- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.801
Aynı durum dün benim başıma geldi. Birebir aynı olaylarBu arada dün benimkiyle buluştuk doğum günü şeysine tatlı yedik. Bide acıkınca karışık sandviç patates kola soğuk kahve falan yemiş içmiş bulundumbunları yiyip içtiğimde saat max 16. Dı. O saatten sonra birşey yemedim. Aptallık edip kendimi aç bırakıyorum çok yanlış. Bugün bunu düzelticem ve bir düzene sokmam lazım
Bugün normalden devam edelim. Biradan tavuk haşlayacağım yanına Avakado akşama da haşlama ve salata yerim.Aynı durum dün benim başıma geldi. Birebir aynı olaylarbende bunları yediğimde saat 4tu bidaha bişey yemedim.bide regl olmak üzereyim çok sistim
Artık düzenlemek istiyorum menülerimi .Bugün normalden devam edelim. Biradan tavuk haşlayacağım yanına Avakado akşama da haşlama ve salata yerim.
Bende sabah müthiş baş ağrısına uyandım.Canım çok egzersiz yapmak istermiyor bugün adet yerini bulsun diye 15 birşey oyalandım ama müthiş baş ağrım var halsizim birşey yemezsek böyle oluyor akşam programımı yapacağım.
Bende sabah müthiş baş ağrısına uyandım.Canım çok egzersiz yapmak istermiyor bugün adet yerini bulsun diye 15 birşey oyalandım ama müthiş baş ağrım var halsizim birşey yemezsek böyle oluyor akşam programımı yapacağım.
İyisin iyisi salata ve protein den ziyade gerçek et tavuk çeşitlerini çoğalt derimBende sabah müthiş baş ağrısına uyandım.
Sabah kahvaltim yulaf lapası içine 1 YK kuru üzüm 5 çiğ badem tarçın seklindeydi. Öğlen protein bar süt akşama 200 Gr tavuk 1 kepçe mercimek çorbası ayran düşünüyorum. Nasıl sence eklemem eksiltmem gereken bir şey var mı . Kaçamak yapmak beni olumsuz anlamda çok kotu etkiliyor bir daha yapmak istemiyorum
Tamamdır kuzumİyisin iyisi salata ve protein den ziyade gerçek et tavuk çeşitlerini çoğalt derim
Afiyet olsun canım çok iyiBen şimdi tavuk haşladım pul biberli
Yarım Avakado limonlu
Çeyrek gevrek
Yeşil çay
Akşama mantar çorbası yapacağım ev usulü
Yanına salata yda yoğurt olur.
Ara öğün çiklota 2 3 tane
Kuru üzüm
Yulaf lapası (sade)
Kişisel sayfam var yavrum öyle bir sayfam yok dahaAfiyet olsun canım çok iyi
Bu arada senin Instagram sayfan varmı diyet spor üzerine varsa takip etmek istiyorum
Afiyet olsun bazal metabolizma halleder onu shshsKişisel sayfam var yavrum öyle bir sayfam yok daha
Gevrek çeyrek değil yarım oldu bu arada
Valla ben de bulamam normalde ama dun ickime enerji icecegi mi kattilar nedirMuhteşemsin yaaaa.
Sen beni şahane gaza getiriyorsun ama ben okadar spor yapacak gücü asla kendimde göremiyorumbu arada yoganın faydasını gçrüyprmusun vucut üzerinde hayatımda hemen hemen her sporu denedim ama yoga hiç denemedim..
Günaydın canımNapsak bi ara olculeri mi guncellesek?
Afiyet olsun tatlım.Hello kizceler. Bugunku menum:
Oglen: tavuklu avokadolu salata, 1 haslanmis yumurta
Ara: 2 sarma
Aksam: tavuklu, biftekli ve meksika fasulyeli salata (adi salata ama sirf marul ve etti bu yani)
Spor: 30 dk bisiklet, 30 dk pilates (mari winsor ve biraz karin egzersizi yaptim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?