• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kuzum senin spor geçmişin var . Ve düzenli spor yapıyorsun eminim senin vücudun gayet şekilli ve seksidir😍😍 tabiki düşecek fit hatunlar olucaz😍😍 bide aralık 15te olcu atalım sen bunları kaydet bakalım ne olcak
Özelden ölçülerini göndersene bana giriş sayfasına kayıt edelim düzenleyelim ilk yazıyı tutalım her ayın 15 De ölçüm olsun 😍

Kızlar forumda lassie diye bir kadının yürüyüş videolarıyla zayıflayanlar olduğunu öğrendim . Başlangıç için kaç dakkalık önerirsiniz ?

Kızlar forumda lassie diye bir kadının yürüyüş videolarıyla zayıflayanlar olduğunu öğrendim . Başlangıç için kaç dakkalık önerirsiniz ?
Canım merhaba hoşgeldin 👋☺ lassie başlangıç yazarsan aşamaları var sanırım galiba biraz araştırarak doğru videoyu programı bulabilirsin 🙏
Böyle başlangıç videoları var 1 kilometre 2 kilometre diye gidiyor diğerinde ana sayfası Bi gir bak canım.

Canım merhaba hoşgeldin 👋☺ lassie başlangıç yazarsan aşamaları var sanırım galiba biraz araştırarak doğru videoyu programı bulabilirsin 🙏
Böyle başlangıç videoları var 1 kilometre 2 kilometre diye gidiyor diğerinde ana sayfası Bi gir bak canım.

Denediniz mi peki ? Faydalı mı sizce ? Spor salonuna para vermektense evde bunu yapmak daha mantıklı geldi bana ama 🤔
Hoşbuldum bu arada 🙏🏻

Ay ben dun menu paylasmamisim, dunku menum soyleydi:

Oglen: pirincli, avokadolu ve deniz urunlu salata
Ara: 4 kasik lor peyniri, 2-3 lokma ananas
Aksam: 200 gr somon, az yagli yesil salata, 5-6 kasik yogurtlu kabak sote
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu

Spor: 20 dk bisiklet, 65 dk agirlik calismasi, 12500 adim.

Back