- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.721
Bugün bende sürünerek kalktım şahaneyizBu sabah da surunerek de olsa yataktan erken kalkip yogami yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bende sürünerek kalktım şahaneyizBu sabah da surunerek de olsa yataktan erken kalkip yogami yaptim
Karnıbahar çektirdin canımı bugün yapayım bariAyaklarimin agrisinin gecmesi uzerine bugun jillian'a donebildim:)) Spor olarak 20 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk da jillian yaptim. Menum de soyleydi
Oglen: tavuklu, kinoali ve avokadolu salata
Aksam: 4 kasik kiymali karnibahar, 2 kasik yogurt, 150 gr izgara tavuk
Cidden cok guzel gorunuyo eline saglikSabah kahvaltımı çektim. Güne güzel başladım.
Saat 16.30 gibi erkek arkadaşımla bir kararla penne yemeğe karar verdik. Aşırı özledim makarnayı çünkü
Daha da birşey yemedim belki salatalık yerim. Eki Görüntüle 2551839
Kahvaltıda puf gibi bir trif yaptım.
2 yumurta
1.5 yemek kaşığı yoğurt
Biraz tuz
Çırpın bir tava koyun altını kısıp üstünü kapakla kapatın 5 10 dakika başında durarak ince ince alt üst ederek pişirin. En son üstüne lor döktüm bir tabak kapatıp çevirdim sonuç bu. Çok doyurucu tavsiye derim.
Aşırı lezzetli inan off günlerimin vazgeçilmezi olacakCidden cok guzel gorunuyo eline saglik
Günaydın canım gayet güzel gidiyorsun 3 5 hesabı yapmamız lazım esazında bu popokarın erimesi için ama olsun olsunHellooo:) Bugunku menum istedigimden bi tik fazla kalorili oldu ama olsun sporum iyiydi:)
Oglen: 150 gr izgara tavuk, haslanmis ispanak, firinda yaglayip pisirdigim patates ve kabaktan yaklasik 5 kasik
Aksam: 1 tane pirincsiz yagsiz kiymali biber dolmasi, 3 kasik yogurt, zeytinyagli ve sirkeli yesil salata, bir yudum sarap :)
Spor: 20 dk bisiklet, 24 dk hiit, 30 dk tempolu yuruyus
Evet hesap kitap lazim ama cogunlukla iyi besleniyorum diye bi guncuk 100-200 kalori fazlaliga bakmadim artik:) Bu sabah tartida guzel bi eksi gordum bakalim yarin resmi bir kilo kaydi alicam:))Günaydın canım ☺ gayet güzel gidiyorsun 3 5 hesabı yapmamız lazım esazında bu popokarın erimesi için ama olsun olsun
Bende bugün 56. 900 gördümEvet hesap kitap lazim ama cogunlukla iyi besleniyorum diye bi guncuk 100-200 kalori fazlaliga bakmadim artik:) Bu sabah tartida guzel bi eksi gordum bakalim yarin resmi bir kilo kaydi alicam:))
Benim hedef de 57-58 gibi:) Ya benim goguslerim de kucuk ama ben memnunum aslinda, zayif vucuda buyuk gogus de cok gitmiyo bence cunku. En kotu push-up sutyenBende bugün 56. 900 gördüm
Aşırı mutluyum hedef tam değil ama 55 ideal gibi zayıflık çok yakışıyor diyor herkes 61 den 1.5 ayda bu kiloya inmek kolay olmadı ilk günkü gibi sıkıyorum ama göğüslerim bu aşamada çok eridiği için 2 aylık bir küre başlıcam bir kaç şey araştırdım diyetle beraber onları uygulayacağım zira zayıflık iyi ama zaten göğüsleri küçük olan biriyim dahada küçülmesi i istemiyorum
Push UP daa real de ne yapacağız konuşturma beni izmirli büyük olmasında orta boy dursun ya dur bakalım 1 2 aya işe yararsa paylaşacağım kürleriBenim hedef de 57-58 gibi:) Ya benim goguslerim de kucuk ama ben memnunum aslinda, zayif vucuda buyuk gogus de cok gitmiyo bence cunku. En kotu push-up sutyen
Selamlar grubun sesi soluğu kesildi yine birileri bir yerlerde kaçamak mı yapıyor?
Sporumu yaptım
Ve üstüne hemen mari yaptım ❤
Kahvaltı yapacağım şimdi 1 yumurta salatalık zeytin 1 dilim kepek ekmeği yeşil çay
Öğlen yulaf kapası
Akşama tavuk haşlama yoğurt diye düşünüyorum ☺
Bende hazırladım lapayı süt yulaf fındık ezmesi muz tarcın kaba koydum 4 5 saat dinlensin yerim.Birde minik ara ypabilirim.yulaf lapası seklinde
Çok güzel görünüyor afiyet olsunBende hazırladım lapayı süt yulaf fındık ezmesi muz tarcın kaba koydum 4 5 saat dinlensin yerim.
Yine şöyle bir tabak hazırladım haşlama yerine dün akşam yemeği yemedim pişi ve pasta yedim diye dün öğlen. Bugün biraz daha doyeucu olsun dedim ekstra dereotu da ilave ettim bugün.
Eki Görüntüle 2552442
Ara öğün yulaf lapası akşama belkide yoğurt makarnadan yiyebilirim canım çekti