Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Selam kizlar bende bugün meyveyi kaçırdım ders çalışırken kızlarla anlamadım ağzıma habire attım ama hareketli bir gündü
Menüm
Sabah 1 çay bardağı süt +4 kaşık musli+kakao+ 3 Brezilya cevizi
Öğlen 3 minik kuru incir 1 mandalina yarım elma 1 ceviz
Ara sade kahve
Akşam 2 tane çöp şiş ızgara kırmızı et ,3 kaşık barbunya

Selam tatlım. Bence güzel beslenmişsin. Bazen fazldan meyvede gelen şekere ve life de ihtiyaç var

Süper canim afiyet olsun

Günaydınnnn kahvemi içtim egzersizlerimi yaptım
Duş girip kahvaltı yapıp odamı temizleyeceğim.
Sonra ağda kaş bıyık derken akşamı edeceğim

Ay alemsin kedi bize de soyle madem meme kurunu Odem yapmasin ama
Kuzum önder saraçın bir kürü var ona başladım bugün. Net birşey demek için erken.
Ama hergün şerbeti otunu akşam yemeğinden 2 saat sonra içiyorsun üstüne meme masajı
2 günde bir ceviz kuru üzüm ve Avakado yarısını Yemen şartı var. Bakalım. 1 ay sonra başka bir ot ile devam ediyorsun. Umarım işe yarar

Serbetci otu muuu? Bira icsem ben direk? Malum o da serbetci otundan yapiliyo Avokado zaten surekli yiyorum, ceviz kuru uzum ekliyim bari:)

Ama o da faydali yag Zaten ac geziyorum, pek bisey degistirmeden bi sure devam ediyim bari diyorum. 1-2 ay sonra tekrar olcume giderim degisimi gorurum en azindan.
Kafaya takmadan disiplinli gidersek 1 2 aya çok şey değişir yaza kadar inşallah hallolur selülit lerim gitse popom küçükse diye merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…