- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.741
Şahane.!Bugün spor programı şu şekilde:
700 ipsiz zıplama
50 mekik
50 sumo squats
40sn plank
Mari Winsor buns and thighs workout
Aynen canım. Gidecek o yağlarŞahane.!Devam devam bırakmak yok
Bak ben 3 4 akşamdır birşey yemiyorum öğlen kaçırıyorum diye pek sağlıklı değil ama 56.500 düştüm mesele yemeklerde alakalı iyi gidiyoruz inan 3 ay sonra çok farklı bir bedene sahip olacağızAynen canım. Gidecek o yağlar
Bende aynısını yaptım salı günü. Saat 1 bucukya 2 lahmacun yemiştim akşama yemedim.ama dün köfte yedim tuzluydu biraz sanırım ödem yapti oBak ben 3 4 akşamdır birşey yemiyorum öğlen kaçırıyorum diye pek sağlıklı değil ama 56.500 düştüm mesele yemeklerde alakalı iyi gidiyoruz inan 3 ay sonra çok farklı bir bedene sahip olacağız ❤
Düşeceksin dediğim gibi 3 ay sonra farklı konular farklı bedenlerle burda olacağız inşallahBende aynısını yaptım salı günü. Saat 1 bucukya 2 lahmacun yemiştim akşama yemedim.ama dün köfte yedim tuzluydu biraz sanırım ödem yapti oinşallah bende senin kilona düşerim ne güzel olur ♥
İnanıyorum canimDüşeceksin dediğim gibi 3 ay sonra farklı konular farklı bedenlerle burda olacağız inşallah
Tebrik ederim canim ,bir daha hiç 6lara gelme inşallah :))Ben de dunku menumu paylasiyim, unutmusum:)
Oglen: 1 pirincsiz, kiymali biber dolmasi, haslama ispanak, 5 kasik civari firinda patates ve tatli patates
Aksam: spiral dograyiciyla makarna sekli verdigim 2 kabak, ustune bol kiymali domatesli soganli sostan 5-6 kasik, 2 kasik da yogurt
Spor oncesi: sutlu yesil cay
Spor: 25 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk jillian, 1 saat tempolu yuruyus
Bu sabah itibariyle 59.6 kiloyuuum50'lere indim sonunda, yuppii:))
Ay insallahTebrik ederim canim ,bir daha hiç 6lara gelme inşallah :))
Tabiki, daha fazla efor = daha hizli sonuc :)Kizlar bir şey sormak istiyorum
Ağırlığım var yani ağırlık dediğim dambıl. Bunlarla egzersiz yapsam mesela daha etkili olur mu
2.5 kgluk var
En iyisi onları da kullanayim teşekkürler canım :))Tabiki, daha fazla efor = daha hizli sonuc :)
Ben mesela mari winsor'u ne zaman bilek agirliklariyla yapsam kan ter icinde kaliyorum. Agirliksiz yaparken ohoo dizi izlerim bi yandan:))En iyisi onları da kullanayim teşekkürler canım :))
Hadi ya. Ben de alayım mademBen mesela mari winsor'u ne zaman bilek agirliklariyla yapsam kan ter icinde kaliyorum. Agirliksiz yaparken ohoo dizi izlerim bi yandan:))
Hahahaha şahanesinGunaydinlaaar:) Bugunku menum
Oglen: tavuklu, kinoali ve avokadolu salata, 1 dilim ekmek
Aksam: 1 kase sade et suyu, 2 kabak, 4-5 kasik kiymali domates sosu, 2 kasik yogurt
Spor oncesi: az sutlu yesil cay
Spor sonrasi: bir olcek protein tozu
Spor: 40 dk bisiklet, 50 dk agirlik calismasi
Tum vucut agirlik calismasi yaptim, agirlikli olarak gogus, sirt ve arka bacak. Yarin cikicak acisi muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?