- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.821
Selaaam:) Sen de gel bizimle spor yap fit sarisin:))Merhaba kızlar mublhabbetiniz çok şeker
Diyet ve sporlarınız da çok hoşuma gittigöz atms iken bir slm vereyim dedim
Selaaam:) Sen de gel bizimle spor yap fit sarisin:))
SupersinOlur tabiki beraber daha güzel motive oluruz❤
Ben haftanın 2günü 1er saat plates 'e
Haftada 2günü 2şer saat latin dans a gidiyorm
Haftanın 4-5 günüde kondisyon bisikleti sürüyorum
Aralarda fırsat bulursam da yürüyüş vs.
Diyet olarak da sağlıklı beslenmeye mümkün oldugunca dikkat ediyorum ve kalori takibi yapmaya ve if 16/8e uymaya dikkat ediyorum güncel kilom 60.5 canm sizin güncel kilolarınız ve hedef kilolarnız nasl ?
Sende süpersinSupersinBen de genelde haftanin 3-4 gunu agirlik antremani, kalan gunlerde de yuruyus/hiit gibi kardiyo calismalari yapiyorum. Onun disinda sabahlari erken kalkabilirsem 20-30 dk yoga, ulasim araci olarak da bisiklet kullanmaya calisiyorum:) Gecen cuma itibariyle de kilom 59.6 idi, hedef kilom 58 civari ama esas hedefim yag oranimi azaltmak. Kaslarima bisey olmasin diye de protein agirlikli besleniyorum:)
Ben de aynen kas kutlemi arttirmak istiyorum ama kaloriden kisinca tabi biraz yavas oluyo o is:) Karin kaslarimi belirginlestirme hedefim var, bakalim olucak miSende süpersinbenimde hedefim ve amacım tamamen aynı yağ oranımı azaltıp kasımı korumak hatta arttırarak ilerlemek hep hedefim oldu ve o şekilde ilerliyerekte 60.5a kadar indim 59u ucundan gòrme peşindeyim bende bir gòrsem de rahatlasam senin gibi ne güzel aramızda sadece 1kilo varms hedefimizde aynı imiş hedefimde yağ dan verip kasdan arttirmaya devam ederek 58e inmek son ve son artk son kilolar olduğu için şekillenip sıkılaşmaya daha çok ağırlık verdim bende 58 sonrası diyetsiz spor ile daha da sıkı ve şekilli vucuda devam edicem ❤
Ben bir ara analiz yaptryordum verdigim yağın yanında mutlakda her hafta kas oranım bir miktar artms oluyordu canm beslenme +sporla kaslarmz artıyor ama kasın üzerindeki yağ tabakası iyice erimeden alttaki kaslar görünür hale gelmiyor yağ seviyesi iyice düşünce gelistirdigmiz altta kaslar da iyice ortaya çıkacakBen de aynen kas kutlemi arttirmak istiyorum ama kaloriden kisinca tabi biraz yavas oluyo o is:) Karin kaslarimi belirginlestirme hedefim var, bakalim olucak mi
Cok guzelmis, yagi azaltirken kas yapmak zor diyolar sen basarmissinBen bir ara analiz yaptryordum verdigim yağın yanında mutlakda her hafta kas oranım bir miktar artms oluyordu canm beslenme +sporla kaslarmz artıyor ama kasın üzerindeki yağ tabakası iyice erimeden alttaki kaslar görünür hale gelmiyor yağ seviyesi iyice düşünce gelistirdigmiz altta kaslar da iyice ortaya çıkacak
Eki Görüntüle 2554215
En azından ideal yağ oranına inmişsin canm kadınlarda %25 %22civarları ideal yağ oranı oluyorCok guzelmis, yagi azaltirken kas yapmak zor diyolar sen basarmissinBen de ugrasiyorum bakalim, gecen pazar olcum yaptirdim %25 cikti yag oranim Daha dusuk bekliyodum, degilmis malesef...
Aaa gecmis olsunEn azından ideal yağ oranına inmişsin canm kadınlarda %25 %22civarları ideal yağ oranı oluyoryani şuan aşşağı doğru gitmen artk fit olmaya geçmen demek
Bende son zamanlar hiç ölçüme gidemedim gitmek istiyorum ama bur nasip olmadı ve bu haftada kızımla beraber hastayız iyleselim ilk işim analize gidip ölçdürmek olucak bende çok merak ediyorum canm inslh benimde artk en azından ideal oranlara gelmiştir yağ/kas oranı
Sağol canmAaa gecmis olsunGelmistir tabi senin yag oranin da ideal duzeye, hedef kilonun oralarda olduguna gore:)
Merhaba hoşgeldin uygulama sadece app için mi?Selam kızlar,
Birkac gündür konuyu arkadan arkadan okuyorum ve baya motive oluyorumm
Uzun zamandır spor yapıyorum ancak iki haftadır falan düzenli olarak yapmaya başladım, yanında da şekersiz yaşama devam ediyorum
Bayadır Shaun T'nin T25 yapıyordum bu hafta Nike Training uygulamasından devam ettim, baya da etkili oldu bence. Uzun zamandır bacaklarımın karnımın ve kalçamın bu kadar yandığını hissetmemiştim
Ölçülerimi falan da yarın sabah tartılınca atayım
Hoşgeldin canım yaa aynen ben bile gıcık oldum niye banladilar ki seniNeden banlandığımı zerre anlamadım. Aşırı gerginim. Böyle saçmalıklar olmazdı umarım mantıklı bir açıklaması vardır yönetimin.
Konu dışı mesaj diyor ama nedir konu dışı mesaj Allahım yarabbim bir örnek dahi verilmemiş. Aşırı gerildim.Hoşgeldin canım yaa aynen ben bile gıcık oldum niye banladilar ki seni
Sacma sapan isler. Neyse sikma canini...Konu dışı mesaj diyor ama nedir konu dışı mesaj Allahım yarabbim bir örnek dahi verilmemiş. Aşırı gerildim.
Hosgeldiiin:) Ben de bikac sene once T25 yapiyodum seviyodum da. Simdi de 30 day shred yapiyorum, deniyorum hepsiniSelam kızlar,
Birkac gündür konuyu arkadan arkadan okuyorum ve baya motive oluyorumm
Uzun zamandır spor yapıyorum ancak iki haftadır falan düzenli olarak yapmaya başladım, yanında da şekersiz yaşama devam ediyorum
Bayadır Shaun T'nin T25 yapıyordum bu hafta Nike Training uygulamasından devam ettim, baya da etkili oldu bence. Uzun zamandır bacaklarımın karnımın ve kalçamın bu kadar yandığını hissetmemiştim
Ölçülerimi falan da yarın sabah tartılınca atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?