- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Çok merak ettim eşiniz ne yapıyor ? Herhangi bir yaşam belirtisi gösteriyor mu o evde ?Aynen en azından çocuk 4-5 yaşlarına geldiğinde sahiplenmek lazım. Evde yardımcı olacak bir tane daha insan olsa bunların hiçbirine gerek kalmazdı ama yok işte
Bahçeli evim olmasinda saldiracak ne buldun be hey insan evladı.3 tane sahiplendim ben .
Onlarca da sahiplendirdim sağol .
Birazını da sen al .
Bahçeli eviymis
Şaka bu heralde o kadar paralar verip aşi yaptıriyoruz ne demek fayda eder yahu birşey bilmiyorsunuz bari yorum yapmayın gidin bi veterinerlerle konuşunTuy cigere yapisinca asi fayda edermi bilemem.Ben versin diye demedim ama dikkate alinmali.Her yer tuy diyyuzden dedim.Veterinere danisilmali boyle konular.
Dikkatli okuyamıyorlar canım, dikkatli okuma özürleri var. Aynen biri çok uysal ama diğeri çocuk geldiğinden beri sürekli yatağında yatmaya çalışıyor, emzirirken üzerine oturmaya çalışıyor. İnan kıyafetlerini falan özellikle bulup askıdan aşağı atıyor aşırı kıskanç. Eşimle yatarken aramıza girer, eşimi arka ayaklarıyla ittirir falan. Sorun çıkaran da o zaten. Bunlar çözülür de saldırması çok tehlikeli. Sürekli çocuğun eline ayağına bakıyor. ne yapacağımı şaşırdım.ya hu konu sahibi başımdan atmaya çalışıyorum demiyor. Dikkatli okursanız tek başına büyütüyor bebeğini. Belki eşi yok ben öyle anladım. İlla verecem demiyor bu durumu yaşayan var mı ? varsa çözümü nedir diyor. konu sahibi kedileri göndermeye vicdanı el vermediği için sizlere soruyor, maşallah tüylere kadar sorumsuzlukla suçlamışsınız. Veterinerle görüşseniz daha iyi olur. Kediler bazen bebeği kıskanıp depresyona giriyor, depresif oluyor
Cikarmaz gozunu. Siz annesiniz gozkulak olacaksiniz. Hani cok yogun geciyor bu donem diyorsunuz ya,ne ile mesgulsunuz bebeginizden baska isiniz yok nasilsa. Gozunu cikarmasina engel olursunuz korkmayin. Kedilerinize ayri bir alan da olusturmussunuzdur herhaldeHmm peki ben doğurmadım diye çocuğun gözünü çıkarana kadar bekle diyorsunuz. Peki bu da bir çözüm önerisi
Ben kedimi hergün tarıyorum. Bir sorunu olmuyor. 3-4 haftada bir yıkıyorum. Bana da anne tarafım çocuğun olmaz,evin beti bereketi kalmaz diyorlar.Maalesef yıl 2020 ama hala kimseye anlatamadık bunu hiç olmadı traş ettirin kedileri aylarca rahat edrrsiniz
Anam 4 tane doğurmuş çatır çatır ta köylerden beri kedisi köpeği varmış eskilerden ne ası ne birşey bide :)Ben kedimi hergün tarıyorum. Bir sorunu olmuyor. 3-4 haftada bir yıkıyorum. Bana da anne tarafım çocuğun olmaz,evin beti bereketi kalmaz diyorlar.
Yok o beddualarıyla bütün insanları öldürecek. Her gece bunun için dua ediyor. Sonra dinazorlarla falan mutlu mesut yaşayacak bu dünyada. Öyle istiyorTatlım sen bir hayvan sever olarak neden bu kadar saldirgansin? Zor olmuyor mu aşırı vicdanlı gözüküp insan yavrusuna o çok düşündüğün yavrun deyip kucumseyip insanlara da sürekli saldirida bulunup ama vicdan muhabbeti yapmak.
Bahçeli evimde bir sürü hayvan baktım. Vicdani ve merhameti senden öğrenecek kadar da değil durumum
Malesef duyduğum oldu yakin çevremde. Tasvip ediyorum demedim konu sahibini ama senin gibi carlamaya ve yarismaya gerek duymuyorum ben. Çözüm odaklılık. Bir sor bakalım nerede oturuyor ayni yerse al sahiplen boşa millete sarip durma canım
Tüylü kediler o kadar yikanmaz ama cok zararli onlar için zaten kendileri temizliyor kendini sadece sfenks kediler yikanir bu kadar.Ben kedimi hergün tarıyorum. Bir sorunu olmuyor. 3-4 haftada bir yıkıyorum. Bana da anne tarafım çocuğun olmaz,evin beti bereketi kalmaz diyorlar.
Bahçeli evim olmasinda saldiracak ne buldun be hey insan evladı.Cok gerginsin kuzum
İşte aradığım kanKonu sahibine olumsuz yorum yapmaya geldim ama yine kılıçlar çekilmiş. Maşallah kedisine gözü gibi bakan vicdanlı kadınlarımız, yeni doğum yapmış ve muhtemelen eşinden yardım görmeyen, belkide depresyona girmiş bir kadına saydırmışta saydırmış. İnsan kalbi hiç canım! Birde güzel kendilerini anlatmışlar, yok ben herşeye yetişirim de yok ben şöyle dört dörtlük kadınım kedime de bakarım bebeğede. Aferim size, ama herkes dört dörtlük değil. Böyle zamanlarda kadınlar o kadar bunalıyor ki bazen kendi canına bile kıymak istiyor. Yine yazacağınızı yazın, "Hayır lütfen bırakmayın, zamanla alışırsınız" mesela?
ben de hamileyim benim de kedim var. hamile olduğumu öğrendiğinden beri bana yaklaşmıyor. Saldırgan değil ama bebek gelince ne yapacağı belli olmaz. Naçizane bir önerim var, siz gün içerisinde saldırgan olanla biraz vakit geçirseniz? sizi kıskanıyor. Aslında bebeğe saldırmıyor , oyun sanıyor o :/ tüyleri çok mu dökülüyor? istersen özelden bir mama tavsiye edelim cidden tüy dökümünü azaltıyor. Son olarak kedileriniz kısır mı ? bu ara ara ara kudurma dönemine giriyorlar hem de mevsim geçişi maalesef tüy dökülüyor.Dikkatli okuyamıyorlar canım, dikkatli okuma özürleri var. Aynen biri çok uysal ama diğeri çocuk geldiğinden beri sürekli yatağında yatmaya çalışıyor, emzirirken üzerine oturmaya çalışıyor. İnan kıyafetlerini falan özellikle bulup askıdan aşağı atıyor aşırı kıskanç. Eşimle yatarken aramıza girer, eşimi arka ayaklarıyla ittirir falan. Sorun çıkaran da o zaten. Bunlar çözülür de saldırması çok tehlikeli. Sürekli çocuğun eline ayağına bakıyor. ne yapacağımı şaşırdım.
Allah rahmet eylesin. Çok zor oluyor kedinin ölümü biliyorum. Temizlik kısmı tek başıma çocukla elimden gelmiyor işte. Robot süpürgeler de üç bin civarı. Bitkisel takviyeye bakayım teşekkür ederim. Bebekliğinden beri bendeydi ve çok şımarttım. Oğlum doğunca da kıskançlıktan iyice psikopatlaştı muhtemelenDavranış bozukluğu olan kediler için kullanılan bitkisel takviyeler var. Öncelikle onlardan deneyin. Vermek son seçeneğiniz olsun. Ayrıca ev için robot süpürge alabilirsiniz, etrafı toplu tuttunuz mu tüy derdiniz kalmaz. Oğlum 3 yaşında, 13 aylıkken ilk kedimizi aldık. Şu anda iki kedimiz var. İlk kedimiz vefat etti. Yatak odalarına ve mutfağa girmiyorlar, öyle alıştırdım. Girerlerse de el çırpıp çık diyorum çıkıyorlar. Yatmadan önce de kıyafet değiştiriyoruz ailecek. Yattığımız yerde tüy derdimiz olmuyor böylelikle. Gündüzleri de süpürge süpürüyor zaten.
Gerçekten yarışıyorsunuz ve farkında degilsiniz görüntü atmaya kadar geldi durumunuz ben size inanmiyor değilim. Uslubunuz çok yanlış ve tutumunuz hic empatili değil. Nerden çıkardınız benim şimdi barinak gezmeyen daha önce hayvan sahiplenmis sahiplendirmis olmadığımı gerçekten cumleleriniz süslü olunca dunya iyisi olmuyorsunuz. İnsanlari yaftalamak cok itici ve yanlisBakın gergin falan değilim ben .
Bulundugum ilde hayvan severler derneğinin evindeki kedilere gönüllü olarak bakıyorum .
Özelden size görüntüler de atarım .
Konu sahibi gibi insanların sıkılıp attığı kedi köpeklerle bir kez olsun karşı karsiya gelseniz bu şekilde konusmazsiniz emin olun .
O hayvanlar sokağa atildiklarinda yemek bulma ozellikleri bile olmuyor .
Her kedi köpekten dayak yiyolar .
Arabalardan nasıl kacilir bilmiyorlar kaç tanesi ezilip kaç tanesi zevk uğruna göçüp gidiyor .
Neden bı kaç zaman bakıp sonra biktiklarindan .
Kizgnlik dönemi gelir atılırlar
Doğururlar atılırlar
Tüy dökerler atılırlar.
Bahsettiklerim hayatta kalma zorlukları .
Peki duygusal durumları ?
Bunu düşündünüz mü .
Terk edilen köpeğin yemek yemedigini , sürekli sahibini beklediğini hatta bazılarının ölüme yattigini
Ne yarisicam ben bu vicdansizla..
Neyimi yatıştırıcam.
Bunlara bakmak insanlık gorevi değil mi ?
Barınaklara gidin bakın bakalım neler oluyor .
Kaç tane hayvan gözlerinin önünde ölüyor da bakmaktan aciz görevliler ne kadar umursuyor .
Yapmayın ya .
Gerçekten yarışıyorsunuz ve farkında degilsiniz görüntü atmaya kadar geldi durumunuz ben size inanmiyor değilim. Uslubunuz çok yanlış ve tutumunuz hic empatili değil. Nerden çıkardınız benim şimdi barinak gezmeyen daha önce hayvan sahiplenmis sahiplendirmis olmadığımı gerçekten cumleleriniz süslü olunca dunya iyisi olmuyorsunuz. İnsanlari yaftalamak cok itici ve yanlis
Teşekkür ederim evet çözüm önerisi ararken başıma geleceği biliyordum ama üç beş elle tutulur yanıt için yine de bile bile konuyu açtımKonu sahibine olumsuz yorum yapmaya geldim ama yine kılıçlar çekilmiş. Maşallah kedisine gözü gibi bakan vicdanlı kadınlarımız, yeni doğum yapmış ve muhtemelen eşinden yardım görmeyen, belkide depresyona girmiş bir kadına saydırmışta saydırmış. İnsan kalbi hiç canım! Birde güzel kendilerini anlatmışlar, yok ben herşeye yetişirim de yok ben şöyle dört dörtlük kadınım kedime de bakarım bebeğede. Aferim size, ama herkes dört dörtlük değil. Böyle zamanlarda kadınlar o kadar bunalıyor ki bazen kendi canına bile kıymak istiyor. Yine yazacağınızı yazın, "Hayır lütfen bırakmayın, zamanla alışırsınız" mesela?
söylediklerinizde haklısınız. Konu sahibinin ilk mesajını dikkatli okursanız zaten veremediğini anlarsınız. Yardım istiyor, böyle bi durumu yaşayıp ddüzelten var mı diyor. Sokapa atmak istese çoktan atardı kimsenin ruhu duymazdı. Sahiplendirmek istese başka formlarda yapabilirdi. burada kimseye akıl sormazdıBakın gergin falan değilim ben .
Bulundugum ilde hayvan severler derneğinin evindeki kedilere gönüllü olarak bakıyorum .
Özelden size görüntüler de atarım .
Konu sahibi gibi insanların sıkılıp attığı kedi köpeklerle bir kez olsun karşı karsiya gelseniz bu şekilde konusmazsiniz emin olun .
O hayvanlar sokağa atildiklarinda yemek bulma ozellikleri bile olmuyor .
Her kedi köpekten dayak yiyolar .
Arabalardan nasıl kacilir bilmiyorlar kaç tanesi ezilip kaç tanesi zevk uğruna göçüp gidiyor .
Neden bı kaç zaman bakıp sonra biktiklarindan .
Kizgnlik dönemi gelir atılırlar
Doğururlar atılırlar
Tüy dökerler atılırlar.
Bahsettiklerim hayatta kalma zorlukları .
Peki duygusal durumları ?
Bunu düşündünüz mü .
Terk edilen köpeğin yemek yemedigini , sürekli sahibini beklediğini hatta bazılarının ölüme yattigini
Ne yarisicam ben bu vicdansizla..
Neyimi yatıştırıcam.
Bunlara bakmak insanlık gorevi değil mi ?
Barınaklara gidin bakın bakalım neler oluyor .
Kaç tane hayvan gözlerinin önünde ölüyor da bakmaktan aciz görevliler ne kadar umursuyor .
Yapmayın ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?