- 23 Ağustos 2022
- 322
- 766
- 23
- Konu Sahibi gweny chopstick
-
yok sorun idrar püskürtme değil, sonradan gelen tuvaletini bacaklarına akıtarak yapıyor ve tüm eve sürüyorCis yapmasi tepkisel diye biliyorum iki kedi ayni anda beslemedim ancak tek kedim direkt olarak bize uyuz oldugu icin yapardimaddi imkanlariniz el veriyorsa idrarla bolgelemenin tek cozumu malesef kisirlastirma...
sokaktan aldığımda ikisinde de göz ve ağız enfeksiyonu vardı birer hafta iğneyle tedavi görüp zor toparlandılar üstelik birinde de akciğer enfeksiyonu vardı deli gibi öksürüyordu. hani demek istediğim sokaklar maalesef insan işgali nedeniyse hayvanlar için oldukça tehlikeli ve kısıtlı hale geldi.bir kaç kez kapı açık bıraktım bekledim apartmandan kaçamazlar nasılsa apartman kapısı var. ama hayvanlar gitmek istemiyorlar. şöyle bir bakıp hemen geri eve kaçıyorlar. oldukça soğuk iklimde yaşıyorum hadi dolansın gelsin diye bırakamam ya gelmezse?Belkide evde olmak istemiyorlar. Belkide özgürce sokaklarda dolasmak istiyorlardır
Oy canlarim benim.size alismislar demek.sokaktan aldığımda ikisinde de göz ve ağız enfeksiyonu vardı birer hafta iğneyle tedavi görüp zor toparlandılar üstelik birinde de akciğer enfeksiyonu vardı deli gibi öksürüyordu. hani demek istediğim sokaklar maalesef insan işgali nedeniyse hayvanlar için oldukça tehlikeli ve kısıtlı hale geldi.bir kaç kez kapı açık bıraktım bekledim apartmandan kaçamazlar nasılsa apartman kapısı var. ama hayvanlar gitmek istemiyorlar. şöyle bir bakıp hemen geri eve kaçıyorlar. oldukça soğuk iklimde yaşıyorum hadi dolansın gelsin diye bırakamam ya gelmezse?
+sonsuzAstım hastası olduğunuz kriz geçirdiğiniz ve bu durum annenizin ve sizin gecenizi gündüzünüzü bitirdiği hâlde niye bakmak zorunda hissediyorsunuz.
Sokakta yaşayan kedilerde var daha önce sağlıklı değillerdi belki ama şu an iyi durumdalar ve bu hayvanlar doğada yaşamaya uygun yaratılmış değil mi?
Neden bu eziyet
. Beğenmedim butonuna basacak arkadaşlar kedilerin bir çoğunun hala dışarda yaşadığını unutmasınlar.
Beğenmedim atıyorlar hemen. Sanki kötü bir şey diyoruz ya.+sonsuz
Astım hastası olduğunuz kriz geçirdiğiniz ve bu durum annenizin ve sizin gecenizi gündüzünüzü bitirdiği hâlde niye bakmak zorunda hissediyorsunuz.
Sokakta yaşayan kedilerde var daha önce sağlıklı değillerdi belki ama şu an iyi durumdalar ve bu hayvanlar doğada yaşamaya uygun yaratılmış değil mi?
Neden bu eziyet
. Beğenmedim butonuna basacak arkadaşlar kedilerin bir çoğunun hala dışarda yaşadığını unutmasınlar.
dışarısı eksi derecelerde ve daha geçen soğuktan donmuş kaskatı olmuş bir kedi ölüsü gördüm. ne yapayım şimdi nasıl bırakayım? halıda bile uyuyunca kıyamayıp üstlerini örtüyorumAstım hastasısınız defalarca kötüleşiyorsunuz ve evin hijyeni de bozuluyor. İnsanın kendi sağlığından önemli mi… dışarıda bakmanızı tavsiye ederim.
Astım krizine girdiğinizi söylemişsiniz,
Tüm bunlar sizin sağlığınızdan daha mı önemli?
Neden eve hapsediyorsunuz dısarıya alişmiş kediyi? Belli ki mutsuz ve stres altında. İyilik yaptığınızı sanarken kötülük yapıyor olabilirsiniz belli ki özgürlük istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?