Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Bende aynısını yaptım salı günü. Saat 1 bucukya 2 lahmacun yemiştim akşama yemedim.ama dün köfte yedim tuzluydu biraz sanırım ödem yapti o inşallah bende senin kilona düşerim ne güzel olur

Bende aynısını yaptım salı günü. Saat 1 bucukya 2 lahmacun yemiştim akşama yemedim.ama dün köfte yedim tuzluydu biraz sanırım ödem yapti o inşallah bende senin kilona düşerim ne güzel olur ♥
Düşeceksin dediğim gibi 3 ay sonra farklı konular farklı bedenlerle burda olacağız inşallah

Sabah : 2 Brezilya cevizi,1 mandalina,1 dilim beyaz peynir,1 yumurta,1 fincan leblebi,yarım domates
Öğlen :1 çay bardağı sütten kakaolu yulaf lapası
Akşam:5 köfte ,1 bardak ayran bir minik soğan
Spor:700 zıpzıp
50 sumo squats
40sn plank
20dk basen kalça egzersizleri

Ben de dunku menumu paylasiyim, unutmusum:)
Oglen: 1 pirincsiz, kiymali biber dolmasi, haslama ispanak, 5 kasik civari firinda patates ve tatli patates
Aksam: spiral dograyiciyla makarna sekli verdigim 2 kabak, ustune bol kiymali domatesli soganli sostan 5-6 kasik, 2 kasik da yogurt
Spor oncesi: sutlu yesil cay

Spor: 25 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk jillian, 1 saat tempolu yuruyus
Bu sabah itibariyle 59.6 kiloyuuum 50'lere indim sonunda, yuppii:))

Tebrik ederim canim ,bir daha hiç 6lara gelme inşallah :))

Kizlar bir şey sormak istiyorum
Ağırlığım var yani ağırlık dediğim dambıl. Bunlarla egzersiz yapsam mesela daha etkili olur mu
2.5 kgluk var

Gunaydinlaaar:) Bugunku menum

Oglen: tavuklu, kinoali ve avokadolu salata, 1 dilim ekmek
Aksam: 1 kase sade et suyu, 2 kabak, 4-5 kasik kiymali domates sosu, 2 kasik yogurt
Spor oncesi: az sutlu yesil cay
Spor sonrasi: bir olcek protein tozu

Spor: 40 dk bisiklet, 50 dk agirlik calismasi

Tum vucut agirlik calismasi yaptim, agirlikli olarak gogus, sirt ve arka bacak. Yarin cikicak acisi muhtemelen

Hahahaha şahanesin

Valla kızlar dün planda olmayan birşey çıktı kızlarla buluştuk bri çizzzzkek yedim akşam sat 11 de 6 7 tane lahana sarması çeyrek ekmek yedim
Bugün off günüm ama ama vazgeçtim karın çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…