- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.921
Efsane olmusAy ben dun menu paylasmamisim, dunku menum soyleydi:
Oglen: pirincli, avokadolu ve deniz urunlu salata
Ara: 4 kasik lor peyniri, 2-3 lokma ananas
Aksam: 200 gr somon, az yagli yesil salata, 5-6 kasik yogurtlu kabak sote
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu
Spor: 20 dk bisiklet, 65 dk agirlik calismasi, 12500 adim.
Bana 27 beden olur mu acaba suanBenim kotlar 27-28 beden hep. 26 beden hic almadim sanirim
Bence dene likrali falan bi kot, olabilir neden olmasin:) Benim de gecen sene aldigim sortlar hep bollasmis, hiiiic uzulmuyorum tadilata veririm hersey bollassin lutfenBana 27 beden olur mu acaba suan
Yapanlar sonuç alıyor diye okudum bu kulüpte ve İnterneteDenediniz mi peki ? Faydalı mı sizce ? Spor salonuna para vermektense evde bunu yapmak daha mantıklı geldi bana ama
Hoşbuldum bu arada
Elbette kilo verirsin. Hepiniz nefes nefese kalıyoruz kan ter içinde her yerlerimiz titriyor. Zamanla çiğerler açılacak vucut güçlenecek inşallah başlamak bitirmenin yarısı.Kızlar lessie ile 1 mil yaptım başlangıç olarak ilk gün için . Pek onlar gibi yapamadım hareketleri ama olsun başlangıç
Ben yürürken tıkanıyordum aslında ondan spor yapma kararı aldım ancak sıkılaşmak zayıflamak da istiyorum benim boyum 1.72 kilom 69. Şöyle 66 kiloya indiğimde iyi oluyorum ama son zamanlarda kilo aldım
Denesene bacak ölçün popo ölçün boyumuz aynı nerdeyse bir tık sıkar ama sıkılaşıp ölçü azaldıkça daha fit durur. Yada en basiti giydikçe açılırBana 27 beden olur mu acaba suan
Şahanesin be amerikalıBenim kotlar 27-28 beden hep. 26 beden hic almadim sanirim
Ay benim de hayatim ustume dar kiyafet almakla geciyoDenesene bacak ölçün popo ölçün boyumuz aynı nerdeyse bir tık sıkar ama sıkılaşıp ölçü azaldıkça daha fit durur. Yada en basiti giydikçe açılır
Tabi atiyorum, bikac sayfa once yazmistim bulayim hemen:))Şahanesin be amerikalı ☺bana özelden ölçülerini atarmısın liste yapacağım müsait zamanda.
Bende dar ve seksi elbiseler alacağım ve bu sene yazın otelde denizde giyeceğim. Elbise almak aslında motive ediyor içine girmek için bir amaç daha oluyor.Ay benim de hayatim ustume dar kiyafet almakla geciyoKilo verince giymek icin:)
Ben de aynen üstükme biseyler bakıyorum geçenlerde hep.pantolon almıştım pantolon stoğum bol elbise ust alacağım :) karnım acıkti ama yemicem o yağlar yansinnm :)))Bende dar ve seksi elbiseler alacağım ve bu sene yazın otelde denizde giyeceğim. Elbise almak aslında motive ediyor içine girmek için bir amaç daha oluyor. ❤
İçine girdim ama dediğin gibi bir tık sıktıDenesene bacak ölçün popo ölçün boyumuz aynı nerdeyse bir tık sıkar ama sıkılaşıp ölçü azaldıkça daha fit durur. Yada en basiti giydikçe açılır
Bugun aklima geldi 57 kilo oldugumda aldigim bi kalem etegim vardi, bi onu deniyim bakalim icine girebilirsem konferansta onu giyerim:)Bende dar ve seksi elbiseler alacağım ve bu sene yazın otelde denizde giyeceğim. Elbise almak aslında motive ediyor içine girmek için bir amaç daha oluyor. ❤
İnşallah olursun :))Bugun aklima geldi 57 kilo oldugumda aldigim bi kalem etegim vardi, bi onu deniyim bakalim icine girebilirsem konferansta onu giyerim:)
Kizlar kaç beden Jean giyiyorsunuz.
26 27bedenler var bende kenarda duruyor zayıflayınca giymek için
Aynen yaa . Benim de öyleBen 27 giyiyorum, geçen hafta aldığım kot ama bugün giydiğimde beli bollaşmıştıacaba ikinci giymede bu kadar açılır mı bence sıkılaşmışım Benim vücüduma göre bacaklar kalın bel ince, kum saati jean için biraz sinir bozucu...
Elbette kilo verirsin. Hepiniz nefes nefese kalıyoruz kan ter içinde her yerlerimiz titriyor. Zamanla çiğerler açılacak vucut güçlenecek inşallah başlamak bitirmenin yarısı.
Olabilir belkide vucudu alıştığı içindir bir ileri seviyeyi programlamaya başlaYaaa ben hiç öyle kan ter içinde kalmadım acaba 1 mil yaptığım için mi ki ?
Olabilir belkide vucudu alıştığı içindir bir ileri seviyeyi programlamaya başla
Y benimde öyle beklerim boşaldı ama kalça bacaklar hala kalın dediğin gibi kum saati Jean için sinir bozucu büzülmüş çöp torbası gibiBen 27 giyiyorum, geçen hafta aldığım kot ama bugün giydiğimde beli bollaşmıştıacaba ikinci giymede bu kadar açılır mı bence sıkılaşmışım Benim vücüduma göre bacaklar kalın bel ince, kum saati jean için biraz sinir bozucu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?