Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Selammm KedidirKedii !! Bu saatte burayi buldugum icin cok şansli hissediyorum kendimi.. Kendimden bahsedeyim biraz,9 ay önce dogum yaptim,hamilelikte aldigim kilonun tamamini verdim ancak benim zaten hamile kalmadan 15 kg gibi bir fazlaligim vardi zaten şimdi bir de 20 kg alip vermekle vücudum hepten deforme oldu Igrenc olacak ama üst bacaklarim oldukca kalin,puding kivaminda sarkik ve yumuşak bir de en ileri derecede selulitli :'( yani aynada kendi kendime bakmaya tahammülüm yok bana beslenme, spor,kur,bakim ne olursa onerecegin herseye yapisacagima söz veriyorum yeter ki elimden tut ve beni bu goruntuden kurtaracak en etkili seyleri bana söyle :'( (bu arada emziriyorum,kola ve asitli seyler icmiyorum,fasfood aliskanligim yok,mumkun oldugunca az yagli beslenmeye dikkat ediyorum,margarini eve sokmuyoruz..tek sorun tatliya dayanamiyorum )

Merhaba ben de yola sizinle devam edeyim bari 2 aydır çabalıyorum pek bi gelişme alamadım beslenmem de sıkıntı var herhalde ama pes etmek yok

Merhaba ben de yola sizinle devam edeyim bari 2 aydır çabalıyorum pek bi gelişme alamadım beslenmem de sıkıntı var herhalde ama pes etmek yok

Lütfen bırakmadığını söyle , çünkü aylarını alsa da o kilolar yerleşmiş kilolar olabilir inatçı yağlar varsa biz daha innatçıyız . Spora devam edipte yapılamayacak tek bir şey yoktur inan bana ...

Taktik değiştirdim arkadaşım beni çok yoran sporlara enerjim yok bizim meslek yorucu malum çocukların enerjisine yetişmek kolay olmuyor :) callaneticse geçtim ben çok yormuyor hem de yapanların yorumları çok ikna edici gerçi julliandan da çok umitliydim istediğim sonuç olmadı bi de bunu deneyelim sonuçları bildiririm

Nasıl gidiyor şu anda ?Benimde tempo çok ağır ama genede spora devam etmeye çalışıyorum . Ev iş hayat temposu çok zor oluyor aynı anda , ama sporu bırakmamak çok önemli ... Belkide bu tempolarda çok daha fazla olarak kalori yaka bilir Hahahah şaka bir yana cidden tempolar daha fazla kalori yakımına sebep oluyor ama beslenmeye dikkat etmek şart ..

Şöyle ki tempo ağır çocuk ev spor bununla beraber vitamin , protein dengenizde düşüyor .

Protein ve vitamin mineral , kepek gibi beslinlerin doğal yoldan almak çok önemli , şöyle ki tamda hastalık havasıyken .. Vücut direnci bir kez kaybetti mi tak hastasın ! :)) Bu yüzden beslenmeye çok dikkat ediyoruz ! :) Bol şans bilgilendir bizi .

KedidirKedii merhaba kedii :) ben 20 yaşındayım 168.boyum ve 80 kiloyum bana ne önerirsin şuan sadece yürüyüş,kol ve kalça hareketleri yapıyorum sıkılaşsın ve erisin diye

KedidirKedii merhaba kedii :) ben 20 yaşındayım 168.boyum ve 80 kiloyum bana ne önerirsin şuan sadece yürüyüş,kol ve kalça hareketleri yapıyorum sıkılaşsın ve erisin diye

kilolarım çoğunlukla göbek ve sırt bölgemde kollarım ve kalçamda da biraz var. bu yaşıma kadar hiç karın egzersizleri yapmadım sırt kaslarım hiç güçlü değil ve duruş bozukluğu var hafif. bana ne önerirsin lütfen yardım eder misin ?

Merhabalar öncelikle .. Boyuna göre kilon baya fazla . Sana ilk olarak önerebileceğim şey cardio ve diyetle başlaman şuan bölgesel çalışırsan kilo vermeden anında kasa dönüşür .. Buda hiç iyi bir görüntüye sebebiyet vermez .
Şöyleki haftada 5-6 gün kadar cardio ile başla günde 6-7 km yürü bunu 1- 2 km sini koşmaya çalış derim . 1-2 hafta vücudun ısınsın .. Direk bölgesele asla başlama ..

teşekkür ederim canım

peki kaç kiloya düşene kadar böyle devam etmeliyim ?

Merhaba Kedi! konuyu tamamen okumasam da baştan 2 sayfa civarı takip ettim ve çok güzel videolar paylaşmışsın öncelikle sana kendi adıma teşekkür ediyorum.

Ben 20 yaşımdayım boyum 1,68 ve kilom 62. Geçen sene başından beri kilo almaya başladım 55 kilodan 1 sene içinde 62 oldum ve kiloların çoğu göbeğimde toplandı. ayva göbek dediğimiz olaya sahip olduğum için ortada sanki top koymuşum gibi bi hissiyat oluşuyor elbiselerde eteklerde her şey mükemmel ama o göbek yok mu beni öldürüyor hiçbir pantolonumu dar elbiselerimi falan giyemez oldum

Kendimi de böyle mutlu hissedemiyorum. okula gidiyorum yoğun bir programım var eve geldiğimde çoğu zaman yorgun oluyorum ve bu akşam spor yapıcam desem bile koltukta tv karşısında yığılıp kalıyorum sinirlerim bozuluyor bu olaydan bıktım artık bana bir şeyler öner lütfen motivasyona çok ihtiyacım var......

Biraz uzun oldu fakat çok dolmuşum yazıverdim buraya, kusurum olduysa affola... Sevgiler..

Edit: aynı zamanda üst bacak problemim de var bahsetmeyi unutmuşum biraz incelme olsa süper olur....

peki kaç kiloya düşene kadar böyle devam etmeliyim ?
Tekrardan merhabalar , yaklaşık bir 10 -15 kg verene kadar bence bölgesele başlama yani ortalama 1-2 ay kadar sıkı cardio çalışmanı tavsiye ederim ... Ama vücudunu ölçen gören sensin ... Baktın vücudun alıştı ısındı ve hazırsın artık bölgesele başla ... Çokta ağırlıkla başlama kendi vücut ağırlığınla yap ne yapacaksan ..

Canım merhaba .. en büyük problemimizden biride zaten çalış iş güz spor ?? vakit yok .. Ama şöyle yapabilirsin , sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek çay şekersiz ... Öğlen seviz badem elma vs .. veya öğle yemeklerinden birer kaşık ama ekmeksiz . Aslında normalde 4 ekmek yeme hakkın var ama sen bence yeme .

Şöyle ki eve geldiğinde 10 dk olsa bacak göbek çalış ..

Ben de 22 yaşındayım boyum 167 kilom 66 bir türlü kilo veremiyorum ama belirli bir programa uyuyorum ama kendimi mecbur hissetmem lazım bana nasıl bir program onerirsinnn

Merhaba.. uğramayalı yıllar olmuş..
Zumba videosunun adını anımsayamadım onu ararken bunları buldum.
Nasılsın kedicim görüşmeyeli?
Hâlâ program yapıyor musun? Desteğe ihtiyacım var. Bu 3,5-4 yıl süresince çoğaldım geldim.

Merhaba devam ediyorum lakin buraya yoğumlaşamadım. Özelden yazarsan konuşalım topikler pek çoğaldı eskisi gibi sürüklasyon yakalayamayız.

Kedirkedi lütfen bı grup aç yada bu gruptan devam edelim zayıflamayla ilgili spor video sıkılasma motivasyon bu grupta olduğu gibi çok lazım senin azmine motivasyonuna ihtiyacim var yeniden aynı bu grupta olduğu gibi:))

Canım merhaba yıllar öncede başka nikle grup kurmuştum güzeldi ama çok fazla grup var katılım yok yoksa hergün ben düzenli spor ve diyet yapma çalışıyorum istersin burdan devaö edelim

Canım merhaba yıllar öncede başka nikle grup kurmuştum güzeldi ama çok fazla grup var katılım yok yoksa hergün ben düzenli spor ve diyet yapma çalışıyorum istersin burdan devaö edelim
Ben de geleyim diyet ve spor yapıyorum süper olur hem de senin gibi bilgili birinden yardım almış oluruz. Benim verilecek 8 kilom var kedi, haftada 3veya 4 gün 30dk lesline arkasına 45 dk pilates yapıyorum. Geri kalan günler de 300-400 ip atliyorum. Hedefim bacaklarımın incelmesi,popomun küçülmesi göbeğin erimesi. Doğru bir yolda miyim sence
Ayrıca günde 2 öğün besleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…