- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.041
Meraba ben 16 yasindayim boyum 176 98.7 kiloyum. Diyet yapiyorum ve egzersize de baslamak istiyorum. Ama uzun videolar beni cok sıkıyo dans bile olsa 10ar dakikalik bi kac ayri video yapsam o kadar bunalmiyorum. Olculerim gogus 106 bel 88 basen 114 . Onerdiginiz bi program var mi? Leslie , pilates, spor salonu, aerobic, cardio, yoga.. bircok seyi de denemistim ama her seyi yapmak isteyip gun sonunda bos cikiyorum bu aralar hep bi program yapip uymak istiyorum acilen
Squat popo için yaapabileceğin en güzel şey ! .. Bu senin durumuna bağlı açıkcası .. Çok ileri derece kilolu değilsen aşırı fark eder.
Balım :) :) Öncelikle hoş geldin aramıza iyi ki geldinMeraba ben 16 yasindayim boyum 176 98.7 kiloyum. Diyet yapiyorum ve egzersize de baslamak istiyorum. Ama uzun videolar beni cok sıkıyo dans bile olsa 10ar dakikalik bi kac ayri video yapsam o kadar bunalmiyorum. Olculerim gogus 106 bel 88 basen 114 . Onerdiginiz bi program var mi? Leslie , pilates, spor salonu, aerobic, cardio, yoga.. bircok seyi de denemistim ama her seyi yapmak isteyip gun sonunda bos cikiyorum bu aralar hep bi program yapip uymak istiyorum acilen
Her şeye katılıyorum bir şey hariç . .Aslında vücudun diyet yaptığın için ona ayak uydurmaya çalışıyor.
Şöyle yapabilirsin yürüyüşlerini artır. Merdiven kullan o bile bir ayda 2 kilo vermene neden.
Sonra çok basit bir örnek; suyunu ılık ve birazkaç damla limonlu iç.
Spor yapmadan önce sana enerji olsun diye bir çay kaşığı bal 10-15 damla limon ve ılık su iç. Bu sana enerji verecektir.
Bende dans etmeye devam et. Dans etmek insanı mutlu eder. Mutlu olmak için kilo vermeye başladın30-35 dk dans et . Sayıca 15 * 2 set yap daha sonra alıştıktan sonra artır. bunun gibi vücudun alıştıkça "Kedidir kedinin" veridiği sporları yapmaya devam et.
Ben senin yerinde olsam havaların güzel olduğu her anı değerlendirirdim ve yürüyüşlerimi artırırım. En güzel spor yürüyüştür :)
Bugün ki sporum da bitti ama bende bittim
Aşırı ötesi zorlar ama aşırı da işe yarıyorlar
Selam , salonda sana uygun programı yaparlar ama şimdi bana sorarsan pilat elbette kolay sımsıkı programmerhaba kedi uzun zamandır senı takip ediyorum 155 boyum 54 kiloyum evet ne yazıkkı kilo aldım fakat basen ve bacak problemim var spora yazılmayı düşünüyorum çünkü evde istikrar saglayamıyorum sence step mi platesmi hangisine gitmeliyim çok mutsuzum
Arım balımkedi ya hepsı erıyoda şu gobek cok zor erıyo sınır oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?