Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kuzum senin spor geçmişin var . Ve düzenli spor yapıyorsun eminim senin vücudun gayet şekilli ve seksidir tabiki düşecek fit hatunlar olucaz bide aralık 15te olcu atalım sen bunları kaydet bakalım ne olcak
Özelden ölçülerini göndersene bana giriş sayfasına kayıt edelim düzenleyelim ilk yazıyı tutalım her ayın 15 De ölçüm olsun

Kızlar forumda lassie diye bir kadının yürüyüş videolarıyla zayıflayanlar olduğunu öğrendim . Başlangıç için kaç dakkalık önerirsiniz ?

Kızlar forumda lassie diye bir kadının yürüyüş videolarıyla zayıflayanlar olduğunu öğrendim . Başlangıç için kaç dakkalık önerirsiniz ?
Canım merhaba hoşgeldin ☺ lassie başlangıç yazarsan aşamaları var sanırım galiba biraz araştırarak doğru videoyu programı bulabilirsin
Böyle başlangıç videoları var 1 kilometre 2 kilometre diye gidiyor diğerinde ana sayfası Bi gir bak canım.

Denediniz mi peki ? Faydalı mı sizce ? Spor salonuna para vermektense evde bunu yapmak daha mantıklı geldi bana ama
Hoşbuldum bu arada

Ay ben dun menu paylasmamisim, dunku menum soyleydi:

Oglen: pirincli, avokadolu ve deniz urunlu salata
Ara: 4 kasik lor peyniri, 2-3 lokma ananas
Aksam: 200 gr somon, az yagli yesil salata, 5-6 kasik yogurtlu kabak sote
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu

Spor: 20 dk bisiklet, 65 dk agirlik calismasi, 12500 adim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…