- 4 Ağustos 2008
- 3.712
- 297
- 173
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.021
sağol canım, inşallah gidecek desteğin için teşekkür ederim:)Çok iyi balım , yeterki bırakma vücudun alışınca sayı ve km artacak zaten :)) O göbek gidecek bacaklarda taş gibi olacak zayıf olmaya gerek yok dolgun ama selülitsiz göbeksiz olmak oönemli :)
Kızlar neden motive olamıyorum? Moralım bozuk, zayıflamak istiyorum listeler hazır ama koca bir sıfır. Vermem lazım bu kiloları akıl verin lütfen(
Duygusal anlamda çöküntüdeysen ne yaparsan yap, ne istersen iste olmaz.!! Bu hafta başına kadar bende öyleydim, pts silkelendim. Bunu ancak kendin yapabilirsin, sadece KENDİN için.!! Başkası hikaye.Kızlar neden motive olamıyorum? Moralım bozuk, zayıflamak istiyorum listeler hazır ama koca bir sıfır. Vermem lazım bu kiloları akıl verin lütfen(
Süpersin 2 kg ! Neler yaptığı daha açık yazarsan herkese yararlı olursun ne yersin neler yaparsın herkes faydalansın :)Merhaba kızlar.
Bende 1 haftadır sporumu yapıyorum.
Dans etmek çok iyi geliyor bana. Egzerside yapıyorum ama dans etmek çok iyi hissettiriyor.
Bende 1,9 kilo verdim. yediklerimi kontorllü olarak azalttım. daha fazla aktifim. birde limonlu su içiyorum
sabah: önce ılık ballı limonlu su... Sonra kıyafet,saç ve makyaj.. sonra yaklaşık 30 dk sonra...Süpersin 2 kg ! Neler yaptığı daha açık yazarsan herkese yararlı olursun ne yersin neler yaparsın herkes faydalansın :)
Merhaba hoşgeldin :)))) Boy kilo kaç ne istiyorsun daha önce spor yaptın mı ?kızlar benide aranıza alın. benide motive edin. bende başladım spora aksatıyorum sürekli. pilates ve fitnes yapıyorum. başka ne yapabilirim. zumba işe yarar mı?
hoşbulduk :)1.52 boyundayım. 44 kiloyum. biraz zayıfım.önceden daha da zayıftım. 2 kilo almak istiyorum. sıkılaşarak tabikide. 6 aydır spor yapıyordum. bu aralar aksattım. tekrardan başlayacağım. göbek bölgemde yağlanma var biraz. :/Merhaba hoşgeldin :)))) Boy kilo kaç ne istiyorsun daha önce spor yaptın mı ?
peki tatlım :)Kızlar mesajlarınızı okudum , yarın cevaplayacağım misafirim var beklemede kalın süper şeylerle dönüceemm :)
Topiği incelersen çok paylaştım bulamazsan paylaşırım :)selam bana üst bacakları inceltmek ve sıkılaştırmak için bir egzersiz öneriniz var mı?
Squat popo için yaapabileceğin en güzel şey ! .. Bu senin durumuna bağlı açıkcası .. Çok ileri derece kilolu değilsen aşırı fark eder.mrb:) ilk sayfalarda paylaştığın squat programını uygulamaya başladım o program sonunda ne kadar fark ediyo aceba canım yemeğimde düzenli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?