• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Canım merhaba yıllar öncede başka nikle grup kurmuştum güzeldi ama çok fazla grup var katılım yok yoksa hergün ben düzenli spor ve diyet yapma çalışıyorum 👏 istersin burdan devaö edelim ❤️
İstemem mi süper olur kaç sene önce sizin verdiğiniz bilgilerle motivasyonla hedefime ulaşmıştım şimdi gene çok ihtiyacım var motivasyona ve size

Kızlar günaydın :KK200: bugün spor da off günüm yani rahatım. Ama diyeti sıkmam lazım biraz daha nasıl bir diyet ve spor programım olduğunu birazdan paylaşıcam
Screenshot_20191024-114839.jpg

Ben de geleyim diyet ve spor yapıyorum süper olur hem de senin gibi bilgili birinden yardım almış oluruz. Benim verilecek 8 kilom var kedi, haftada 3veya 4 gün 30dk lesline arkasına 45 dk pilates yapıyorum. Geri kalan günler de 300-400 ip atliyorum. Hedefim bacaklarımın incelmesi,popomun küçülmesi göbeğin erimesi. Doğru bir yolda miyim sence
Ayrıca günde 2 öğün besleniyorum
Merhaba birlikte olmaktan gurur duyarım hoşgeldin :KK37:
Şahane bir programın var zira bende popo küçülmeye ve bacak İncelme aşamasındayım. Beslenme programın nasıl ne yiyorsun. Şimdi şöyle bazı insanlar 2 öğün spor ve günlük yaşanrının koşuşturması normal gelirken kimisi lak diye bayılır şekeri düşer kaldıramaz. Demem o ki sen kaldırabiliyorsan ve gerekli besinleri alabiliyorsan ne ala ❤️

Merhaba birlikte olmaktan gurur duyarım hoşgeldin :KK37:
Şahane bir programın var zira bende popo küçülmeye ve bacak İncelme aşamasındayım. Beslenme programın nasıl ne yiyorsun. Şimdi şöyle bazı insanlar 2 öğün spor ve günlük yaşanrının koşuşturması normal gelirken kimisi lak diye bayılır şekeri düşer kaldıramaz. Demem o ki sen kaldırabiliyorsan ve gerekli besinleri alabiliyorsan ne ala ❤
Ayy seni çok sevdim şimdiden. İçim rahatladı beğendiysen okeydir❤️ mesela bugünkü beslenmem
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği ,1 haşlanmış, yumurta,3 kaşık lor peyniri,3 zeytin,3 adet hindi füme şeklinde . Bazen buna ek 1 avuç çiğ fındık veya fıstık ekliyorum.
Akşam yemeğinde proteine dikkat ediyorum misal bugün 1 kase yeşil mercimek yanına yoğurt ve salata şeklinde yiyeceğim. Bazen bakliyat bazen haşlanmış tavuk veya köfte oluyor. Genelde bu şekilde yiyorum eğer çok acikirsam 1 minik ara ekliyorum ama hep 2 öğün oluyor duzenim

Ayy seni çok sevdim şimdiden. İçim rahatladı beğendiysen okeydir❤ mesela bugünkü beslenmem
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği ,1 haşlanmış, yumurta,3 kaşık lor peyniri,3 zeytin,3 adet hindi füme şeklinde . Bazen buna ek 1 avuç çiğ fındık veya fıstık ekliyorum.
Akşam yemeğinde proteine dikkat ediyorum misal bugün 1 kase yeşil mercimek yanına yoğurt ve salata şeklinde yiyeceğim. Bazen bakliyat bazen haşlanmış tavuk veya köfte oluyor. Genelde bu şekilde yiyorum eğer çok acikirsam 1 minik ara ekliyorum ama hep 2 öğün oluyor duzenim
Şahane. Çok uygun bana göre isteklerin le yaptığın diyet programı. Bende yeşil mercimek içiyorum 3 gündür akşamları yanına yoğurt yada salata 😚❤️☺️
Bugün of günüm saçımda keratin var başlarsam terler suratıma akar yanarım diye ofladım 😂 akşam yürüyüşe çıkacağım.

Şahane. Çok uygun bana göre isteklerin le yaptığın diyet programı. Bende yeşil mercimek içiyorum 3 gündür akşamları yanına yoğurt yada salata 😚❤☺
Bugün of günüm saçımda keratin var başlarsam terler suratıma akar yanarım diye ofladım 😂 akşam yürüyüşe çıkacağım.
İnşallah amacım uzun süreli bu görünüme kavuşmak ilk etapta 3 ay verdim kendime spor yapmak zor gelirdi ama insan kendini çok iyi hissediyor umarım uzun vadeli devam ederim 😊😊 o zaman artık bu topikte sadece 3 kişi olsak bile devam edelim motive adına süper olur ❤️❤️
Saçında keratin derken naisl bişey ? Saç bakım ürünlerine merak sardım bende şu sıra ,bloggerlarin saç bakım rutinlerini izliyorum ama hala neler alsam bulamadım yeni şampuan saç maskesi saç bakım ürünleri arayışındayim sen neleri kullanıyorsun 😊
Akşama ben de bacak hareketleri yapıp ip atlayacagim 😊

Hergün saat 8 30.-9 30 arası kalkıp kahvemi içip 20 25 dakika sonra bu programa başlarım fix değişmez. Sonrasında kahvaltımı yaparım. Ki örnek kahvaltı ve ara öğün akşam yemeği tabakları gelecek. ❤️
Kızlar bu benim 1 haftadır yeni başladığım programım bundan 3 hafta hafta öncesi başka bir programla cardio ağırlıklı çalışıyordum buna başladım. Bu haftada bununlayım. Ama yanına 20 25 dakikalık yan basen kalça egzersizi eklemeyi düşünüyorum. Bu video çok güzel popo bacak arkası önü içi hissettiriyor. Tabi net görüntü için 2 3 hafta daha dişimi sıkıp ölçüm yada karşılaştırma yapmayacağım. Befor After için fotolar çekiyorum burada paylaşırız 🤭😍 onun yanı sıra pilates çemberi aldım. Her akşam TV izlerken dizi bakarken bacaklarım arasına alıp sıkıp bırakıyorum 15 20 dakika biraz geveşeyip tekrar 15 dakika yapıyorum hergün 30 dakika tv bakarken bacak içide çalışmış oluyorum tavsiye ederim benim gibi bacak içinden müzdarip kadınlara :işsiz:
Bide bu hafta 5 kglik 2 dambıl aldım egzersizleri onlarla yapmaya başladım. Tabiki daha da zorluyor bazen birini bırakıp 5 kg ile devam ediyorum ama daha hızlı sıkılaşmak toparlanma sağlayacak kg ler bize. ❤️

İşte bunlarda sevgili yoldaşlarım.
15721711373656871938851878929671.jpg

İnşallah amacım uzun süreli bu görünüme kavuşmak ilk etapta 3 ay verdim kendime spor yapmak zor gelirdi ama insan kendini çok iyi hissediyor umarım uzun vadeli devam ederim 😊😊 o zaman artık bu topikte sadece 3 kişi olsak bile devam edelim motive adına süper olur ❤❤
Saçında keratin derken naisl bişey ? Saç bakım ürünlerine merak sardım bende şu sıra ,bloggerlarin saç bakım rutinlerini izliyorum ama hala neler alsam bulamadım yeni şampuan saç maskesi saç bakım ürünleri arayışındayim sen neleri kullanıyorsun 😊
Akşama ben de bacak hareketleri yapıp ip atlayacagim 😊
Canım ben n11 den keratin seti aldım kuaför arkadaşım önerdi şampuan saç kremi kratin 50 TL idi 3 lü set. 2 haftada bir cumartesi akşamı sürerim çok acı ve yakıcı kokusu var örerim saçımı tülbent takar pazar akşamına kadar öyle gezerim sorma yıkarım. Yumuşalıklı parlaklık veriyor sarı saçların o keçeleşmesini önlüyor. Şu marka bak ⬇️
15721714643732124567597774161430.jpg

Hergün saat 8 30.-9 30 arası kalkıp kahvemi içip 20 25 dakika sonra bu programa başlarım fix değişmez. Sonrasında kahvaltımı yaparım. Ki örnek kahvaltı ve ara öğün akşam yemeği tabakları gelecek. ❤
Kızlar bu benim 1 haftadır yeni başladığım programım bundan 3 hafta hafta öncesi başka bir programla cardio ağırlıklı çalışıyordum buna başladım. Bu haftada bununlayım. Ama yanına 20 25 dakikalık yan basen kalça egzersizi eklemeyi düşünüyorum. Bu video çok güzel popo bacak arkası önü içi hissettiriyor. Tabi net görüntü için 2 3 hafta daha dişimi sıkıp ölçüm yada karşılaştırma yapmayacağım. Befor After için fotolar çekiyorum burada paylaşırız 🤭😍 onun yanı sıra pilates çemberi aldım. Her akşam TV izlerken dizi bakarken bacaklarım arasına alıp sıkıp bırakıyorum 15 20 dakika biraz geveşeyip tekrar 15 dakika yapıyorum hergün 30 dakika tv bakarken bacak içide çalışmış oluyorum tavsiye ederim benim gibi bacak içinden müzdarip kadınlara :işsiz:
Bide bu hafta 5 kglik 2 dambıl aldım egzersizleri onlarla yapmaya başladım. Tabiki daha da zorluyor bazen birini bırakıp 5 kg ile devam ediyorum ama daha hızlı sıkılaşmak toparlanma sağlayacak kg ler bize. ❤

İşte bunlarda sevgili yoldaşlarım.
Eki Görüntüle 2548699

Çok iyi ben de fitness blender butt and thigh ve ABS videolarını yapıyorum pilates rutinimde, çok etkiler bir donem hiç spor yapmadan her gün düzenli 15dklik videosunu yapıyordum 1 ayda 2 cm incelme elde etmiştim. Süper olur before after😍yaaa pilates çemberinden kesinlikle ben de Alicam, iç bacaklarım için dediğin gibi TV karşısında yarım saatlik rutinle alışkanlık haline getirmek lazım bazen yastıkla sıkıyordum o bile yakıyordu. En kısa zamanda Alicam ondan da paylaşım yaparım.. dambil bende de var , 60 kiloya düşünce kol serisine başlayacağım dambilla 😍
Canım ben n11 den keratin seti aldım kuaför arkadaşım önerdi şampuan saç kremi kratin 50 TL idi 3 lü set. 2 haftada bir cumartesi akşamı sürerim çok acı ve yakıcı kokusu var örerim saçımı tülbent takar pazar akşamına kadar öyle gezerim sorma yıkarım. Yumuşalıklı parlaklık veriyor sarı saçların o keçeleşmesini önlüyor. Şu marka bak ⬇
Eki Görüntüle 2548700
Sacini falan döktü mu yoksa toparladı mı canım. Yumuşaklık yapıyor mu öyleyse ben de alayım bu markayı görmüştüm internette

Canım ben n11 den keratin seti aldım kuaför arkadaşım önerdi şampuan saç kremi kratin 50 TL idi 3 lü set. 2 haftada bir cumartesi akşamı sürerim çok acı ve yakıcı kokusu var örerim saçımı tülbent takar pazar akşamına kadar öyle gezerim sorma yıkarım. Yumuşalıklı parlaklık veriyor sarı saçların o keçeleşmesini önlüyor. Şu marka bak ⬇
Eki Görüntüle 2548700
Ayrıca tırnaklarına bayıldım 😍

Kizlar valla sizler muhtesemsiniz sizler böyle yazdıkça acayip motivasyon oluyorum kendimi çok iyi hissediyorum pilatese baslicam bende bı de koşu bandim var her gün onla koşup yediklerimede dikkat etsem eminim istediğim kiloma ulaşırım Kasım da düğün var 20 ozaman kadar inşallah az da olsa kilo verip sıkılaşabilirim 😍

Çok iyi ben de fitness blender butt and thigh ve ABS videolarını yapıyorum pilates rutinimde, çok etkiler bir donem hiç spor yapmadan her gün düzenli 15dklik videosunu yapıyordum 1 ayda 2 cm incelme elde etmiştim. Süper olur before after😍yaaa pilates çemberinden kesinlikle ben de Alicam, iç bacaklarım için dediğin gibi TV karşısında yarım saatlik rutinle alışkanlık haline getirmek lazım bazen yastıkla sıkıyordum o bile yakıyordu. En kısa zamanda Alicam ondan da paylaşım yaparım.. dambil bende de var , 60 kiloya düşünce kol serisine başlayacağım dambilla 😍

Sacini falan döktü mu yoksa toparladı mı canım. Yumuşaklık yapıyor mu öyleyse ben de alayım bu markayı görmüştüm internette
Yok canım dökmedi aksine yumuşaklık ve parlaklık verdi o şişe dün bitti. Birdaha sipariş geçicem. ❤️

Kizlar valla sizler muhtesemsiniz sizler böyle yazdıkça acayip motivasyon oluyorum kendimi çok iyi hissediyorum pilatese baslicam bende bı de koşu bandim var her gün onla koşup yediklerimede dikkat etsem eminim istediğim kiloma ulaşırım Kasım da düğün var 20 ozaman kadar inşallah az da olsa kilo verip sıkılaşabilirim 😍
Yarın değil bugün başla. ❤️ 1 haftada alışkanlık ediniyorsun zaten.

Bence erteleme canim spor spordur kalk 10 dk bile olsa yap kendini çok iyi hissedeceksin emin ol. Düzenli devam ettiğin sürece sonuç alacaksın yeter ki duzenli yap koşu bandında yürüyüp arkasına 15dk bölgesel yapsan süper etki alırsın bence.
Yok canım dökmedi aksine yumuşaklık ve parlaklık verdi o şişe dün bitti. Birdaha sipariş geçicem. ❤
Tamam canim, ben de alayım o zaman sipariş vereyim merak ettim 😍

Bence erteleme canim spor spordur kalk 10 dk bile olsa yap kendini çok iyi hissedeceksin emin ol. Düzenli devam ettiğin sürece sonuç alacaksın yeter ki duzenli yap koşu bandında yürüyüp arkasına 15dk bölgesel yapsan süper etki alırsın bence.

Tamam canim, ben de alayım o zaman sipariş vereyim merak ettim 😍
Valla ver n11 den aldım ben biraz yoğun acı kokuyor. Balkonda sür eldivenle yapıyorum ben diplerde pek sürmüyorum örüyorum saçı tülbent yakıp yatıyorum mümkünse 5 10 dakika balkonda dur 🤭

Back