• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Gunaydin kizlaaar. Bugun artik yavas yavas normallesen bi menuyle karsinizdayim.

Oglen: 1 tavuk sis, yarim kuzu sis, lavas ekmegi, 4 kasik yogurt, 7 sarma
Ara: az sutlu cay
Aksam: 5 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu, yarim kivi

Spor yarim saat yoga ve yuruyus. Yuruyusun suresine bakmadim ama adim sayim saat 8 itibariyle 19 bin:)

Gunaydin kizlaaar. Bugun artik yavas yavas normallesen bi menuyle karsinizdayim.

Oglen: 1 tavuk sis, yarim kuzu sis, lavas ekmegi, 4 kasik yogurt, 7 sarma
Ara: az sutlu cay
Aksam: 5 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu, yarim kivi

Spor yarim saat yoga ve yuruyus. Yuruyusun suresine bakmadim ama adim sayim saat 8 itibariyle 19 bin:)
Günaydın 🤸‍♀️ bende normale dönmeyi hedefliyorum kilo kontrol için ☺️ 19 bin çok iyi 🙏

Günaydın kizlar,sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim beyaz peynir 9 zeytin 1 fincan şekersiz çay ve 1 domates yedim
2 saat sonra 1 bardak yeşilçay ,bir 2 saat sonra karışık bitki çayımi akşam yemekten sonra da filtre kahve içerim.
Akşam öğünü de 1 büyük kase yoğurt ve kıymalı kabak olacak.

Günaydın kızlar
Dün bütün gün dışarıdaydım, yazamadım. Dün için bir güncelleme yapayım... Günübirlik Çanakkale şehitlik gezisi yaptık, dönüşte de Tekirdağ'da akşam yemeği yedik. Kaçamak olarak oranın meşhur tatlısı olan Hayrabolu'dan bir tane yedim...
16.11.19
10.30
Bir parca ezine beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim domates salatalık
5 zeytin
Iki çay kaşığı kadar tahin pekmez
1 şekersiz çay

15.00
1 küçük paket şekersiz karabugdaylı grissini (uno)

19.30
Az mercimek çorbası
1 porsiyon tekirdağ köfte
2-3 kaşık piyaz
1 tahinli hayrabolu tatlısı

Bugün için kahvaltım ve planlarım:
17.11.19
11.00
2 yumurtadan sucuklu omlet
5 zeytin
1 salatalık 2 çeri domates 3 sivri biber
Bir küçük parca beyaz peynir
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 dilim tam buğday :)
2 şekersiz çay

13.00
1 sade türk kahvesi

19.00
Ton balıklı rokalı naneli salata

*Bugün karın antrenmanım var, birazdan onu yapacağım :")

Günaydın kızlar
Dün bütün gün dışarıdaydım, yazamadım. Dün için bir güncelleme yapayım... Günübirlik Çanakkale şehitlik gezisi yaptık, dönüşte de Tekirdağ'da akşam yemeği yedik. Kaçamak olarak oranın meşhur tatlısı olan Hayrabolu'dan bir tane yedim...
16.11.19
10.30
Bir parca ezine beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim domates salatalık
5 zeytin
Iki çay kaşığı kadar tahin pekmez
1 şekersiz çay

15.00
1 küçük paket şekersiz karabugdaylı grissini (uno)

19.30
Az mercimek çorbası
1 porsiyon tekirdağ köfte
2-3 kaşık piyaz
1 tahinli hayrabolu tatlısı

Bugün için kahvaltım ve planlarım:
17.11.19
11.00
2 yumurtadan sucuklu omlet
5 zeytin
1 salatalık 2 çeri domates 3 sivri biber
Bir küçük parca beyaz peynir
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 dilim tam buğday :)
2 şekersiz çay

13.00
1 sade türk kahvesi

19.00
Ton balıklı rokalı naneli salata

*Bugün karın antrenmanım var, birazdan onu yapacağım :")
Selam canım sefan olsun kaçamak olmazsa olmazımız kasmaya gerek yok ☺️

Canım günaydın 🤸‍♀️🙏
Kaçar tane squat yapacaksın? Bende 2 tane yeni video buldum onları yapmak istiyorum bugün
Selam tatlimmm
30 normal yapabildiğim kadar da sumo yapıcam yani yapıp yorulsamm da akşam ara ara yaparım en çok o yakıyor beni çünkü düzenli yapıp verim almak istiyorum

Kizlar bugunun planı şöyle oldu;
Sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği,9 zeytin,1 dilim beyaz peynir 1 domates ve şekersiz çay içtim.
Yarım saat once 100 ml süt yarım elma 1 avuç kara kuru üzüm ve 3kasik yulaf yedim.
Akşam yemeğinde kıymalı yumurta ve 1 kase yoğurt var
Spor da dediğim gibi mari+500 ip+ squat

Ben bugün biraz çozuttum aslında 2 gündür çozuttum. :KK71: dün evdeyken 3 kaşık kadayıflı muhallebi yedim :oha::oha:
Dün benimkiyle birlikteydik baklava yedim sütlü nuriye 4 dilim ondan önceki günde 2 dilim baklava 1 tane kadayıf sarma :oha: üstüne 2 paket meyveli süt
Sabah 4 dilim mısır ekmeği 2 dilim börek ve yumurta peynir zeytin :oha:

Biraz önce 2 tane hotdog :oha:
Akşama tavuk kızartıp Avakadolu salatayla yerim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Gunaydiiiiiin:) Bugunku menum

Sabah: 2 dilim ekmek, yarim avokado, az tereyaginda 1.5 yumurta, 2 kk beyaz peynir
Aksam: 150 gr izgara tavuk, az haslanmis brokoli, buyuk bi bardak ayran
Spor sonrasi: 1 kadeh beyaz sarap

Spor: 55 dk acayip cekismeli voleybol:) Bi voleybol ligindeyiz simdilik namaglup ilerliyoruz bakalim, ama bugunku mac baya zorladi:)

Gunaydiiiiiin:) Bugunku menum

Sabah: 2 dilim ekmek, yarim avokado, az tereyaginda 1.5 yumurta, 2 kk beyaz peynir
Aksam: 150 gr izgara tavuk, az haslanmis brokoli, buyuk bi bardak ayran
Spor sonrasi: 1 kadeh beyaz sarap

Spor: 55 dk acayip cekismeli voleybol:) Bi voleybol ligindeyiz simdilik namaglup ilerliyoruz bakalim, ama bugunku mac baya zorladi:)
Ooo profosyonel mi? Bende oldum olası toptan korkarım ya :KK51:

Bende de aynı durum oluyor gogus konusunda :)
Malesef zayılayınca zart diye küçülen memelerimiz var işte Avakado ceviz arada yağlı ballı birşeyler yiyerek tutmaya çalışıyorum büyüyüp küçüklü ünce deride kendini yumuşak hale sokuyor Biraz yarım şınav çalışacağım 1 ay boyunca hergün 20 tane çok değil o birwz deriyi toparlar dikleştirie yine eritir ama en azından sıkı durur 🤔

Kızlar bugün sabah 1 yumurta 3 dilim ekmek peynir zeytin domates çeyrek Avakado yedim.
Arada 2 Türk kahvesi 4 5 tane ceviz yedim
Birazdan hailanmış tavuk ve çeyrek Avakado yiyeceğim.
Akşam şerbetiçi otu 1 ayva kuru kayısı yerim.

Dün paylaştığım 3 egzersizi bugün yine yaptım.

Bu arada Avakadonun kabuğunda kalanları sıyırıp ezip içinin Biraz zeytin yağı biraz sarımsak ezip haftaya 1 maske olarak yapmaya başlayacağım. Etkili olur umarım. Hem yumuşatır parlatır sarımsak gürleştirir falan diye umuyorum

Back