- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.901
Bir zamanlar benimde bel 63 kalça 92 bacak 53tu ah ahhhhhhBir zamanlar Belim 63 bacak 52 popo 93 Dü hey gidi günler heeeeyyyyyy şişko kedi olmuşum
Aynıyız nerdeyseÖlçüleri yazmaua geldim
Belim 67.5.
Popo 100 cm
Bacak 58
Kol 27
56 kiloyla bu ölçülerse iyiki ilk zamanlar ölçülmemişim
Bu ölçüler düşecekyakarım bu gezegeni
Özelden ölçülerini göndersene bana giriş sayfasına kayıt edelim düzenleyelim ilk yazıyı tutalım her ayın 15 De ölçüm olsunKuzum senin spor geçmişin var . Ve düzenli spor yapıyorsun eminim senin vücudun gayet şekilli ve seksidirtabiki düşecek fit hatunlar olucaz bide aralık 15te olcu atalım sen bunları kaydet bakalım ne olcak
Tamam kuzumÖzelden ölçülerini göndersene bana giriş sayfasına kayıt edelim düzenleyelim ilk yazıyı tutalım her ayın 15 De ölçüm olsun
En son 29 beden alıyordum dün 27 beden Jean aldım bir tık kasıyor ama olacakKizlar kaç beden Jean giyiyorsunuz.
26 27bedenler var bende kenarda duruyor zayıflayınca giymek için
Darısı banaaaEn son 29 beden alıyordum dün 27 beden Jean aldım bir tık kasıyor ama olacak
Canım merhaba hoşgeldinKızlar forumda lassie diye bir kadının yürüyüş videolarıyla zayıflayanlar olduğunu öğrendim . Başlangıç için kaç dakkalık önerirsiniz ?
Canım merhaba hoşgeldin☺ lassie başlangıç yazarsan aşamaları var sanırım galiba biraz araştırarak doğru videoyu programı bulabilirsin
Böyle başlangıç videoları var 1 kilometre 2 kilometre diye gidiyor diğerinde ana sayfası Bi gir bak canım.
Walk at Home by Leslie Sansone
Walk at Home is the world's leading fitness walking brand and creator of the original walking workout. Created by Leslie Sansone, Walk at Home has helped MIL...www.youtube.com
Benim kotlar 27-28 beden hep. 26 beden hic almadim sanirimKizlar kaç beden Jean giyiyorsunuz.
26 27bedenler var bende kenarda duruyor zayıflayınca giymek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?