• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kızlar neden motive olamıyorum? Moralım bozuk, zayıflamak istiyorum listeler hazır ama koca bir sıfır. Vermem lazım bu kiloları akıl verin lütfen :KK43:(

bende senin gibiydim canım, hatta ilk sayfalara bakarsan sürekli moral bozukluğu umutsuzluk:((( spor yaptığım halde ve dikkat ettiğim halde kilo almaya devam ediyordum. azimle devam ettim şu an kilo almam durdu. zamanla vermeye başlayacağıma da inanıyorum. başta kedidirkedi olmak üzere bu başlıktaki arkadaşlar hep destek oldular bana, sende bizimle kal eminim istediği motivasyonu sağlayacaksın.kolay gelsin;)

Kızlar neden motive olamıyorum? Moralım bozuk, zayıflamak istiyorum listeler hazır ama koca bir sıfır. Vermem lazım bu kiloları akıl verin lütfen :KK43:(
Duygusal anlamda çöküntüdeysen ne yaparsan yap, ne istersen iste olmaz.!! Bu hafta başına kadar bende öyleydim, pts silkelendim. Bunu ancak kendin yapabilirsin, sadece KENDİN için.!! Başkası hikaye.
Ve sende yapabilecek güç varki burdasın.

İstersen yarışalım ;)
Gaza getirecekse bu seni ben varım.

Bu hafta 500 gr vermişim.
Sadece pts/salı yoğun egzersiz yaptım çtş 10' eliptik bisiklet yaptım ve çok dikkat etmedim.
Ben leslie sevmiyorum çok monoton geliyor:KK43: kıpır kıpır videolar benlik ama onda da belim hata veriyor :KK43:

Hızlı yapıp 2 gündür yapamıyorum. Sanırım bana yine leslie kalıyor :KK43:(

Merhaba kızlar.
Bende 1 haftadır sporumu yapıyorum.
Dans etmek çok iyi geliyor bana. Egzerside yapıyorum ama dans etmek çok iyi hissettiriyor.

Bende 1,9 kilo verdim. yediklerimi kontorllü olarak azalttım. daha fazla aktifim. birde limonlu su içiyorum :D

Merhaba kızlar.
Bende 1 haftadır sporumu yapıyorum.
Dans etmek çok iyi geliyor bana. Egzerside yapıyorum ama dans etmek çok iyi hissettiriyor.

Bende 1,9 kilo verdim. yediklerimi kontorllü olarak azalttım. daha fazla aktifim. birde limonlu su içiyorum :KK70:
Süpersin 2 kg ! Neler yaptığı daha açık yazarsan herkese yararlı olursun ne yersin neler yaparsın herkes faydalansın :)

Süpersin 2 kg ! Neler yaptığı daha açık yazarsan herkese yararlı olursun ne yersin neler yaparsın herkes faydalansın :)
sabah: önce ılık ballı limonlu su... Sonra kıyafet,saç ve makyaj.. sonra yaklaşık 30 dk sonra...
kahvaltı..
Yumurta, peynir, 4 Zeytin, Biraz maydonoz/tere otu/ roka ... gibi 1 Domates tam buğday ekmeği ince kendi elimin içi kadar 2 ince dilim ekmek...
yoğun bir gün olacaksa bir bardak süt..

canım peynir zeytin yemek istemedi zaman sadece 2 tatlı kaşığı tahin ve 1 tatlı kaşığı pekmez.. 1 dilim ekmek.. 1 bardak süt..

Ara öğün.. 2 Kayısı, 1 hurma.. Açık çay veya Zencefil çayı
arada 2 bardak su içilmesi
Öğlen: yemekten önce ılık su.

O gün ne yapıldıysa 2 servis kaşığı.. biraz ekmek

önce 1-2 bardak su
Ara öğün..
Yoğurt- yulaf veya 1 tatlı kaşığı bal veya 1-2 kayısı

Akşam : önce ılık su

Öğün de ne varsa : Tavuk-balık- baklagil- et..
varsa Çorba 1 kepçe/ veya 1 dilim ekmek

ara öğün:

elma veya portakal-açık çay

Spor ve dans :KK70: önce başlangıç için 20 dk ile başlayıp. 25 , sonra 30 sonra 45 dk... vücut yorgunsa dinlenme... her saat başı birer aktivite... :)
akşam yatmadan önce her saat 1 bardak su.. içine 4-5 damla limon :)

Kan şekerim düştüğü için kayısı-kuru üzüm ve hurma tüketiyorum. Çikolata veya tatlı canım çekmiyor.
GÜnde 21 tane kuru üzüm / 4 kayısı kurusu/ 2 hurma .. hepsini bir arada değilde.. çay veya kahve veya yoğurt yanında katık ederek..

Son düzenleme:
kızlar benide aranıza alın. benide motive edin. bende başladım spora aksatıyorum sürekli. pilates ve fitnes yapıyorum. başka ne yapabilirim. zumba işe yarar mı?

Merhaba hoşgeldin :)))) Boy kilo kaç ne istiyorsun daha önce spor yaptın mı ?
hoşbulduk :)1.52 boyundayım. 44 kiloyum. biraz zayıfım.önceden daha da zayıftım. 2 kilo almak istiyorum. sıkılaşarak tabikide. 6 aydır spor yapıyordum. bu aralar aksattım. tekrardan başlayacağım. göbek bölgemde yağlanma var biraz. :/

Meraba ben 16 yasindayim boyum 176 98.7 kiloyum. Diyet yapiyorum ve egzersize de baslamak istiyorum. Ama uzun videolar beni cok sıkıyo dans bile olsa 10ar dakikalik bi kac ayri video yapsam o kadar bunalmiyorum. Olculerim gogus 106 bel 88 basen 114 . Onerdiginiz bi program var mi? Leslie , pilates, spor salonu, aerobic, cardio, yoga.. bircok seyi de denemistim ama her seyi yapmak isteyip gun sonunda bos cikiyorum bu aralar hep bi program yapip uymak istiyorum acilen

IMG-20150301-WA0005.jpeg
Screenshot_2015-03-01-12-42-31.png

bugun bunlari yaptim

selam bana üst bacakları inceltmek ve sıkılaştırmak için bir egzersiz öneriniz var mı?

mrb:) ilk sayfalarda paylaştığın squat programını uygulamaya başladım o program sonunda ne kadar fark ediyo aceba canım yemeğimde düzenli zaten

mrb:) ilk sayfalarda paylaştığın squat programını uygulamaya başladım o program sonunda ne kadar fark ediyo aceba canım yemeğimde düzenli zaten
Squat popo için yaapabileceğin en güzel şey ! .. Bu senin durumuna bağlı açıkcası .. Çok ileri derece kilolu değilsen aşırı fark eder.

Back