• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Savulun ben de geldim. Bir yere kaydolmayınca kendimi sorumlu hissetmiyorum. O zaman buraya kayıtlıyım artıkın :KK69:
Gün gün bildirim yapacağım.
(166 boy / 69.4 kg / Karatay Diyeti yapıyorum 70'le başladım sporsuz 1 haftada 600 gr gitti ancak. Şimdi sporumla hız kazanmaya geldim.)
Hoşgeldiiinnn :) Olsun az az gitsin ama gitsin yeterki ! Metabolizma hızlandırıcı yiyecekleri dene .. Sakın aç kalma sakın..

Spora hız kazanmak için çok doğru yerdesin motivasyon desen var ,, destek desen var, istediğin bilgide bizde var ee o zaman tekrar hoşgeldin :))))

Hoşgeldiiinnn :) Olsun az az gitsin ama gitsin yeterki ! Metabolizma hızlandırıcı yiyecekleri dene .. Sakın aç kalma sakın..

Spora hız kazanmak için çok doğru yerdesin motivasyon desen var ,, destek desen var, istediğin bilgide bizde var ee o zaman tekrar hoşgeldin :))))
Hoşgördümmm harikasınız :KK31:
Gece 12'den evvel bildirimimi yapmak üzere burda olacağım :KK31:

bende ziyaret edeyim dedim kedi seni hep sen mi geleceksin birazda biz gelelim:KK24::KK24: tatlıbikızda burdaymış :KK19: ebru şallının 2 haftada 2 beden incelten bacak pilatesi varya arada onu yapmaya başlamıştım gerçi bu aralar hiç halim yok gripten düzeleyim devam edicem çok etkili bişey ya sen söylemiştin ya 2 gün yaptım bacaklarımı hissetmedim:KK48::KK48:

MERHABA..BENİMDE ÜST BACAKLARIM VE BASENLERİM ALDI BAŞINI GİDİYO ONLARI Bİ AN ÖNCE ERİTMEM LAZIM ÖNEREBİLECEĞİNİZ VİDEO VARMI ACABA..STEPPER YAPIYORUM 10 DAKİKA AKŞAMLARI DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE DEĞİL AMA..

2aflkwz.jpg

Back