- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.501
Merhaba ben de yola sizinle devam edeyim bari 2 aydır çabalıyorum pek bi gelişme alamadım beslenmem de sıkıntı var herhalde ama pes etmek yok
Taktik değiştirdim arkadaşım beni çok yoran sporlara enerjim yok bizim meslek yorucu malum çocukların enerjisine yetişmek kolay olmuyor :) callaneticse geçtim ben çok yormuyor hem de yapanların yorumları çok ikna edici gerçi julliandan da çok umitliydim istediğim sonuç olmadı bi de bunu deneyelim sonuçları bildiririmLütfen bırakmadığını söyle , çünkü aylarını alsa da o kilolar yerleşmiş kilolar olabilir inatçı yağlar varsa biz daha innatçıyız . Spora devam edipte yapılamayacak tek bir şey yoktur inan bana ...
Taktik değiştirdim arkadaşım beni çok yoran sporlara enerjim yok bizim meslek yorucu malum çocukların enerjisine yetişmek kolay olmuyor :) callaneticse geçtim ben çok yormuyor hem de yapanların yorumları çok ikna edici gerçi julliandan da çok umitliydim istediğim sonuç olmadı bi de bunu deneyelim sonuçları bildiririm
KedidirKedii merhaba kedii :) ben 20 yaşındayım 168.boyum ve 80 kiloyum bana ne önerirsin şuan sadece yürüyüş,kol ve kalça hareketleri yapıyorum sıkılaşsın ve erisin diye
Merhabalar öncelikle .. Boyuna göre kilon baya fazla . Sana ilk olarak önerebileceğim şey cardio ve diyetle başlaman şuan bölgesel çalışırsan kilo vermeden anında kasa dönüşür .. Buda hiç iyi bir görüntüye sebebiyet vermez .KedidirKedii merhaba kedii :) ben 20 yaşındayım 168.boyum ve 80 kiloyum bana ne önerirsin şuan sadece yürüyüş,kol ve kalça hareketleri yapıyorum sıkılaşsın ve erisin diye
teşekkür ederim canımMerhabalar öncelikle .. Boyuna göre kilon baya fazla . Sana ilk olarak önerebileceğim şey cardio ve diyetle başlaman şuan bölgesel çalışırsan kilo vermeden anında kasa dönüşür .. Buda hiç iyi bir görüntüye sebebiyet vermez .
Şöyleki haftada 5-6 gün kadar cardio ile başla günde 6-7 km yürü bunu 1- 2 km sini koşmaya çalış derim . 1-2 hafta vücudun ısınsın .. Direk bölgesele asla başlama ..
peki kaç kiloya düşene kadar böyle devam etmeliyim ?Merhabalar öncelikle .. Boyuna göre kilon baya fazla . Sana ilk olarak önerebileceğim şey cardio ve diyetle başlaman şuan bölgesel çalışırsan kilo vermeden anında kasa dönüşür .. Buda hiç iyi bir görüntüye sebebiyet vermez .
Şöyleki haftada 5-6 gün kadar cardio ile başla günde 6-7 km yürü bunu 1- 2 km sini koşmaya çalış derim . 1-2 hafta vücudun ısınsın .. Direk bölgesele asla başlama ..
Tekrardan merhabalar , yaklaşık bir 10 -15 kg verene kadar bence bölgesele başlama yani ortalama 1-2 ay kadar sıkı cardio çalışmanı tavsiye ederim ... Ama vücudunu ölçen gören sensin ... Baktın vücudun alıştı ısındı ve hazırsın artık bölgesele başla ... Çokta ağırlıkla başlama kendi vücut ağırlığınla yap ne yapacaksan ..peki kaç kiloya düşene kadar böyle devam etmeliyim ?
Merhaba Kedi! konuyu tamamen okumasam da baştan 2 sayfa civarı takip ettim ve çok güzel videolar paylaşmışsın öncelikle sana kendi adıma teşekkür ediyorum.
Ben 20 yaşımdayım boyum 1,68 ve kilom 62. Geçen sene başından beri kilo almaya başladım 55 kilodan 1 sene içinde 62 oldum ve kiloların çoğu göbeğimde toplandı. ayva göbek dediğimiz olaya sahip olduğum için ortada sanki top koymuşum gibi bi hissiyat oluşuyor elbiselerde eteklerde her şey mükemmel ama o göbek yok mu beni öldürüyor hiçbir pantolonumu dar elbiselerimi falan giyemez oldum
Kendimi de böyle mutlu hissedemiyorum. okula gidiyorum yoğun bir programım var eve geldiğimde çoğu zaman yorgun oluyorum ve bu akşam spor yapıcam desem bile koltukta tv karşısında yığılıp kalıyorum sinirlerim bozuluyor bu olaydan bıktım artık bana bir şeyler öner lütfen motivasyona çok ihtiyacım var......
Biraz uzun oldu fakat çok dolmuşum yazıverdim buraya, kusurum olduysa affola... Sevgiler..
Edit: aynı zamanda üst bacak problemim de var bahsetmeyi unutmuşum biraz incelme olsa süper olur....
Ben de 22 yaşındayım boyum 167 kilom 66 bir türlü kilo veremiyorum ama belirli bir programa uyuyorum ama kendimi mecbur hissetmem lazım bana nasıl bir program onerirsinnnMerhabalar öncelikle .. Boyuna göre kilon baya fazla . Sana ilk olarak önerebileceğim şey cardio ve diyetle başlaman şuan bölgesel çalışırsan kilo vermeden anında kasa dönüşür .. Buda hiç iyi bir görüntüye sebebiyet vermez .
-Merhaba geç cevabımdan dolayı kusura bakmayın işlerim yoğun :)
Şimdi yazın yaptıklarından ziyade şuan neler yapabilirizi düşünmeliyiz. Belin sakat hafif ama etkili egzersizler önere bilirim. Göğüslerin küçülecek yağ yakımın devam ettikçe inan ama sarkma yapar çünkü içi yağ dolu yağ gittikçe sönükleşebilir . Biraz biraz göğüs çalışabilirsin :) Ben 75 c takıyorum ona rağmen kilo verince çatlak olmaya meğillendi bol kremler yağlar ve kilo alım verimi sabitleyip sıkılaşmaya yönelik egzersizler yaptım . Ki seninkiler büyük daha da sarkmaya ve küçülmeye meğillenir. Sporcu sütyeni yada yarım atletler varya ondan 2 adet üst üste giyerek egzersiz yap göğüsler sarkamasın ..
Şimdiii. Bıngıl bıngıl göbek merhaba sanada :) Kilo veriyorsun süper ama yanında egzersizlerle inan yaza kadar eline o tuttuğun göbeğindeki yağ gelmeyecek eğer istikrarlı olursan hep söylüyorum bu işin 3 sırrı var ;
1 > İstikrar 2 > sabır 3 > yemeğe dikkat etmek Bu kadar !
Şeker , Çok aşırı su , trans yağlar ( börekler çörekler cipsler ! ) ve asitten uzak durmak haftada 1 çikolata yiyebilirsin ama şekeri kesmezse asla istediğine sahip olamazsın .
Şimdi sana bacak içi, popo ve göbüş için egzersiz videoları vereceğim kısa kısa 30 dakikalık toplam bunları 1 ay boyunca haftada 5 gün ( 3 gün devam 1 gün rest 2 gün devam 1 gün rest ) yapacaksın . Yemeğe dikkat edicem yemeğin ekmeği belki 1 küçük dilim ama şeker asla lütfen bakın çektiğimiz acılara bu kilo verme savaşına değermi o çikolata ??
---
<<<< Göbek yan simit egzersizin
<<<< İç bacak videon :)
<<< Popo sıkılaştıran egzersizin :)
Bol şans sürekli buraya rapor ver yaptım böyle şöyle diye :)
MerhabaMerhaba.. uğramayalı yıllar olmuş..
Zumba videosunun adını anımsayamadım onu ararken bunları buldum.
Nasılsın kedicim görüşmeyeli?
Hâlâ program yapıyor musun? Desteğe ihtiyacım var. Bu 3,5-4 yıl süresince çoğaldım geldim.
Canım merhaba yıllar öncede başka nikle grup kurmuştum güzeldi ama çok fazla grup var katılım yok yoksa hergün ben düzenli spor ve diyet yapma çalışıyorumKedirkedi lütfen bı grup aç yada bu gruptan devam edelim zayıflamayla ilgili spor video sıkılasma motivasyon bu grupta olduğu gibi çok lazım senin azmine motivasyonuna ihtiyacim var yeniden aynı bu grupta olduğu gibi:))
Ben de geleyim diyet ve spor yapıyorum süper olur hem de senin gibi bilgili birinden yardım almış oluruz. Benim verilecek 8 kilom var kedi, haftada 3veya 4 gün 30dk lesline arkasına 45 dk pilates yapıyorum. Geri kalan günler de 300-400 ip atliyorum. Hedefim bacaklarımın incelmesi,popomun küçülmesi göbeğin erimesi. Doğru bir yolda miyim senceCanım merhaba yıllar öncede başka nikle grup kurmuştum güzeldi ama çok fazla grup var katılım yok yoksa hergün ben düzenli spor ve diyet yapma çalışıyorumistersin burdan devaö edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?