- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.881
Şahanesin spora ara bile olsa bununla iyice zayıflayıp tatil zamanları 15 günlük sıkı spor programıyla sıkılaşmaya başlarsın kuzummmKizlar selam sabah 8 gibi 1 büyük kase yulaf lapası 2 kaşık kuru uzumle beraber yedim yanına da 2 ceviz
Öğlen form tam çavdar unundan bisküvi yedim bir paket yeşilçayle beraber
Akşam da 200 gr haşlanmış tavuk 1 pancar 1 bardak ayran.
Teşekkür ederim kuzumŞahanesin spora ara bile olsa bununla iyice zayıflayıp tatil zamanları 15 günlük sıkı spor programıyla sıkılaşmaya başlarsın kuzummm
Ay ben mazura hala almadım şaka gibiTeşekkür ederim kuzumbugün yine 500 ip ve squat+ mari Winsor yapacagim bacaklara odaklı gidiyorum artık insallah dediğin gibi zamanla sıkılaştırir sen aldın mı mezuranii
Ayy al artık kızAy ben mazura hala almadım şaka gibi
Bende bacak popo odaklıyım göbek eriyor zaten ki göbek erirse 20 günde sıkılaşır abanırsak suan öncelik tombik bacaklarımız
Olur olur istikrar olduktan sonraaAyy al artık kız
Evetttt bacakta benim dış yan kısımları var en çok oradan şikayetciyim . Kilo verip incelse oralar da gitse süper olucak. Üst bacağım 54 cm yapmam lazım kalça da 91 92 olsa Yeter banaa
Afiyet olsun çok güzelOlur olur istikrar olduktan sonraaalacağım bugün inşallah çıkıp yemeğimi yiyim şimdi aklımdayken alayım
Yağsız 2 kaşık makarna tavuk çeyrek Avakadoyiter Eki Görüntüle 2555828
Yok ya okulda bi lig bu, muhendis basima ben kiiim profesyonel voleybol kim:))Ooo profosyonel mi? Bende oldum olası toptan korkarım ya
Akşam menin şahane bende brokoli salatası yapayım iyi aklıma getirdin cabınGünaydın herkesee
Dün akşam son öğünüm 17deydi, aç bir şekilde uyandım bugün
Az önce bir küçük muz üstüne 15 dk kardiyo-kuvvet karışımı bir antrenman yaptım.
Şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorumm
İki yumurtadan yulaflı peynirli biberli omlet yapicam kendime, yanında yine salatalık domates, zeytin falan yerimiki de şekersiz çay, miss
Sonrasında bir şekersiz türk kahvesi
Akşamı planlamadım ama evde taze fasulye ve brokoli var. Belki brokoliyi haşlayıp zeytinyağı ve limonla salata gibi, fasulyeyi de sıcak yemek olarak yapabilirim
Mutlu günleriniz olsun kızlarr
OmgGünaydın fit olma yolundaki hatunlar
Bugün dayanamadım tartilayim ve ölçü alayım dedim:) tartıda regl ödemi gitmiş,63.5 stabil hala
Fakat ölçü olarak kalcamdan 2 cm gitmiş ,başta inanmadım yanlış mı ölçtüm dedim ama gitmiş gerçekten,belim hala aynı :)
Günün programı şu şekilde hatunlar ,
Sabah :2 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta,3 hindi füme,7 zeytin,1 domates şekersiz 2 fincan çay
Öğlen;15 çiğ fındık,1 YK kuru üzüm ,1 fincan yeşilçay
Ara:1 kupa filtre kahve
Akşam:1 kase yeşil mercimek,150 Gr haşlanmış tavuk,1 bardak ayran
Farklılık olmaz tamamen uyarım
Spor yine aynı 500 ip squat ve mari Winsor legs :)
Aynen kuzum sonundaOmgişte bu sonuç almaya başladık dimiiiii yaşasın
Ne yedin merak ettimKızlar bu arada günaydın ben dün çoştum neler yedim içtim ne siz sorun ne ben anlatayım
Bugün detoks yapıcam çorba salata geçiştiricem ☺
Bugün off günüm zaten belli yürüyüşe çıkarım
Bir 35 lik votka içtim 2 bira içtim cips kilolara baklava ceviz döner daha sayıyyımmıNe yedin merak ettim
OyyyyyBir 35 lik votka içtim 2 bira içtim cips kilolara baklava ceviz döner daha sayıyyımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?