• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kizlar selam sabah 8 gibi 1 büyük kase yulaf lapası 2 kaşık kuru uzumle beraber yedim yanına da 2 ceviz
Öğlen form tam çavdar unundan bisküvi yedim bir paket yeşilçayle beraber
Akşam da 200 gr haşlanmış tavuk 1 pancar 1 bardak ayran.
Şahanesin spora ara bile olsa bununla iyice zayıflayıp tatil zamanları 15 günlük sıkı spor programıyla sıkılaşmaya başlarsın kuzummm 😘

Şahanesin spora ara bile olsa bununla iyice zayıflayıp tatil zamanları 15 günlük sıkı spor programıyla sıkılaşmaya başlarsın kuzummm 😘
Teşekkür ederim kuzum 💝💝 bugün yine 500 ip ve squat+ mari Winsor yapacagim bacaklara odaklı gidiyorum artık insallah dediğin gibi zamanla sıkılaştırir 🤗🤗🤗 sen aldın mı mezuranii 🤗

Teşekkür ederim kuzum 💝💝 bugün yine 500 ip ve squat+ mari Winsor yapacagim bacaklara odaklı gidiyorum artık insallah dediğin gibi zamanla sıkılaştırir 🤗🤗🤗 sen aldın mı mezuranii 🤗
Ay ben mazura hala almadım şaka gibi 😁😁😁
Bende bacak popo odaklıyım göbek eriyor zaten ki göbek erirse 20 günde sıkılaşır abanırsak suan öncelik tombik bacaklarımız😂🍑

Ay ben mazura hala almadım şaka gibi 😁😁😁
Bende bacak popo odaklıyım göbek eriyor zaten ki göbek erirse 20 günde sıkılaşır abanırsak suan öncelik tombik bacaklarımız😂🍑
Ayy al artık kız :D
Evetttt bacakta benim dış yan kısımları var en çok oradan şikayetciyim . Kilo verip incelse oralar da gitse süper olucak. Üst bacağım 54 cm yapmam lazım kalça da 91 92 olsa Yeter banaa :D

Ayy al artık kız :KK70:
Evetttt bacakta benim dış yan kısımları var en çok oradan şikayetciyim . Kilo verip incelse oralar da gitse süper olucak. Üst bacağım 54 cm yapmam lazım kalça da 91 92 olsa Yeter banaa :KK70:
Olur olur istikrar olduktan sonraa 🤭 alacağım bugün inşallah çıkıp yemeğimi yiyim şimdi aklımdayken alayım 🤭😂
Yağsız 2 kaşık makarna tavuk çeyrek Avakado 🐎 yiter 😂 15740871797485661859613890629723.jpg

Selam kızlar
Bugün kuzenlerim vardı küçükler, onlarla oyaladım hiç giremedim

10.00
1 haşlanmış yumurta üstüne biraz zeytinyağı pulbiber kekik ekliyorum
1 salatalık 2 çeri domates biraz sivri biber
7 siyah zeytin
1 küçük parca beyaz peynir
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 dilim tam bugday ekmeği
2 şekersiz çay

17.00
Izmir köfte (4 kofte 2 dilim patates)
Büyük kase rokalı naneli yeşil salata
2 şekersiz çay

**Bugün de karın egzersizim vardı gün içinde yapamadım, şimdi yapacağım** 30dk nike training uygulamasından yapicam

Günaydın herkesee:KK76:
Dün akşam son öğünüm 17deydi, aç bir şekilde uyandım bugün:kk77:
Az önce bir küçük muz üstüne 15 dk kardiyo-kuvvet karışımı bir antrenman yaptım.
Şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorumm
İki yumurtadan yulaflı peynirli biberli omlet yapicam kendime, yanında yine salatalık domates, zeytin falan yerim:confused: iki de şekersiz çay, miss
Sonrasında bir şekersiz türk kahvesi:kahve:
Akşamı planlamadım ama evde taze fasulye ve brokoli var. Belki brokoliyi haşlayıp zeytinyağı ve limonla salata gibi, fasulyeyi de sıcak yemek olarak yapabilirim:ıslık:
Mutlu günleriniz olsun kızlarr

Günaydın fit olma yolundaki hatunlar
Bugün dayanamadım tartilayim ve ölçü alayım dedim:) tartıda regl ödemi gitmiş,63.5 stabil hala
Fakat ölçü olarak kalcamdan 2 cm gitmiş ,başta inanmadım yanlış mı ölçtüm dedim ama gitmiş gerçekten,belim hala aynı :)
Günün programı şu şekilde hatunlar ,
Sabah :2 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta,3 hindi füme,7 zeytin,1 domates şekersiz 2 fincan çay
Öğlen;15 çiğ fındık,1 YK kuru üzüm ,1 fincan yeşilçay
Ara:1 kupa filtre kahve
Akşam:1 kase yeşil mercimek,150 Gr haşlanmış tavuk,1 bardak ayran

Farklılık olmaz tamamen uyarım
Spor yine aynı 500 ip squat ve mari Winsor legs :)

Günaydın herkesee:KK76:
Dün akşam son öğünüm 17deydi, aç bir şekilde uyandım bugün:kk77:
Az önce bir küçük muz üstüne 15 dk kardiyo-kuvvet karışımı bir antrenman yaptım.
Şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorumm
İki yumurtadan yulaflı peynirli biberli omlet yapicam kendime, yanında yine salatalık domates, zeytin falan yerim:confused: iki de şekersiz çay, miss
Sonrasında bir şekersiz türk kahvesi:kahve:
Akşamı planlamadım ama evde taze fasulye ve brokoli var. Belki brokoliyi haşlayıp zeytinyağı ve limonla salata gibi, fasulyeyi de sıcak yemek olarak yapabilirim:ıslık:
Mutlu günleriniz olsun kızlarr
Akşam menin şahane bende brokoli salatası yapayım iyi aklıma getirdin cabın🙏😍❤️

Günaydın fit olma yolundaki hatunlar
Bugün dayanamadım tartilayim ve ölçü alayım dedim:) tartıda regl ödemi gitmiş,63.5 stabil hala
Fakat ölçü olarak kalcamdan 2 cm gitmiş ,başta inanmadım yanlış mı ölçtüm dedim ama gitmiş gerçekten,belim hala aynı :)
Günün programı şu şekilde hatunlar ,
Sabah :2 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta,3 hindi füme,7 zeytin,1 domates şekersiz 2 fincan çay
Öğlen;15 çiğ fındık,1 YK kuru üzüm ,1 fincan yeşilçay
Ara:1 kupa filtre kahve
Akşam:1 kase yeşil mercimek,150 Gr haşlanmış tavuk,1 bardak ayran

Farklılık olmaz tamamen uyarım
Spor yine aynı 500 ip squat ve mari Winsor legs :)
Omg 😍😍😍😍 işte bu sonuç almaya başladık dimiiiii 😍😍😍 yaşasın 😍😍😍😍😍

Back