- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.481
Telefondan diyorsanız bir bilgim yok açıkcasıIzledim evet etkiliye benziyor ama indirmek istiyorum güvenli onereceginiz indirme programı nedir
Iyi aksamlar daha once de size yazmisdim,benim kollarimda ve goyuslerimde sarkmalar var onun icin egzersizler onere bilirmisiniz? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim,onceden tesekkurlerTelefondan diyorsanız bir bilgim yok açıkcasıyoutube dowlandar en güvenlisi aslında ..
Merhaba kol ve göğüs için sıkı devamlılığı olan ve ağırlıkla çalışmalıdır eğer varım diyorsan 3 aylık bir serüvene çıkartabilirim seni .Iyi aksamlar daha once de size yazmisdim,benim kollarimda ve goyuslerimde sarkmalar var onun icin egzersizler onere bilirmisiniz? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim,onceden tesekkurler
Çok tatlısınKedidirKedii Sayfan şahane.. Aslında sağlam bir diyete başlamam sonrada senin başını ağrıtmam lazım..
Tabiki canim cok sevinirim,ben nasil Bir yol izleyeceyimi bilmiyorum,eyer yardimci olursan sana cok minnetdar olurumMerhaba kol ve göğüs için sıkı devamlılığı olan ve ağırlıkla çalışmalıdır eğer varım diyorsan 3 aylık bir serüvene çıkartabilirim seni .
squatı kac zamandır duzenlı olarak mı yapıtınız sonuc sızı memnun ettımı bılgı verırmısınızEskiden beri takip ederim senin konunu. Squatı hayatıma sokan senin paylaştığın program oldu iyiki de olmuş
squatı kac zamandır duzenlı olarak mı yapıtınız sonuc sızı memnun ettımı bılgı verırmısınız
bıraz yassı gelıyo bana daha bombelı olsun ıstıyorum bırde squat programına uyarak mı yaptınız yoksa sayılar daha farklı olduBenim için çok etkiliydi gören tüm kız arkadaşlarım hep kalçama iltifat eder. Yakın arkadaşlarımın bir çoğu arkadaşlarının RedHeadWitch ne yapıyor kalçası çok hoş diye sorduğunu söylediler kendi gözüm dışında başkaları da öyle düşünüyor yani. Ama sizin squattan beklentileriniz önemli nasıl bir beklenti içindesiniz? Yanıtımı ona göre vereyim.
alıntı yapmayı unutmuşum yukarı yazdım.bıraz yassı gelıyo bana daha bombelı olsun ıstıyorum bırde squat programına uyarak mı yaptınız yoksa sayılar daha farklı oldu
Merhaba kolların için müthişgüzel videolar var sana önerebileceğim şey şu ; Bu video haftada 5 gün yap ama yap lütfen etkisini gör ve iyiki acıları çekmişim şuan çok mutluyum de ! :) Hepinizin en güzel kadın olmanızı isterim..Tabiki canim cok sevinirim,ben nasil Bir yol izleyeceyimi bilmiyorum,eyer yardimci olursan sana cok minnetdar olurum
KedidirKedii beni de mi seruvene cikarsan acaba?Ben de 5 haftadir ketojenik diyet yapiyorum, haftada 3 gun agirlik, 3 gun de cardio calisiyorum. Kilodan ziyade yag kaybetmeye coook ihtiyacim var. Sanki senin de eski bi konun mu vardi nasil skinny fat'ten fit'e donustugune dair?
Squatssss bebeğimiz ya düzgün yapılırsa muthiş etkileri var bende yuvarlak hatlı biriyim squatsı bunda baya payı varEskiden beri takip ederim senin konunu. Squatı hayatıma sokan senin paylaştığın program oldu iyiki de olmuş
Squats programına başlamalısın :)bıraz yassı gelıyo bana daha bombelı olsun ıstıyorum bırde squat programına uyarak mı yaptınız yoksa sayılar daha farklı oldu
Sana cok tesekkur ederim,Merhaba kolların için müthişgüzel videolar var sana önerebileceğim şey şu ; Bu video haftada 5 gün yap ama yap lütfen etkisini gör ve iyiki acıları çekmişim şuan çok mutluyum de ! :) Hepinizin en güzel kadın olmanızı isterim..
O konu benim değildiProgramın şahane bence squats programını ekleye bilirsin
Squatssss bebeğimiz ya düzgün yapılırsa muthiş etkileri var bende yuvarlak hatlı biriyim squatsı bunda baya payı var
Squats programına başlamalısın :)
İyiyim teşekkür ederimmmSen nasılsınn
Elbette etkisi olurSana cok tesekkur ederim,yarin sabahdan itibaren basliyorum,5 gun yapib 2 gun dinlenme vericem ,gunde 1 defa oyle anladim.Bide bu video goyusleride toparlarmi ? Tekrardan saol KedidirKedii
Tesekkurler canim bugun yaptim hic ara vermeden yapmaya devam edicemElbette etkisi olurLütfen devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?