• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Bak ben 3 4 akşamdır birşey yemiyorum öğlen kaçırıyorum diye pek sağlıklı değil ama 56.500 düştüm mesele yemeklerde alakalı iyi gidiyoruz inan 3 ay sonra çok farklı bir bedene sahip olacağız ❤
Bende aynısını yaptım salı günü. Saat 1 bucukya 2 lahmacun yemiştim akşama yemedim.ama dün köfte yedim tuzluydu biraz sanırım ödem yapti o :D inşallah bende senin kilona düşerim ne güzel olur ♥️

Bende aynısını yaptım salı günü. Saat 1 bucukya 2 lahmacun yemiştim akşama yemedim.ama dün köfte yedim tuzluydu biraz sanırım ödem yapti o :KK70: inşallah bende senin kilona düşerim ne güzel olur ♥
Düşeceksin dediğim gibi 3 ay sonra farklı konular farklı bedenlerle burda olacağız inşallah

Sabah : 2 Brezilya cevizi,1 mandalina,1 dilim beyaz peynir,1 yumurta,1 fincan leblebi,yarım domates
Öğlen :1 çay bardağı sütten kakaolu yulaf lapası
Akşam:5 köfte ,1 bardak ayran bir minik soğan
Spor:700 zıpzıp
50 sumo squats
40sn plank
20dk basen kalça egzersizleri

Ben de dunku menumu paylasiyim, unutmusum:)
Oglen: 1 pirincsiz, kiymali biber dolmasi, haslama ispanak, 5 kasik civari firinda patates ve tatli patates
Aksam: spiral dograyiciyla makarna sekli verdigim 2 kabak, ustune bol kiymali domatesli soganli sostan 5-6 kasik, 2 kasik da yogurt
Spor oncesi: sutlu yesil cay

Spor: 25 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk jillian, 1 saat tempolu yuruyus
Bu sabah itibariyle 59.6 kiloyuuum:rolleyes: 50'lere indim sonunda, yuppii:))

Ben de dunku menumu paylasiyim, unutmusum:)
Oglen: 1 pirincsiz, kiymali biber dolmasi, haslama ispanak, 5 kasik civari firinda patates ve tatli patates
Aksam: spiral dograyiciyla makarna sekli verdigim 2 kabak, ustune bol kiymali domatesli soganli sostan 5-6 kasik, 2 kasik da yogurt
Spor oncesi: sutlu yesil cay

Spor: 25 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk jillian, 1 saat tempolu yuruyus
Bu sabah itibariyle 59.6 kiloyuuum:rolleyes: 50'lere indim sonunda, yuppii:))
Tebrik ederim canim ,bir daha hiç 6lara gelme inşallah :))

Kizlar bir şey sormak istiyorum
Ağırlığım var yani ağırlık dediğim dambıl. Bunlarla egzersiz yapsam mesela daha etkili olur mu
2.5 kgluk var

Gunaydinlaaar:) Bugunku menum

Oglen: tavuklu, kinoali ve avokadolu salata, 1 dilim ekmek
Aksam: 1 kase sade et suyu, 2 kabak, 4-5 kasik kiymali domates sosu, 2 kasik yogurt
Spor oncesi: az sutlu yesil cay
Spor sonrasi: bir olcek protein tozu

Spor: 40 dk bisiklet, 50 dk agirlik calismasi

Tum vucut agirlik calismasi yaptim, agirlikli olarak gogus, sirt ve arka bacak. Yarin cikicak acisi muhtemelen:KK70:

Gunaydinlaaar:) Bugunku menum

Oglen: tavuklu, kinoali ve avokadolu salata, 1 dilim ekmek
Aksam: 1 kase sade et suyu, 2 kabak, 4-5 kasik kiymali domates sosu, 2 kasik yogurt
Spor oncesi: az sutlu yesil cay
Spor sonrasi: bir olcek protein tozu

Spor: 40 dk bisiklet, 50 dk agirlik calismasi

Tum vucut agirlik calismasi yaptim, agirlikli olarak gogus, sirt ve arka bacak. Yarin cikicak acisi muhtemelen:KK70:
Hahahaha şahanesin 😂😂😂😂

Valla kızlar dün planda olmayan birşey çıktı kızlarla buluştuk bri çizzzzkek yedim 😂 :deli: akşam sat 11 de 6 7 tane lahana sarması çeyrek ekmek yedim :oha:
Bugün off günüm ama ama vazgeçtim karın çalışacağım 💪

Back