kediler ve bozulan psikolojimiz

Öyle şey olur mu kuşun canı ne ki kedinin yanında? Kedi göz doyuruyor doya doya seviyorsun yumuşacık tüyleri var, kedilerin canı sağolsun 3 kuş korku içinde kafesinde yaşar

Öyle şey olur mu kuşun canı ne ki kedinin yanında? Kedi göz doyuruyor doya doya seviyorsun yumuşacık tüyleri var, kedilerin canı sağolsun 3 kuş korku içinde kafesinde yaşar
Evimde kedi kuş ve balık aynı anda besleniş insanım he evet kuşları kafese tıkiyoruz zamanla birbirlerine alışiyorlar kediler sandığınızdan zeki hayvanlar evin bir bireyi olduğunu idrak ediyorlar sizin yapamadığınız şey

Aynı ortamda tutmuyormuş evim müsait yazmış konu sahibi.
İkiside can kıyaslanamaz:)

Ay ne kadar güzel anlatmışsınız. Ben de engelli bir kedi annesiyim onu çok ama çok seviyorum. Bakımı vs daha zor ama bütün gün hastalanıp psikolojim de bozulacağına başka alternatifler ararım. Hiç sağlıklı değil düşünceleri bence

Ayrıca kediden köpekten "evlat" olmaz haberiniz olsun ki kediye köpeğe evladım çocuğum gözüyle bakanlar genelde anne olmamış tipler oluyor bi çocuğunuz olsun anlarsınız evlat neymiş.
Niye bilmediğin konularda yorum yapma ihtiyacı hissediyorsun? Ne kedin ne köpeğin ne çocuğun var. Bu konuya gelip yorum yapma motivasyonun ne?

Hem çocuğu hem evcil hayvanı olan insanlar bunun aksini söylerken sen kimsin de gelip böyle yorum yapıyorsun bilmiş bilmiş?

Çocuğunuz olunca anlarsınız evlat neymiş, yazmış ama çocuğu yok. Komşu teyzelerden duyduğu lafları gelip KK’da tavsiye diye yazıyor. Sağol Ayşe teyzem. Bugün de cahilliğini içinde tutmadın yaydın etrafa, sağol.

Ayrıca kediden köpekten "evlat" olmaz haberiniz olsun ki kediye köpeğe evladım çocuğum gözüyle bakanlar genelde anne olmamış tipler oluyor bi çocuğunuz olsun anlarsınız evlat neymiş.
Ben de kedi de var, dogurdugum cocukta, sende ne var? Senin gibiler genelde sevgisiz, hic biseye gercekten empati ya da şefkat duygusu tasimayan TİPLER oluyor. Haberin olsun

Offff nasıl ağlamış nasıl sinirlenmişsin valla dişlerim kamaştı keyfim yerine geldi keşke biraz daha yazsaydın

Bu çileye neden katlanasınız ki. Salıverin gitsin kuşları da kedileri de. Onların yuvası dışarısı. Allah evde besleyin diye yaratmadı ki hayvanları. Allah onların rızkını verir zaten. Yazık değil mi size ve annenize bir yaştan sonra yok yere niye eziyet çeksin. İnsan kendine yetmiyor evin işine gücüne yetişemiyor. Bir de hayvan mı besliycek. Zaman çabuk geçiyor. İnsan kendine ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…