınlara sordum zaten kendin gibi kolunun altına cins kedi köpek alıp sosyal medyada ihihi ne kadar da hayvanseverim diye paylaşan tiplerden zannetme karşındakini. Yıllardır uğraşıyorum sokak hayvanlarıyla ben. Kadın halimle kaç tane adamla kavga ettim. Hamileyken yavru kedilerin peşinde elimde mamaya koşup duruyordum. He evet dayak atan amcayım ben. Ya bunlar belli kapasitede insanlara anlatılacak meseleler aslında niye yoruyorum ki alıntılayıp laf anlatacağım diye. Benzer tecrübesi olana sormuşum zaten ama dışarıdaki saldırganlara güç yetiremeyip buraya enerjini atmaya gelmişsinMaval okuyup durma bana ulan mulan deyip .
Kaç tane kedili kadın yazmış burda bebeğimde var kedim de diye
Sen bahane arıyorsun
Tekme sallayan amcalardan da bir farkın yok kendini üstün mu saydın 3 sene bakınca .
Onları sahiplenen ömür boyu sahipleniyor
Sen imi bibigimi zirir viricik diye başından atmaya gelmişsin
Gönder gitsin ne cevabı bekliyorsun burda
Vicdanın yok aklın da mı yok!!!
Kedili bebekli kadınlara sordum zaten kendin gibi kolunun altına cins kedi köpek alıp sosyal medyada ihihi ne kadar da hayvanseverim diye paylaşan tiplerden zannetme karşındakini. Yıllardır uğraşıyorum sokak hayvanlarıyla ben. Kadın halimle kaç tane adamla kavga ettim. Hamileyken yavru kedilerin peşinde elimde mamaya koşup duruyordum. He evet dayak atan amcayım ben. Ya bunlar belli kapasitede insanlara anlatılacak meseleler aslında niye yoruyorum ki alıntılayıp laf anlatacağım diye. Benzer tecrübesi olana sormuşum zaten ama dışarıdaki saldırganlara güç yetiremeyip buraya enerjini atmaya gelmişsin
Sizi anliyorum . Ne salakca yorumlar yazmislar. Ins bi cozum bulursunuzHadsize bak kalbimi kırarmış.. Ulan o kedilerin birini bulduğumda sokağa atılmış dayak yemiş yara bere içindeydi, üst solunum yolu enfeksiyonu vardı perişan olduk veteriner kapılarında. Diğeri 3 haftalıkken tır tekerine sıkışmıştı, tır hareket etmeden 5 dk farkla kurtardık. 3 yıldır bebek gibi bakıyorum onlara. Bundan önce ki kedim evden çıkmamasına rağmen yardım ettiğim sokak kedilerinden taşıdığım virüs yüzünden öldü bana hayvanseverlik taslama. Git sokakta köpek döven amcalara saldır.
Kendi evladımı zarar görme olasılığı varsa ve herşeyden önce onu düşünmezsem o zaman adama vicdansız derler. Hadsizse bak. Çözüm önerin varsa yaz yoksa çeneni kapa arkadaş
Hikmeti şu zeka küpü: birbirlerine çok alışıklar. Birini verirsem benden başka sahip tanımıyor alışma süreci çok zor olur. Ben senin gibi hayvansever geçinip, fikir soran insana oturup saçma sapan beddua edecek kadar sığ ve kalpsiz olmadığımdan inşaallah kimse bebeğiyle ilgili böyle bir ikilemde kalmaz diyorum. İkiyüzlülükle dolu saçma hayatında başarılar dilerimO kadar komiksin ki ..
3 tane kedim var yukarıda yazdım .
Hepsini sokaktan sahiplendim ikisi travmali kedi .
Yatağa yorgana halıya her yere çişini yapıyor biri çünkü travmali ..
Bir gunden bir güne şunu atayım basedemiyorum demedim ..
Ki senin gibi birine bunları anlatmak zul gelir anlatmicam gerisini ..
Biri uysal biri hırçın ama ne hikmetse ikisini birden verecek..
Yazık .
Sana edeceğim tek dua
İnşallah belli sebeplerden ya da sebepsiz o garibanlar gibi kapının dışında bulursun kendini de o zaman anlarsin.
İşinden ya da kocandan
Ya da dogurdugundan ..
Hikmeti
Hikmeti şu zeka küpü: birbirlerine çok alışıklar. Birini verirsem benden başka sahip tanımıyor alışma süreci çok zor olur. Ben senin gibi hayvansever geçinip, fikir soran insana oturup saçma sapan beddua edecek kadar sığ ve kalpsiz olmadığımdan inşaallah kimse bebeğiyle ilgili böyle bir ikilemde kalmaz diyorum. İkiyüzlülükle dolu saçma hayatında başarılar dilerim
Ne saçma bir konu bu ya?
Zaten kararını vermişsin, yoklamaya gelmişsin, Bebekli ve kedili olan onca insan yazmış, bir tane bile insan sana arka çıkan yok. Bari utanıp sesini çıkarma ya. Ulanlı konuşmalarla racon kesmeler ne oluyor, şurada konu açana kadar bir süpürge yapsan zaten temizlenmişti tüyü işte. Boş laf.
İmza kedisini dünyanın öbür ucuna taşınırken yanında getirmiş, rahatsızlığı sebebi ile 5bin dolar parayı işsiz döneminde harcamış biri. Hadi işine.
Çok sağolun. Evet çıldırmışlarSizi anliyorum . Ne salakca yorumlar yazmislar. Ins bi cozum bulursunuz
Kedimin ismi zeka küpüNickin muezza araştır bakalım neymiş ?
İyi ona göre muamele et o zaman ergen ergen cevaplar .Kedimin ismi zeka küpü
Çözüm arıyorum dedim anca mahalle karısı üslubuyla laf yetiştirirsiniz burada. Ölen kedimin tedavisine her ay maaşım 4te üçünü verdim bir sene. Beş bin dolarla insan evladını kıyaslarsın anca okuduğunu anlayacak kapasite yok çünküNe saçma bir konu bu ya?
Zaten kararını vermişsin, yoklamaya gelmişsin, Bebekli ve kedili olan onca insan yazmış, bir tane bile insan sana arka çıkan yok. Bari utanıp sesini çıkarma ya. Ulanlı konuşmalarla racon kesmeler ne oluyor, şurada konu açana kadar bir süpürge yapsan zaten temizlenmişti tüyü işte. Boş laf.
İmza kedisini dünyanın öbür ucuna taşınırken yanında getirmiş, rahatsızlığı sebebi ile 5bin dolar parayı işsiz döneminde harcamış biri. Hadi işine.
Çok sağolun birkaç güne veterinere de gideceğim inşaallah. Geçen tüy kaçmıştı mesela gözüne veterinere danıştık. Muhakkak çıkarmanın bir yolunu bulun dedi. Böyle olunca insan korkuyor işteTüy filan umrunuzda olsaydı 3 senedir bakmazdınız muhtemelen çocuğunuz için endişelendiniz haklı olarak.Benim de kedim var normalde çok sakin ama oyun oynarken bilinçsiz çiziyor elimizi kolumuzu.Bence bir veterinere danışın onların daha iyi fikirleri vardır.Çocuğum yok ama bir gün olursa inşallah böle birşey gelmez başıma çok üzücü
Hakareti de küfürü de başlatan da yazan da sensin hasta mısın nesin. Tek tek kime ne cevap yazdığımı takip etmiş bi de üşenmeden. Bebek ve kedi sahibi olanların yazıları benim için değerli olan. Onları sakın kafayla tek tek okuyup cevaplayıp teşekkür edeceğim. Hadi git yat senAynen öyle onlarca kadın yazdı onlara cevap yok .
Anca kendi gibi vicdan yoksunlarini beğenmiş canı sıkıldı , bıktı , kocası bik bik yapmaya başladı bu kıçını kaldırıp temizlemediginden fatura kedilere kesildi .
Onlar gidince minnak yuvalarında mutlu olacaklar .
Ne hikmetse bana yaptığı efeligi kocasına yapamıyor herhalde adam bir süpürge tutamiyor .
Tırnakları zarar veriyorsa tırnaklarını kes vicdansiz !!!
Panter mi bu ?
Kaç tane kadının evinde kedi köpek çocuk üçlüsü var .
Beter olun sen ve senin gibiler..
İşinize gelmeyince hakaret kufur.
Aynı muamele ile karsilasin tez zamanda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?