• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Bugün ki menüm
Sabah 2 yumurta biraz peynir 2 3 tane zeytin 1 dilim kepek ekmeği

Öğlen dışarda adana yedim bir dilim lavaş biraz bulgur salata falan
Biraz öncede 1 avuç dolusu fındık kuru üzüm yedin 😂🍑
Çok fındık badem gibi enerjik şeyler bana hemen etki yaratıyor 😂😂 benimkine aşk nağmeleri yazmamak için hemen yürüyüşe çıkacağım 😁😂

Ayaklarimin agrisinin gecmesi uzerine bugun jillian'a donebildim:)) Spor olarak 20 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk da jillian yaptim. Menum de soyleydi

Oglen: tavuklu, kinoali ve avokadolu salata
Aksam: 4 kasik kiymali karnibahar, 2 kasik yogurt, 150 gr izgara tavuk

Ayaklarimin agrisinin gecmesi uzerine bugun jillian'a donebildim:)) Spor olarak 20 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk da jillian yaptim. Menum de soyleydi

Oglen: tavuklu, kinoali ve avokadolu salata
Aksam: 4 kasik kiymali karnibahar, 2 kasik yogurt, 150 gr izgara tavuk
Karnıbahar çektirdin canımı bugün yapayım bari 🤭

Kızlar günaydın bugün off günüm 🐥
O yüzden geç kalktım ama sadece 20 dakika karın çalışacağım 💪
Birazdan yemek yerim tavuklu mercimekli pırasalı bir çorba var yanına 3 4 kaşık yoğurt 1 ❤️

Sabah kahvaltımı çektim. Güne güzel başladım.
Saat 16.30 gibi erkek arkadaşımla bir kararla penne yemeğe karar verdik. Aşırı özledim makarnayı çünkü :oha:
Daha da birşey yemedim belki salatalık yerim. IMG_20191106_133634.jpg
Kahvaltıda puf gibi bir trif yaptım.

2 yumurta
1.5 yemek kaşığı yoğurt
Biraz tuz
Çırpın bir tava koyun altını kısıp üstünü kapakla kapatın 5 10 dakika başında durarak ince ince alt üst ederek pişirin. En son üstüne lor döktüm bir tabak kapatıp çevirdim sonuç bu. Çok doyurucu tavsiye derim.

Sabah kahvaltımı çektim. Güne güzel başladım.
Saat 16.30 gibi erkek arkadaşımla bir kararla penne yemeğe karar verdik. Aşırı özledim makarnayı çünkü :oha:
Daha da birşey yemedim belki salatalık yerim. Eki Görüntüle 2551839
Kahvaltıda puf gibi bir trif yaptım.

2 yumurta
1.5 yemek kaşığı yoğurt
Biraz tuz
Çırpın bir tava koyun altını kısıp üstünü kapakla kapatın 5 10 dakika başında durarak ince ince alt üst ederek pişirin. En son üstüne lor döktüm bir tabak kapatıp çevirdim sonuç bu. Çok doyurucu tavsiye derim.
Cidden cok guzel gorunuyo eline saglik :kk77:

Hellooo:) Bugunku menum istedigimden bi tik fazla kalorili oldu ama olsun sporum iyiydi:)

Oglen: 150 gr izgara tavuk, haslanmis ispanak, firinda yaglayip pisirdigim patates ve kabaktan yaklasik 5 kasik
Aksam: 1 tane pirincsiz yagsiz kiymali biber dolmasi, 3 kasik yogurt, zeytinyagli ve sirkeli yesil salata, bir yudum sarap :)

Spor: 20 dk bisiklet, 24 dk hiit, 30 dk tempolu yuruyus

Hellooo:) Bugunku menum istedigimden bi tik fazla kalorili oldu ama olsun sporum iyiydi:)

Oglen: 150 gr izgara tavuk, haslanmis ispanak, firinda yaglayip pisirdigim patates ve kabaktan yaklasik 5 kasik
Aksam: 1 tane pirincsiz yagsiz kiymali biber dolmasi, 3 kasik yogurt, zeytinyagli ve sirkeli yesil salata, bir yudum sarap :)

Spor: 20 dk bisiklet, 24 dk hiit, 30 dk tempolu yuruyus
Günaydın canım ☺️ gayet güzel gidiyorsun 3 5 hesabı yapmamız lazım esazında bu popokarın erimesi için ama olsun olsun 😁

Günaydın canım ☺ gayet güzel gidiyorsun 3 5 hesabı yapmamız lazım esazında bu popokarın erimesi için ama olsun olsun 😁
Evet hesap kitap lazim ama cogunlukla iyi besleniyorum diye bi guncuk 100-200 kalori fazlaliga bakmadim artik:) Bu sabah tartida guzel bi eksi gordum bakalim yarin resmi bir kilo kaydi alicam:))

Evet hesap kitap lazim ama cogunlukla iyi besleniyorum diye bi guncuk 100-200 kalori fazlaliga bakmadim artik:) Bu sabah tartida guzel bi eksi gordum bakalim yarin resmi bir kilo kaydi alicam:))
Bende bugün 56. 900 gördüm 🎉🎊🎉🎊
Aşırı mutluyum hedef tam değil ama 55 ideal gibi zayıflık çok yakışıyor diyor herkes 61 den 1.5 ayda bu kiloya inmek kolay olmadı ilk günkü gibi sıkıyorum ama göğüslerim bu aşamada çok eridiği için 2 aylık bir küre başlıcam bir kaç şey araştırdım diyetle beraber onları uygulayacağım zira zayıflık iyi ama zaten göğüsleri küçük olan biriyim dahada küçülmesi i istemiyorum 🙄

Bende bugün 56. 900 gördüm 🎉🎊🎉🎊
Aşırı mutluyum hedef tam değil ama 55 ideal gibi zayıflık çok yakışıyor diyor herkes 61 den 1.5 ayda bu kiloya inmek kolay olmadı ilk günkü gibi sıkıyorum ama göğüslerim bu aşamada çok eridiği için 2 aylık bir küre başlıcam bir kaç şey araştırdım diyetle beraber onları uygulayacağım zira zayıflık iyi ama zaten göğüsleri küçük olan biriyim dahada küçülmesi i istemiyorum 🙄
Benim hedef de 57-58 gibi:) Ya benim goguslerim de kucuk ama ben memnunum aslinda, zayif vucuda buyuk gogus de cok gitmiyo bence cunku. En kotu push-up sutyen :KK70:

Benim hedef de 57-58 gibi:) Ya benim goguslerim de kucuk ama ben memnunum aslinda, zayif vucuda buyuk gogus de cok gitmiyo bence cunku. En kotu push-up sutyen :KK70:
Push UP daa real de ne yapacağız 😂😂 konuşturma beni izmirli 😂👑🤭 büyük olmasında orta boy dursun ya 😂 dur bakalım 1 2 aya işe yararsa paylaşacağım kürleri😂

Selamlar 🤭 grubun sesi soluğu kesildi yine birileri bir yerlerde kaçamak mı yapıyor? 😄
Sporumu yaptım

Ve üstüne hemen mari yaptım 🎊🙏❤️
Kahvaltı yapacağım şimdi 1 yumurta 🥚 salatalık zeytin 1 dilim kepek ekmeği yeşil çay 🍵

Öğlen yulaf kapası🥣
Akşama tavuk haşlama yoğurt diye düşünüyorum ☺️

Selamlar 🤭 grubun sesi soluğu kesildi yine birileri bir yerlerde kaçamak mı yapıyor? 😄
Sporumu yaptım

Ve üstüne hemen mari yaptım 🎊🙏
Kahvaltı yapacağım şimdi 1 yumurta 🥚 salatalık zeytin 1 dilim kepek ekmeği yeşil çay 🍵

Öğlen yulaf kapası🥣
Akşama tavuk haşlama yoğurt diye düşünüyorum ☺

Yok canım tam gaz devam.
Sabah 2 Brezilya cevizi 1 yumurta,1 dilim peynir,1 mandalina ve 1 fincan leblebi yedim. Şimdi kahve yapıcam kendime. Akşama da köfte salata yerim. Sanirim

Birde minik ara ypabilirim.yulaf lapası seklinde
Bende hazırladım lapayı süt yulaf fındık ezmesi muz tarcın kaba koydum 4 5 saat dinlensin yerim.
Yine şöyle bir tabak hazırladım haşlama yerine dün akşam yemeği yemedim pişi ve pasta yedim diye dün öğlen. Bugün biraz daha doyeucu olsun dedim ekstra dereotu da ilave ettim bugün.
IMG_20191108_130159.jpg
Ara öğün yulaf lapası akşama belkide yoğurt makarnadan yiyebilirim canım çekti 🤭

Bende hazırladım lapayı süt yulaf fındık ezmesi muz tarcın kaba koydum 4 5 saat dinlensin yerim.
Yine şöyle bir tabak hazırladım haşlama yerine dün akşam yemeği yemedim pişi ve pasta yedim diye dün öğlen. Bugün biraz daha doyeucu olsun dedim ekstra dereotu da ilave ettim bugün.
Eki Görüntüle 2552442
Ara öğün yulaf lapası akşama belkide yoğurt makarnadan yiyebilirim canım çekti 🤭
Çok güzel görünüyor afiyet olsun 🌸

Kizlar sabah kahvaltımı yazmıştım bu da öğle öğünüm. Akşama 5 köfte salata yerim yüksek ihtimalle

Eklentiler

• P91108-142659.jpg
    P91108-142659.jpg
    125,2 KB · Görüntüleme: 21
Back