- 21 Haziran 2013
- 2.147
- 647
- 373
- 36
- Konu Sahibi KedidirKedii
Asla umutsuz olma arkadaşımmasla böyle zayıf olamayacakmışım gibi gelmeye başladı çok üzgünüm((
imkansız diye birşey yoktur ama bu kadar da stres yapma bence ters etki yapabilir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asla umutsuz olma arkadaşımmasla böyle zayıf olamayacakmışım gibi gelmeye başladı çok üzgünüm((
Asla umutsuz olma arkadaşımm
imkansız diye birşey yoktur ama bu kadar da stres yapma bence ters etki yapabilir..
Bak şimdi, 100 grm bakma sen aynada ne gördüğüne bak yavaş yavaş olacak bu topikte umutsuzluğa yer yok!günaydıııın:)
3 km 30dk yürüyüş ve 20 mekik
dün yediklerime okdr dikkat ettim, sporumu yapıyorum ama 100 gr almışım poffff
Elbettesen ciddi misin
Bak şimdi, 100 grm bakma sen aynada ne gördüğüne bak yavaş yavaş olacak bu topikte umutsuzluğa yer yok!
tamam umutsuz olmayacağım devammmm :))))
bende yaptığımın sonucunu bir an önce göreyim ki motivasyonum artsın istiyorum:)))nastasia, diyet yapmana ragmen gram aldigini yazmissin canim. Bu bazen olabiliyor, bu kilo aldigin anlamina gelmez, belki vucudun suyu tutmustur. Kilonu takip ederken sakin gunluk yapma bunu, 2 haftada bir tartil. Emin ol diyet yapan herkes sonucunu alir. Benim annem bile yillar yillar sonra 69 kilodan 54 e dustu. Daha az kalorili yedi ve spor yapti 10 yas genclesti desem abartmis olmam. Yani umutsuzluga dusme, kendine zaman tani. Sonucunu goreceksin
peki fazla derken kediciğim ??Meyve candır hayattır sağlıktır fazlası selülittir ama !