• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kizlar sınav zamanım diye pek menü atamıyorum şayet arkadaşlarımla beraber olduğumuz için ağzıma ara ara biseyler atıyorum. Ama şuana kadar sağlıksız bişey yemedim , kek ,kraker baharatli mısır patlağı, pasta,kurabiye ve bisküvilere hayır dedim
Çiğ badem ve kuru meyve , alabilirsem eti form tam çavdar bisküvi yiyorum aralarda tabi erken kapatiyorum günü genelde. Yemek olarak bugün karnabahar mercimek çorba ve narlı 1 kase salata yedim sabah da genelde beraber olduğumuz için pratik diye yoğurtlu Müsli ve peynir hindi füme yiyoruz genelde. Tabi abur cubur ve reçel de oluyo ama yemiyorum onları. Simdilik spora ara verdim yoğun bir dönemdeym, sizleri seviyorum ,kahve yapar çalışmaya devam ederim birazdan, iyi geceler 💗
Kuzum kolay gelsin sana ❤️ Allah zihin açıklığı versin,

Kızlar ben yine mezura almayı unuttum pesss:sinirli::oha:
3 4 gündür kahvaltı yapmıyorum saat 12 gibi yine haşlanmış tavuk patates Avakado yedimm
2 bardak zerene içtim.
Saat 5 gibi 1 kıymalı kaşarlı pide biraz salata yedim.
Sonrasında 8 gibi 1 muz yedim.
Şuan şerbetiçi otu içiyorum malum memeler :KK71:
Yine egzersizlerimi yaptım şuan anlık 56. 700 üm yarın inşallah mezura alacağım ölçüp yazacağım. ❤️

Kuzum kolay gelsin sana ❤ Allah zihin açıklığı versin,
Teşekkür ederim kuzum amin 💗💗
Kızlar ben yine mezura almayı unuttum pesss:sinirli::oha:
3 4 gündür kahvaltı yapmıyorum saat 12 gibi yine haşlanmış tavuk patates Avakado yedimm
2 bardak zerene içtim.
Saat 5 gibi 1 kıymalı kaşarlı pide biraz salata yedim.
Sonrasında 8 gibi 1 muz yedim.
Şuan şerbetiçi otu içiyorum malum memeler :KK71:
Yine egzersizlerimi yaptım şuan anlık 56. 700 üm yarın inşallah mezura alacağım ölçüp yazacağım. ❤
Süpersin, bende mezurayi kaybettim bir bulayım ölçü alalım kaydedelim gelişime bakarız

Sprçorumu yaptım. ❤️
Kahvaltımı yaptım
2 yumurta çeyrek Avakado 4 tane zeytin Biraz krem peynir yeşil çay

Öğlen için tavuk brokoli haşladım 5 gibi yerim onu artık 😂 🍑

Biraz kendimden bahsedeyim kızlar.
23 yaşımdayım, üniversiteden bu yıl mezun oldum. Şuan çalışmıyorum, biraz dinlenmem lazım :KK45: Boyum 168, güncel kilom 58.4. Sabah tartıldım, biraz şaşırdım doğrusu. Geçen hafta 57.8di... Fazla da bir şey yemedim aslında :KK45:
Ben diyet yapmıyorum, amacım tamamen sağlıklı beslenmek ve fit bir vücuda sahip olmak. Bu yolda kendime göre ciddi adımlar attım. Öncelikle tatlı düşkünü biri olarak rafine şeker iceren her seyi hayatımdan çıkardım. Şuan ise gerçekten canım çok isterse yediğime değecek şeylerden bir lokma alıp bırakıyorum. Daha sonra ise sporu rutin haline getirmek hayatımın en doğru kararlarından biri oldu. Şimdi aynı bu doğrultuda, protein alımımı önemseyerek, bedenime iyi geldigini düşündüğüm intermittent fasting yapmaya çalışıyorum. İlk öğünüm 11.00 gibi kahvaltı ile başlıyor, 15.00 civarı bir ara öğün yapıyorum ve en geç 19.00da akşam yemeği ile bitiriyorum. Sonraki süreç sadece sıvı alımı ile davam ediyor... günde en az bir fincan da kahve içiyorum:ıslık:

Ölçülerimi de paylaşmam gerekirse:
Gögüs 88cm
Bel 69cm
Kalça 99cm
Üst bacak 57cm
Kol 27cm

Biraz kendimden bahsedeyim kızlar.
23 yaşımdayım, üniversiteden bu yıl mezun oldum. Şuan çalışmıyorum, biraz dinlenmem lazım :KK45: Boyum 168, güncel kilom 58.4. Sabah tartıldım, biraz şaşırdım doğrusu. Geçen hafta 57.8di... Fazla da bir şey yemedim aslında :KK45:
Ben diyet yapmıyorum, amacım tamamen sağlıklı beslenmek ve fit bir vücuda sahip olmak. Bu yolda kendime göre ciddi adımlar attım. Öncelikle tatlı düşkünü biri olarak rafine şeker iceren her seyi hayatımdan çıkardım. Şuan ise gerçekten canım çok isterse yediğime değecek şeylerden bir lokma alıp bırakıyorum. Daha sonra ise sporu rutin haline getirmek hayatımın en doğru kararlarından biri oldu. Şimdi aynı bu doğrultuda, protein alımımı önemseyerek, bedenime iyi geldigini düşündüğüm intermittent fasting yapmaya çalışıyorum. İlk öğünüm 11.00 gibi kahvaltı ile başlıyor, 15.00 civarı bir ara öğün yapıyorum ve en geç 19.00da akşam yemeği ile bitiriyorum. Sonraki süreç sadece sıvı alımı ile davam ediyor... günde en az bir fincan da kahve içiyorum:ıslık:

Ölçülerimi de paylaşmam gerekirse:
Gögüs 88cm
Bel 69cm
Kalça 99cm
Üst bacak 57cm
Kol 27cm
Sağlık beslenmeyi hayatımıza oturtur SSK arada sırada yediğimiz pizza hamburger tatlılar bize zulum kilo değil eğlenceli ve lezzetli gelir ❤️ tekrar hoşgeldin başarılar

Bende regl oldum kilom 64 boyum 170
Bel 66
Göğüs yazmiyim minnak benim sfgjjg
Kalça 99
Bacak 59
Yalnız kilosu benden az olanlara göre ölçülerim gayet iyiymiş onu farkettim bende 56 kiloya düşünce gayet iyi olurum :KK59:
Kuzum rengl ödemi de var normal. Boyumuz uzun 59 58 düşün ce baya Bayaa iyi olacaksın ❤️

Bende regl oldum kilom 64 boyum 170
Bel 66
Göğüs yazmiyim minnak benim sfgjjg
Kalça 99
Bacak 59
Yalnız kilosu benden az olanlara göre ölçülerim gayet iyiymiş onu farkettim bende 56 kiloya düşünce gayet iyi olurum :KK59:

Aynen ya ölçülerimiz aynı nerdeyse ama kilo farkı var demek ki ben daha yağlıyım :KK45: %24 falandı benim en son yağ oranım

Aynen ya ölçülerimiz aynı nerdeyse ama kilo farkı var demek ki ben daha yağlıyım :KK45: %24 falandı benim en son yağ oranım
Evet hemen hemen 5 6 kg var aramızda. Bakalım ben o kiloya gelince ölçü kaç olacak tekrar yazarım buraya ama sınav zamanim spor yapamıyorum fazla :D

Back