- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.861
Benim iyice minnacık ölçmedim bileGrubun gogus ortalamasi kucuk zaten artemis merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim iyice minnacık ölçmedim bileGrubun gogus ortalamasi kucuk zaten artemis merak etme
Günaydın bende normale dönmeyi hedefliyorum kilo kontrol için 19 bin çok iyiGunaydin kizlaaar. Bugun artik yavas yavas normallesen bi menuyle karsinizdayim.
Oglen: 1 tavuk sis, yarim kuzu sis, lavas ekmegi, 4 kasik yogurt, 7 sarma
Ara: az sutlu cay
Aksam: 5 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu, yarim kivi
Spor yarim saat yoga ve yuruyus. Yuruyusun suresine bakmadim ama adim sayim saat 8 itibariyle 19 bin:)
Canım günaydınBugün spora tekrar dönüyorum mari winsor arkasına 500 ip atlicam, sonra da squat ve sumo squat yaparim
Selam canım sefan olsun kaçamak olmazsa olmazımız kasmaya gerek yokGünaydın kızlar
Dün bütün gün dışarıdaydım, yazamadım. Dün için bir güncelleme yapayım... Günübirlik Çanakkale şehitlik gezisi yaptık, dönüşte de Tekirdağ'da akşam yemeği yedik. Kaçamak olarak oranın meşhur tatlısı olan Hayrabolu'dan bir tane yedim...
16.11.19
10.30
Bir parca ezine beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim domates salatalık
5 zeytin
Iki çay kaşığı kadar tahin pekmez
1 şekersiz çay
15.00
1 küçük paket şekersiz karabugdaylı grissini (uno)
19.30
Az mercimek çorbası
1 porsiyon tekirdağ köfte
2-3 kaşık piyaz
1 tahinli hayrabolu tatlısı
Bugün için kahvaltım ve planlarım:
17.11.19
11.00
2 yumurtadan sucuklu omlet
5 zeytin
1 salatalık 2 çeri domates 3 sivri biber
Bir küçük parca beyaz peynir
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 dilim tam buğday :)
2 şekersiz çay
13.00
1 sade türk kahvesi
19.00
Ton balıklı rokalı naneli salata
*Bugün karın antrenmanım var, birazdan onu yapacağım :")
Selam tatlimmmCanım günaydın ☺
Kaçar tane squat yapacaksın? Bende 2 tane yeni video buldum onları yapmak istiyorum bugün
Of o bende de var yaAma attığım videoları yaptım üçünüde.
Ya göğüslerim çok küçüldü morelim bozuluyor biraz kilo alma isteğim geldi diye frenlemedim kendimi... Öf öfff
Ooo profosyonel mi? Bende oldum olası toptan korkarım yaGunaydiiiiiin:) Bugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek, yarim avokado, az tereyaginda 1.5 yumurta, 2 kk beyaz peynir
Aksam: 150 gr izgara tavuk, az haslanmis brokoli, buyuk bi bardak ayran
Spor sonrasi: 1 kadeh beyaz sarap
Spor: 55 dk acayip cekismeli voleybol:) Bi voleybol ligindeyiz simdilik namaglup ilerliyoruz bakalim, ama bugunku mac baya zorladi:)
Ama attığım videoları yaptım üçünüde.
Ya göğüslerim çok küçüldü morelim bozuluyor biraz kilo alma isteğim geldi diye frenlemedim kendimi... Öf öfff
Malesef zayılayınca zart diye küçülen memelerimiz var işte Avakado ceviz arada yağlı ballı birşeyler yiyerek tutmaya çalışıyorum büyüyüp küçüklü ünce deride kendini yumuşak hale sokuyor Biraz yarım şınav çalışacağım 1 ay boyunca hergün 20 tane çok değil o birwz deriyi toparlar dikleştirie yine eritir ama en azından sıkı dururBende de aynı durum oluyor gogus konusunda :)