• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Selam kizlar bende bugün meyveyi kaçırdım ders çalışırken kızlarla anlamadım ağzıma habire attım ama hareketli bir gündü
Menüm
Sabah 1 çay bardağı süt +4 kaşık musli+kakao+ 3 Brezilya cevizi
Öğlen 3 minik kuru incir 1 mandalina yarım elma 1 ceviz
Ara sade kahve
Akşam 2 tane çöp şiş ızgara kırmızı et ,3 kaşık barbunya

Selam kizlar bende bugün meyveyi kaçırdım ders çalışırken kızlarla anlamadım ağzıma habire attım ama hareketli bir gündü
Menüm
Sabah 1 çay bardağı süt +4 kaşık musli+kakao+ 3 Brezilya cevizi
Öğlen 3 minik kuru incir 1 mandalina yarım elma 1 ceviz
Ara sade kahve
Akşam 2 tane çöp şiş ızgara kırmızı et ,3 kaşık barbunya
Selam tatlım. Bence güzel beslenmişsin. Bazen fazldan meyvede gelen şekere ve life de ihtiyaç var 🤭🤭😁

Sabah yoğurtlu yumurtalı omlet yedim yarım kadar. Biraz peynir biraz zeytin ve yeşil çay. ❤️
Öğlen 3 4 tane sarma 🤭🍑😍🤤
Akşam kepek ekmeğine 2 tane ufak tost yaptım.

Birde yarına çorba yaptın.
Beyaz lahana
Soğan
Havuç
Kırmızı mercimek
Pul biber
🍑💪🍑😁🍑😁🍑
IMG_20191109_215455_308.jpg

Sabah yoğurtlu yumurtalı omlet yedim yarım kadar. Biraz peynir biraz zeytin ve yeşil çay. ❤
Öğlen 3 4 tane sarma 🤭🍑😍🤤
Akşam kepek ekmeğine 2 tane ufak tost yaptım.

Birde yarına çorba yaptın.
Beyaz lahana
Soğan
Havuç
Kırmızı mercimek
Pul biber
🍑💪🍑😁🍑😁🍑
Eki Görüntüle 2552968
Süper canim afiyet olsun 😘😘

Ay alemsin kedi bize de soyle madem meme kurunu :KK70: Odem yapmasin amao_O
Kuzum önder saraçın bir kürü var ona başladım bugün. Net birşey demek için erken.
Ama hergün şerbeti otunu akşam yemeğinden 2 saat sonra içiyorsun üstüne meme masajı
2 günde bir ceviz kuru üzüm ve Avakado yarısını Yemen şartı var. Bakalım. 1 ay sonra başka bir ot ile devam ediyorsun. Umarım işe yarar 🐎🙏

Kuzum önder saraçın bir kürü var ona başladım bugün. Net birşey demek için erken.
Ama hergün şerbeti otunu akşam yemeğinden 2 saat sonra içiyorsun üstüne meme masajı
2 günde bir ceviz kuru üzüm ve Avakado yarısını Yemen şartı var. Bakalım. 1 ay sonra başka bir ot ile devam ediyorsun. Umarım işe yarar 🐎🙏
Serbetci otu muuu? Bira icsem ben direk? Malum o da serbetci otundan yapiliyo:KK70: Avokado zaten surekli yiyorum, ceviz kuru uzum ekliyim bari:)

Ama o da faydali yag:( Zaten ac geziyorum, pek bisey degistirmeden bi sure devam ediyim bari diyorum. 1-2 ay sonra tekrar olcume giderim degisimi gorurum en azindan.
Kafaya takmadan disiplinli gidersek 1 2 aya çok şey değişir yaza kadar inşallah hallolur selülit lerim gitse popom küçükse diye merakla bekliyorum 💪🐎

Back