Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Şahanesin spora ara bile olsa bununla iyice zayıflayıp tatil zamanları 15 günlük sıkı spor programıyla sıkılaşmaya başlarsın kuzummm

Şahanesin spora ara bile olsa bununla iyice zayıflayıp tatil zamanları 15 günlük sıkı spor programıyla sıkılaşmaya başlarsın kuzummm
Teşekkür ederim kuzum bugün yine 500 ip ve squat+ mari Winsor yapacagim bacaklara odaklı gidiyorum artık insallah dediğin gibi zamanla sıkılaştırir sen aldın mı mezuranii

Teşekkür ederim kuzum bugün yine 500 ip ve squat+ mari Winsor yapacagim bacaklara odaklı gidiyorum artık insallah dediğin gibi zamanla sıkılaştırir sen aldın mı mezuranii
Ay ben mazura hala almadım şaka gibi
Bende bacak popo odaklıyım göbek eriyor zaten ki göbek erirse 20 günde sıkılaşır abanırsak suan öncelik tombik bacaklarımız

Ay ben mazura hala almadım şaka gibi
Bende bacak popo odaklıyım göbek eriyor zaten ki göbek erirse 20 günde sıkılaşır abanırsak suan öncelik tombik bacaklarımız
Ayy al artık kız
Evetttt bacakta benim dış yan kısımları var en çok oradan şikayetciyim . Kilo verip incelse oralar da gitse süper olucak. Üst bacağım 54 cm yapmam lazım kalça da 91 92 olsa Yeter banaa

Ayy al artık kız
Evetttt bacakta benim dış yan kısımları var en çok oradan şikayetciyim . Kilo verip incelse oralar da gitse süper olucak. Üst bacağım 54 cm yapmam lazım kalça da 91 92 olsa Yeter banaa
Olur olur istikrar olduktan sonraa alacağım bugün inşallah çıkıp yemeğimi yiyim şimdi aklımdayken alayım
Yağsız 2 kaşık makarna tavuk çeyrek Avakado yiter

Selam kızlar
Bugün kuzenlerim vardı küçükler, onlarla oyaladım hiç giremedim

10.00
1 haşlanmış yumurta üstüne biraz zeytinyağı pulbiber kekik ekliyorum
1 salatalık 2 çeri domates biraz sivri biber
7 siyah zeytin
1 küçük parca beyaz peynir
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 dilim tam bugday ekmeği
2 şekersiz çay

17.00
Izmir köfte (4 kofte 2 dilim patates)
Büyük kase rokalı naneli yeşil salata
2 şekersiz çay

**Bugün de karın egzersizim vardı gün içinde yapamadım, şimdi yapacağım** 30dk nike training uygulamasından yapicam

Günaydın herkesee
Dün akşam son öğünüm 17deydi, aç bir şekilde uyandım bugün
Az önce bir küçük muz üstüne 15 dk kardiyo-kuvvet karışımı bir antrenman yaptım.
Şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorumm
İki yumurtadan yulaflı peynirli biberli omlet yapicam kendime, yanında yine salatalık domates, zeytin falan yerim iki de şekersiz çay, miss
Sonrasında bir şekersiz türk kahvesi
Akşamı planlamadım ama evde taze fasulye ve brokoli var. Belki brokoliyi haşlayıp zeytinyağı ve limonla salata gibi, fasulyeyi de sıcak yemek olarak yapabilirim
Mutlu günleriniz olsun kızlarr

Günaydın fit olma yolundaki hatunlar
Bugün dayanamadım tartilayim ve ölçü alayım dedim:) tartıda regl ödemi gitmiş,63.5 stabil hala
Fakat ölçü olarak kalcamdan 2 cm gitmiş ,başta inanmadım yanlış mı ölçtüm dedim ama gitmiş gerçekten,belim hala aynı :)
Günün programı şu şekilde hatunlar ,
Sabah :2 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta,3 hindi füme,7 zeytin,1 domates şekersiz 2 fincan çay
Öğlen;15 çiğ fındık,1 YK kuru üzüm ,1 fincan yeşilçay
Ara:1 kupa filtre kahve
Akşam:1 kase yeşil mercimek,150 Gr haşlanmış tavuk,1 bardak ayran

Farklılık olmaz tamamen uyarım
Spor yine aynı 500 ip squat ve mari Winsor legs :)

Akşam menin şahane bende brokoli salatası yapayım iyi aklıma getirdin cabın

Omg işte bu sonuç almaya başladık dimiiiii yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…