Hergün saat 8 30.-9 30 arası kalkıp kahvemi içip 20 25 dakika sonra bu programa başlarım fix değişmez. Sonrasında kahvaltımı yaparım. Ki örnek kahvaltı ve ara öğün akşam yemeği tabakları gelecek. ❤
Kızlar bu benim 1 haftadır yeni başladığım programım bundan 3 hafta hafta öncesi başka bir programla cardio ağırlıklı çalışıyordum buna başladım. Bu haftada bununlayım. Ama yanına 20 25 dakikalık yan basen kalça egzersizi eklemeyi düşünüyorum. Bu video çok güzel popo bacak arkası önü içi hissettiriyor. Tabi net görüntü için 2 3 hafta daha dişimi sıkıp ölçüm yada karşılaştırma yapmayacağım. Befor After için fotolar çekiyorum burada paylaşırız
onun yanı sıra pilates çemberi aldım. Her akşam TV izlerken dizi bakarken bacaklarım arasına alıp sıkıp bırakıyorum 15 20 dakika biraz geveşeyip tekrar 15 dakika yapıyorum hergün 30 dakika tv bakarken bacak içide çalışmış oluyorum tavsiye ederim benim gibi bacak içinden müzdarip kadınlara
Bide bu hafta 5 kglik 2 dambıl aldım egzersizleri onlarla yapmaya başladım. Tabiki daha da zorluyor bazen birini bırakıp 5 kg ile devam ediyorum ama daha hızlı sıkılaşmak toparlanma sağlayacak kg ler bize. ❤
İşte bunlarda sevgili yoldaşlarım.
Eki Görüntüle 2548699