• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Selaaam:) Sen de gel bizimle spor yap fit sarisin:))
🤗 Olur tabiki beraber daha güzel motive oluruz❤
Ben haftanın 2günü 1er saat plates 'e
Haftada 2günü 2şer saat latin dans a gidiyorm
Haftanın 4-5 günüde kondisyon bisikleti sürüyorum
Aralarda fırsat bulursam da yürüyüş vs. 😊
Diyet olarak da sağlıklı beslenmeye mümkün oldugunca dikkat ediyorum ve kalori takibi yapmaya ve if 16/8e uymaya dikkat ediyorum güncel kilom 60.5 canm sizin güncel kilolarınız ve hedef kilolarnız nasl ?

Son düzenleme:
🤗 Olur tabiki beraber daha güzel motive oluruz❤
Ben haftanın 2günü 1er saat plates 'e
Haftada 2günü 2şer saat latin dans a gidiyorm
Haftanın 4-5 günüde kondisyon bisikleti sürüyorum
Aralarda fırsat bulursam da yürüyüş vs. 😊
Diyet olarak da sağlıklı beslenmeye mümkün oldugunca dikkat ediyorum ve kalori takibi yapmaya ve if 16/8e uymaya dikkat ediyorum güncel kilom 60.5 canm sizin güncel kilolarınız ve hedef kilolarnız nasl ?
Supersin :KK200: Ben de genelde haftanin 3-4 gunu agirlik antremani, kalan gunlerde de yuruyus/hiit gibi kardiyo calismalari yapiyorum. Onun disinda sabahlari erken kalkabilirsem 20-30 dk yoga, ulasim araci olarak da bisiklet kullanmaya calisiyorum:) Gecen cuma itibariyle de kilom 59.6 idi, hedef kilom 58 civari ama esas hedefim yag oranimi azaltmak. Kaslarima bisey olmasin diye de protein agirlikli besleniyorum:)

Supersin :KK200: Ben de genelde haftanin 3-4 gunu agirlik antremani, kalan gunlerde de yuruyus/hiit gibi kardiyo calismalari yapiyorum. Onun disinda sabahlari erken kalkabilirsem 20-30 dk yoga, ulasim araci olarak da bisiklet kullanmaya calisiyorum:) Gecen cuma itibariyle de kilom 59.6 idi, hedef kilom 58 civari ama esas hedefim yag oranimi azaltmak. Kaslarima bisey olmasin diye de protein agirlikli besleniyorum:)
Sende süpersin 🤩 benimde hedefim ve amacım tamamen aynı 🙏 yağ oranımı azaltıp kasımı korumak hatta arttırarak ilerlemek hep hedefim oldu ve o şekilde ilerliyerekte 60.5a kadar indim 59u ucundan gòrme peşindeyim bende bir gòrsem de rahatlasam senin gibi 🤩 ne güzel aramızda sadece 1kilo varms hedefimizde aynı imiş 🤗 yağdan verip kasdan arttirmaya devam ederek 58e inmek istyrm bende ve son kilolar olduğu için şekillenip sıkılaşmaya daha çok ağırlık verdim 58 sonrası da diyetsiz spor ile daha da sıkı ve şekilli vucuda devam edicem ❤😍🤗

Sende süpersin 🤩 benimde hedefim ve amacım tamamen aynı 🙏 yağ oranımı azaltıp kasımı korumak hatta arttırarak ilerlemek hep hedefim oldu ve o şekilde ilerliyerekte 60.5a kadar indim 59u ucundan gòrme peşindeyim bende bir gòrsem de rahatlasam senin gibi 🤩 ne güzel aramızda sadece 1kilo varms hedefimizde aynı imiş 🤗 hedefimde yağ dan verip kasdan arttirmaya devam ederek 58e inmek son ve son artk son kilolar olduğu için şekillenip sıkılaşmaya daha çok ağırlık verdim bende 58 sonrası diyetsiz spor ile daha da sıkı ve şekilli vucuda devam edicem ❤😍🤗
Ben de aynen kas kutlemi arttirmak istiyorum ama kaloriden kisinca tabi biraz yavas oluyo o is:) Karin kaslarimi belirginlestirme hedefim var, bakalim olucak mi:dondurma:

Ben de aynen kas kutlemi arttirmak istiyorum ama kaloriden kisinca tabi biraz yavas oluyo o is:) Karin kaslarimi belirginlestirme hedefim var, bakalim olucak mi:dondurma:
Ben bir ara analiz yaptryordum verdigim yağın yanında mutlakda her hafta kas oranım bir miktar artms oluyordu canm beslenme +sporla kaslarmz artıyor ama kasın üzerindeki yağ tabakası iyice erimeden alttaki kaslar görünür hale gelmiyor yağ seviyesi iyice düşünce gelistirdigmiz altta kaslar da iyice ortaya çıkacak 🤩
20190419_035702.jpg

Ben bir ara analiz yaptryordum verdigim yağın yanında mutlakda her hafta kas oranım bir miktar artms oluyordu canm beslenme +sporla kaslarmz artıyor ama kasın üzerindeki yağ tabakası iyice erimeden alttaki kaslar görünür hale gelmiyor yağ seviyesi iyice düşünce gelistirdigmiz altta kaslar da iyice ortaya çıkacak 🤩
Eki Görüntüle 2554215
Cok guzelmis, yagi azaltirken kas yapmak zor diyolar sen basarmissin :KK200: :KK200: Ben de ugrasiyorum bakalim, gecen pazar olcum yaptirdim %25 cikti yag oranim:işsiz: Daha dusuk bekliyodum, degilmis malesef...

Cok guzelmis, yagi azaltirken kas yapmak zor diyolar sen basarmissin :KK200: :KK200: Ben de ugrasiyorum bakalim, gecen pazar olcum yaptirdim %25 cikti yag oranim:işsiz: Daha dusuk bekliyodum, degilmis malesef...
En azından ideal yağ oranına inmişsin canm kadınlarda %25 %22civarları ideal yağ oranı oluyor 👍 yani şuan aşşağı doğru gitmen artk fit olmaya geçmen demek 🤩
Bende son zamanlar hiç ölçüme gidemedim gitmek istiyorum ama bur nasip olmadı ve bu haftada kızımla beraber hastayız iyleselim ilk işim analize gidip ölçdürmek olucak bende çok merak ediyorum canm inslh benimde artk en azından ideal oranlara gelmiştir yağ/kas oranı 😊

En azından ideal yağ oranına inmişsin canm kadınlarda %25 %22civarları ideal yağ oranı oluyor 👍 yani şuan aşşağı doğru gitmen artk fit olmaya geçmen demek 🤩
Bende son zamanlar hiç ölçüme gidemedim gitmek istiyorum ama bur nasip olmadı ve bu haftada kızımla beraber hastayız iyleselim ilk işim analize gidip ölçdürmek olucak bende çok merak ediyorum canm inslh benimde artk en azından ideal oranlara gelmiştir yağ/kas oranı 😊
Aaa gecmis olsun:KK43: Gelmistir tabi senin yag oranin da ideal duzeye, hedef kilonun oralarda olduguna gore:)

Selam kızlar,
Birkac gündür konuyu arkadan arkadan okuyorum ve baya motive oluyorumm:KK45:
Uzun zamandır spor yapıyorum ancak iki haftadır falan düzenli olarak yapmaya başladım, yanında da şekersiz yaşama devam ediyorum:KK6:
Bayadır Shaun T'nin T25 yapıyordum bu hafta Nike Training uygulamasından devam ettim, baya da etkili oldu bence. Uzun zamandır bacaklarımın karnımın ve kalçamın bu kadar yandığını hissetmemiştim
Ölçülerimi falan da yarın sabah tartılınca atayım:KK24:

Selam kızlar,
Uzun zamandır spor yapıyorum ancak iki haftadır falan düzenli olarak yapmaya başladım, yanında da şekersiz yaşama devam ediyorum:KK6:
Bayadır Shaun T'nin T25 yapıyordum bu hafta Nike Training uygulamasından devam ettim, baya da etkili oldu bence. Uzun zamandır bacaklarımın karnımın ve kalçamın bu kadar yandığını hissetmemiştim
Merhaba hoşgeldin uygulama sadece app için mi?

Selam kızlar,
Hosgeldiiin:) Ben de bikac sene once T25 yapiyodum seviyodum da. Simdi de 30 day shred yapiyorum, deniyorum hepsini :KK70:

Kizlar sınav zamanım diye pek menü atamıyorum şayet arkadaşlarımla beraber olduğumuz için ağzıma ara ara biseyler atıyorum. Ama şuana kadar sağlıksız bişey yemedim , kek ,kraker baharatli mısır patlağı, pasta,kurabiye ve bisküvilere hayır dedim
Çiğ badem ve kuru meyve , alabilirsem eti form tam çavdar bisküvi yiyorum aralarda tabi erken kapatiyorum günü genelde. Yemek olarak bugün karnabahar mercimek çorba ve narlı 1 kase salata yedim sabah da genelde beraber olduğumuz için pratik diye yoğurtlu Müsli ve peynir hindi füme yiyoruz genelde. Tabi abur cubur ve reçel de oluyo ama yemiyorum onları. Simdilik spora ara verdim yoğun bir dönemdeym, sizleri seviyorum ,kahve yapar çalışmaya devam ederim birazdan, iyi geceler 💗

Back