- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.761
Selam tatlım. Bence güzel beslenmişsin. Bazen fazldan meyvede gelen şekere ve life de ihtiyaç varSelam kizlar bende bugün meyveyi kaçırdım ders çalışırken kızlarla anlamadım ağzıma habire attım ama hareketli bir gündü
Menüm
Sabah 1 çay bardağı süt +4 kaşık musli+kakao+ 3 Brezilya cevizi
Öğlen 3 minik kuru incir 1 mandalina yarım elma 1 ceviz
Ara sade kahve
Akşam 2 tane çöp şiş ızgara kırmızı et ,3 kaşık barbunya
Süper canim afiyet olsunSabah yoğurtlu yumurtalı omlet yedim yarım kadar. Biraz peynir biraz zeytin ve yeşil çay. ❤
Öğlen 3 4 tane sarma
Akşam kepek ekmeğine 2 tane ufak tost yaptım.
Birde yarına çorba yaptın.
Beyaz lahana
Soğan
Havuç
Kırmızı mercimek
Pul biber
Eki Görüntüle 2552968
Kuşum arka sayfalarda yazmıştın ama 61 Di diye hatırlıyorumGünaydın kizlarburaya geldiğimde kaç kiloydum acaba hiç hatırlamıyorum
61 miKuşum arka sayfalarda yazmıştın ama 61 Di diye hatırlıyorum
Olabilir61 migeçen hafta 64.7 idim kuzum kremsokoloyla karıştırdın galiba
Ay alemsin kedi bize de soyle madem meme kurunuŞimdi yulaf lapası yemeği düşünüyorum sonra çıkıp meme büyütme kürü için 3 5 ot alacağım
Çarşı pazar gelirim ❤
Kuzum önder saraçın bir kürü var ona başladım bugün. Net birşey demek için erken.Ay alemsin kedi bize de soyle madem meme kurunuOdem yapmasin ama
Yinede iyi değil miSabah yag olcumune gittim yag oranim %25 cikti canim sikkin
Serbetci otu muuu? Bira icsem ben direk? Malum o da serbetci otundan yapiliyoKuzum önder saraçın bir kürü var ona başladım bugün. Net birşey demek için erken.
Ama hergün şerbeti otunu akşam yemeğinden 2 saat sonra içiyorsun üstüne meme masajı
2 günde bir ceviz kuru üzüm ve Avakado yarısını Yemen şartı var. Bakalım. 1 ay sonra başka bir ot ile devam ediyorsun. Umarım işe yarar
Ama o da faydali yagYinede iyi değil miAvakado saf yağ diye biliyorum avakadoyumu çıkarırsan?
Valla bira içsek keşke kahrolsun bazı şeylerSerbetci otu muuu? Bira icsem ben direk? Malum o da serbetci otundan yapiliyoAvokado zaten surekli yiyorum, ceviz kuru uzum ekliyim bari:)
Kafaya takmadan disiplinli gidersek 1 2 aya çok şey değişir yaza kadar inşallah hallolur selülit lerim gitse popom küçükse diye merakla bekliyorumAma o da faydali yagZaten ac geziyorum, pek bisey degistirmeden bi sure devam ediyim bari diyorum. 1-2 ay sonra tekrar olcume giderim degisimi gorurum en azindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?