Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kedicim merhaba

Dün 30' dans workout videosunu ( amma kol çalıştırıyormuş sabaha kadar ağrıdan duramadım ) zorlandığım yerde leslie hareketleriyle devam ettim.

Karın videosu 10'

Bacak popo videosu 5'

İç bacak 4' iç bacak videosunu yaparken ayağımı videodaki gibi tutanıyorum çok kasılıyor. Tavsiyen var mı nasıl yapıyım?

Birde spor yaparken bacaklarımdan özellikle baldır, çıtır çıtır sesler geliyor, arada kütlüyor.
Dün aynı şey kollarımda da oldu. Bu normal mi, neden olur?

Ayrıca sol bacağım sağ bacağıma göre daha çok kasılıyor, sabit bi yeri var hep orası acıyor. Normalde bağdaş filan kurup oturamam çünkü sol bacağım hep havada kalır ve aynı yer çok acır, ağrır. Bana önerebileceğin bişey var mı?

aynı sorundan muzdaribiz arkadaşım ben de özellikle bacak kalça çalışırken öyle sesler geliyor çıtırtı kütleme gibi neden oluyor acaba bilen varsa söylesinnnn

Kedi merhaba bilgilerine ve deneyimlerine dayanarak bişey sorucam sana baştan beri takipçinim zaten ama şunu çok merak ediyorum bilgi temizliği açısından sen kardio ve bölgesel hareketler olarak en çok hangi programları öneriyorsun...Siteyi şöyle bi inceleyince o kadar çok program ve bağımsız videolar var ki insanın kafası çok karışıyor ben net olarak merak ediyorum gerçekten hani şunları yapsan yeterli diyebileceğin bişeyler... karışıklık bana göre değil insan sonra hangisini yapıcanı şaşırıyor ve gün sonunda bazen hiç birşey yapamadan kapatmış oluyor...

Vallahi kırıcam elini kolunu senin
Leslie ile devam et bir 5-6 kg daha ver , biliyorsun beslenme bu safa da çok önemli . Proteyine , karabongidradata şekerede yağada ihiticamız var ama !! Yeterince fazlası depolu yağ oluyor. Tabak küçült mesela bügün en küçük kaseler ve tabaklarda yemeye başla tabağında doymadım diceksin 10 dakika sonra doyarsın . Eee biraz açlık bira acı göz yaşı olacak ama sonuç için değer . :)
peki fazla derken kediciğim ??

ben günde 1 elma 1 portakal bazen de bir muz yerim mutlaka bunlar da çok mu sence
Hayır bunlar olması gerektiği gibi mesela ; 2-3 elma doğrar 2-3 portakal çilek 2 muz mandalin bunları hepsini yeersen o meyvelerdeki şeker tehlikeli.
O çıtır çıtır sesler hamlıktan ve kireçlenmeden oluyor Bende de oluyordu zamanla gidecek . Hem güçsüz hemde ham hemde zorlanmaya başladığı için sol bacağının büyük ihtimal arka kası kasılıyor . Normal ve iyi . Çok zorlandığını hissedersen bırak ve 1 gün ara ver İç bacak 4' dediğin video hangisi balım ?
Merhaba bu konuda haklısın ben bu topikte onuda düzenleyeceğim inş..
Şimdi ben sana aşağıda vereceğim videoların herhangi birini yapsan bile yazdığım şeylere yeter .

Komple vücut , bacak, popo , kol , bel , sırt göğüs alt bacak çalıştıran aynı zamnda 600-700 kalori yaktıran diyetle beraber zayıflatan bir cardio egzerisidir şu video:

Bölgesel için bütün vücudu çalıştıran fit ve sıkı bir vücut için bu yeterlidir tek başına :

İlk mesajdaki son video. Ben kıvranarak ancak 4' yapabiliyorum da

Bir de karın videosunu yaptığım ilk 3 gün karın kaslarım inanılmaz acıyordu gün içinde. Ama şimdi yaparken biraz yanıyor geçiyor sonra. Bu iyi bişey mi

Anladım ya zorlamadan olabildiğince yukarı kaldır yapmaya çalış ellerinde de destek al kalçanı sıkarak yap

Kasların acıması yanması süper doğru yapıyorsun demek ! :)

günaydıın herkese:)

3 km yürüyüş 32dk:) ve 20 mekik yaptım bugün

KedidirKedii sen bana her gün 1 saat yürü demiştin ama çok fena oluyorum o zaman bende 30 dk yürümeyle başlayım dedim:) bir süre alışana kadar böyle devam etsem? hiç yoktan iyidir di mi?
çünkü 1 saat yürüdükten sonra 2 gün kendme gelemiyorum, 3 günde bir yürümektense her gün 30 dk fena değil di mi? bir de mekik çekiyorum doğum göbüşüm gitsin diye? onu da 15 ile başladım şimdi 20ye çıktım onu da yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum?

Çok iyi balım , yeterki bırakma vücudun alışınca sayı ve km artacak zaten :)) O göbek gidecek bacaklarda taş gibi olacak zayıf olmaya gerek yok dolgun ama selülitsiz göbeksiz olmak oönemli :)

Eğer poponuz sarkıksa bu hareketleri sürekli yapmalısınız haftada 5 gün 25 er kere

Hem bel hem kalçalarınız hemde selülit bölgeniz çalışıyor popo çalışırken bel çalışnmak çok önemli sadece popodan ibaret olmamak için sıkı kavisli bir beliniz olmalıdır.

Merhaba arkadaşlar nasıl bir spor programı oluşturdunuz kendinize?

Benim en büyük sorunum sırt, basen ve bel bölgem. Haftada kaç kere bu bölgelerim için spor yapayım?

Forumu bi kaçgündür geziyordum. Gündüz gaza geliyorum akşam aman yorgunum deyip yarına erteliyordum sporuda diyetide. Ta ki şu resmi gördüm beynimden vurulmuşa döndüm.
Teşfik edebiliyorsam ne güzel bana :) Hadi kaldırın o popoşunuzu ve spor yapın biraz dan biraz dan diye diye yaz geldi !

Kızlar neden motive olamıyorum? Moralım bozuk, zayıflamak istiyorum listeler hazır ama koca bir sıfır. Vermem lazım bu kiloları akıl verin lütfen (

Teşfik edebiliyorsam ne güzel bana :) Hadi kaldırın o popoşunuzu ve spor yapın biraz dan biraz dan diye diye yaz geldi !
Verdin verdin çok güzel teşvik ettin. Kendi adıma bu motivasyon için teşekkür ederim.
O gazla eve geldim bugünlük callanetics yaptım. Bildiğim sporla başlamış oldum. Gerçi pazartesine kadar yokum ama pazartesiden itibaren hem buranın takipçisi hemde spor abidesi olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…