Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Ay kızlar dün batırdım bugün tekrar devam edicem battı balık yan gider demek yok
Sınav zamanı düzen iyice şaştı .
Sabah 1 bardak sütle Müsli yaptım çiğ kuruyemiş ve kuru meyveli 1 de Brezilya cevizi 3 kaşık da nar attim.
Öğlen kantin kapalı diye 1 paket tam çavdar unundan form bisküvi yedim.
Akşam da 6 mercimek köftesi ,1 tam buğday lavasi 1 bardak limonlu çay

Kalori olarak sikinti yok gibi de hic protein almamissin sanki Olsun bugun duzene girer:)

Günaydın pilates toplarım
Sade kahvemi aldım camı kapıyı açıp yağan yağmurun kokusunu sesini evime devat ettim

Şahane bir hafta olsun.
Popolar küçülecek göbek karın sıkılaşacak

Non stop
Bugün menüm
2 haşlama yumurta
Biraz peynir
Zeytin salatalık
Öğlen = çorba içeceğim
Arada ceviz kuru üzüm
Akşam tavuk haşlama Avakado ayran diye düşünüyorum

Benim bugunku menu soyleydi

Sabah: 2 dilim ekmek, yarim avokado, bir yumurta, 30 gr somon fume
Oglen: 100 gr hindi haslama, 1 bardak ayran, 1 kare bitter cikolata
Aksam: 7-8 parca bruksel lahanasi, 150 gr hindi haslama, peynirli yesil salata
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu, 5 badem

Spor: 25 dk jillian, 55 dk yuruyus.
Aslinda spor salonuna gidip agirlik calisicaktim ama bu hafta erkek arkadasimin doktora tezi savunmasi var onun icin sarma yaptim iki tencere Azicik yoruldum dolayisiyla, halim kalmadi agirliga

Hahahahaha ellerine sağlık izmirli

Süper ,afiyet olsun canım
Buda günaydın kahveleriniz anlık Eki Görüntüle 2553251
Afiyet olsun şekerim
Süper dengeli olmus

Hellooooo Bugun burda resmi tatildi, ben de sapittim ve neredeyse 4 saat spor yaptim, pestilim cikti desem yeridir.

Spor: 30 dk yoga, 70 dk yuruyus, 1 saat dans, 75 dk agirlik.

Su sekilde bi gun oldu. Sabah kalkip yogami yaptim. Uzun zamandir gitmek istedigim bi dans studyosu vardi yetiskinler icin bale, hip-hop vs. cesit cesit dans dersleri veren. Tatili firsat bilip oraya gittim, cok keyifli bi ders oldu. Yapmak istedigim detayli bi agirlik antremani vardi, usenmeyip ustune onu yaptim. Spor salonunda da yuruyerek gidip dondum. Veee bu kadar spor yapmis oldum, ben de anlamadim nasi oldu:))

Menum de soyleydi:

Sabah: 4 kasik yulaf ve suyla lapa, ustune 1 avuc yabanmersini, yarim muz, 1 kivi, 1 olcek protein tozu, 1 kasik keten tohumu
Oglen: Ufak bi kase cacik, 3 sarma
Aksam: 300 gr izgara et, 1 kasik barbeku sosu, haslanmis pazi, 3 kasik kuru fasulye (bu biraz amerikan stiliydi, hafif tatli falan)

Kalorisi 1700u buldu ama fitbit yaktitigim kaloriyi de 2600 gosteriyo, dolayisiyla sorun yok gibi:)

Muhteşemsin yaaaa.
Sen beni şahane gaza getiriyorsun ama ben okadar spor yapacak gücü asla kendimde göremiyorum bu arada yoganın faydasını gçrüyprmusun vucut üzerinde hayatımda hemen hemen her sporu denedim ama yoga hiç denemedim..

Bu arada dün benimkiyle buluştuk doğum günü şeysine tatlı yedik. Bide acıkınca karışık sandviç patates kola soğuk kahve falan yemiş içmiş bulundum bunları yiyip içtiğimde saat max 16. Dı. O saatten sonra birşey yemedim. Aptallık edip kendimi aç bırakıyorum çok yanlış. Bugün bunu düzelticem ve bir düzene sokmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…