• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Bu arada dün benimkiyle buluştuk doğum günü şeysine tatlı yedik. Bide acıkınca karışık sandviç patates kola soğuk kahve falan yemiş içmiş bulundum :oha: bunları yiyip içtiğimde saat max 16. Dı. O saatten sonra birşey yemedim. Aptallık edip kendimi aç bırakıyorum çok yanlış. Bugün bunu düzelticem ve bir düzene sokmam lazım
Aynı durum dün benim başıma geldi. Birebir aynı olaylar :( bende bunları yediğimde saat 4tu bidaha bişey yemedim.bide regl olmak üzereyim çok sistim:(

Canım çok egzersiz yapmak istermiyor bugün adet yerini bulsun diye 15 birşey oyalandım ama müthiş baş ağrım var halsizim birşey yemezsek böyle oluyor akşam programımı yapacağım.
Bende sabah müthiş baş ağrısına uyandım.
Sabah kahvaltim yulaf lapası içine 1 YK kuru üzüm 5 çiğ badem tarçın seklindeydi. Öğlen protein bar süt akşama 200 Gr tavuk 1 kepçe mercimek çorbası ayran düşünüyorum. Nasıl sence eklemem eksiltmem gereken bir şey var mı . Kaçamak yapmak beni olumsuz anlamda çok kotu etkiliyor bir daha yapmak istemiyorum :D

Canım çok egzersiz yapmak istermiyor bugün adet yerini bulsun diye 15 birşey oyalandım ama müthiş baş ağrım var halsizim birşey yemezsek böyle oluyor akşam programımı yapacağım.
Sabah kahvaltim yulaf lapası içine 1 YK kuru üzüm 5 çiğ badem tarçın seklindeydi. Öğlen protein bar süt akşama 200 Gr tavuk 1 kepçe mercimek çorbası ayran düşünüyorum. Nasıl sence eklemem eksiltmem gereken bir şey var mı . Kaçamak yapmak beni olumsuz anlamda çok kotu etkiliyor bir daha yapmak istemiyorum :D

Sabah kahvaltim yulaf lapası içine 1 YK kuru üzüm 5 çiğ badem tarçın seklindeydi. Öğlen protein bar süt akşama 200 Gr tavuk 1 kepçe mercimek çorbası ayran düşünüyorum. Nasıl sence eklemem eksiltmem gereken bir şey var mı . Kaçamak yapmak beni olumsuz anlamda çok kotu etkiliyor bir daha yapmak istemiyorum :KK70:
İyisin iyisi salata ve protein den ziyade gerçek et tavuk çeşitlerini çoğalt derim 😂

Ben şimdi tavuk haşladım pul biberli
Yarım Avakado limonlu
Çeyrek gevrek
Yeşil çay 🍵

Akşama mantar çorbası yapacağım ev usulü
Yanına salata yda yoğurt olur.

Ara öğün çiklota 2 3 tane
Kuru üzüm
Yulaf lapası (sade) 💪
Afiyet olsun canım çok iyi
Bu arada senin Instagram sayfan varmı diyet spor üzerine varsa takip etmek istiyorum :D

Muhteşemsin yaaaa. 💪💪💪😍🐎
Sen beni şahane gaza getiriyorsun ama ben okadar spor yapacak gücü asla kendimde göremiyorum 😛 bu arada yoganın faydasını gçrüyprmusun vucut üzerinde hayatımda hemen hemen her sporu denedim ama yoga hiç denemedim..
Valla ben de bulamam normalde ama dun ickime enerji icecegi mi kattilar nedir :KK70:

Yogaya ben bayiliyorum, acikcasi esas baslama sebebim boyle kafada durma vs. havali hareketler yapabilmek icindi:)) Ama sonradan farkettim ki ozellikle belime cok iyi geliyo, yoga yapmadigim zaman bel agrim oluyo surekli pc basinda oturmaktan. Vucuda etkisi de ozellikle gogus, kol ve omuzlarima oldu. Power yogada mesela surekli sinav benzeri bi hareket yaptiriyo kollar baya yoruluyo. Bi dene derim kedicim, bana faydasi oldu:KK200:

Hello kizceler. Bugunku menum:

Oglen: tavuklu avokadolu salata, 1 haslanmis yumurta
Ara: 2 sarma
Aksam: tavuklu, biftekli ve meksika fasulyeli salata (adi salata ama sirf marul ve etti bu yani:KK70:)

Spor: 30 dk bisiklet, 30 dk pilates (mari winsor ve biraz karin egzersizi yaptim)

Napsak bi ara olculeri mi guncellesek?
Günaydın canım 😍 olur bugün mezura alayım artık😂
Bu arada dünden beri hiç spor yapasım gelmiyor kendimi zorlamayacağım bugun de off günü yapacağım. Diyete devam. Bir halsizlik sisteksizlik var belki takviye vitamin alırım..
Bugün ölçülüyoruz kızlar ve ben not alayım zaten 2 3 kişiyiz :KK53: aralık ilk haftası bir daha ölçülürüz 💪

Hello kizceler. Bugunku menum:

Oglen: tavuklu avokadolu salata, 1 haslanmis yumurta
Ara: 2 sarma
Aksam: tavuklu, biftekli ve meksika fasulyeli salata (adi salata ama sirf marul ve etti bu yani:KK70:)

Spor: 30 dk bisiklet, 30 dk pilates (mari winsor ve biraz karin egzersizi yaptim)
Afiyet olsun tatlım. ❤️
Bende şimdi tavuk haşlayacağım öğlen yemeği yapacağım. Yanına yoğurt pul biberli ve yeşil çay.
Sabah kahvaltı etmek istemedim sadece kahve içtim. 🤔
Akşam mantar çorbası Avakado salatası yapar yerim ☺️

Öğlen menüm bu şekilde
Haşlanmış tavuk patates krem peynir
Avakado 🐎
IMG_20191113_134048.jpg

Back