• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Meraba ben 16 yasindayim boyum 176 98.7 kiloyum. Diyet yapiyorum ve egzersize de baslamak istiyorum. Ama uzun videolar beni cok sıkıyo dans bile olsa 10ar dakikalik bi kac ayri video yapsam o kadar bunalmiyorum. Olculerim gogus 106 bel 88 basen 114 . Onerdiginiz bi program var mi? Leslie , pilates, spor salonu, aerobic, cardio, yoga.. bircok seyi de denemistim ama her seyi yapmak isteyip gun sonunda bos cikiyorum bu aralar hep bi program yapip uymak istiyorum acilen

Aslında vücudun diyet yaptığın için ona ayak uydurmaya çalışıyor.
Şöyle yapabilirsin yürüyüşlerini artır. Merdiven kullan o bile bir ayda 2 kilo vermene neden.
Sonra çok basit bir örnek; suyunu ılık ve birazkaç damla limonlu iç.

Spor yapmadan önce sana enerji olsun diye bir çay kaşığı bal 10-15 damla limon ve ılık su iç. Bu sana enerji verecektir.

Bende dans etmeye devam et. Dans etmek insanı mutlu eder. Mutlu olmak için kilo vermeye başladın :KK66: 30-35 dk dans et . Sayıca 15 * 2 set yap daha sonra alıştıktan sonra artır. bunun gibi vücudun alıştıkça "Kedidir kedinin" veridiği sporları yapmaya devam et.

Ben senin yerinde olsam havaların güzel olduğu her anı değerlendirirdim ve yürüyüşlerimi artırırım. En güzel spor yürüyüştür :)

Son düzenleme:
Meraba ben 16 yasindayim boyum 176 98.7 kiloyum. Diyet yapiyorum ve egzersize de baslamak istiyorum. Ama uzun videolar beni cok sıkıyo dans bile olsa 10ar dakikalik bi kac ayri video yapsam o kadar bunalmiyorum. Olculerim gogus 106 bel 88 basen 114 . Onerdiginiz bi program var mi? Leslie , pilates, spor salonu, aerobic, cardio, yoga.. bircok seyi de denemistim ama her seyi yapmak isteyip gun sonunda bos cikiyorum bu aralar hep bi program yapip uymak istiyorum acilen
Balım :) :) Öncelikle hoş geldin aramıza iyi ki geldin ;)

Yaş 16 ! Süper süper her şeyi değiştire biliriz 1 senede .. Yeter ki iste. Bak iste diyorum, istemek başarmanın yarısı bak yarı yolu geçtin bile ! Kaldı yarısı hadi ama 16 yaşında genç kan dinamik bir genci kim yıldırır biraz aç kalma biraz dans edip yorulmak mi ? ! :KK55::KK50::KK28:
Ben sana 1 ay boyunca her gün bak her gün ! şu verdiğim vidoyu yapmanı öneririm 1 ay sonra sana komple çalıştıran 25 dakikalık cardio bölgesel videolar veririm bu arada zayıflarsın .. Hatta motive edecekse Youtube ben senin için video çekerim :) :KK49: :21:

Hadi bebeğim artık senin devrin 1 senede resmen yarı yarıya inersin ve öyle taş olursun ki dehşet-ü vahşet bir hatuna dönersin :KK54:

10 dakika sıkılmazsın ama tek istediğim hepsini aynı şekilde ve düzgün yapman .. Yemene zaten dikkat edeceksen ..

Çok az ama sık ye her şeyden ye ama az ye her şeyin çoğu zarar. Bol su iç .. Şişenin içine nane yaprağı ve 1 limonu doğra at 1 litere suya ..

Armut , brokoli , muz , soğan bunları ye ama bol yeme bunlar ciddi enerji verir özellikle soğan ciddi güç sağlar muzu çok yeme 1 tane kafi :KK54: Evde ne yemek varsa yiyebilirsin AMA lütfen 1 yemek kepçesi ye , acıkacasın olacak o kadar , bu kiloları 1 ayda almadık 1 ayda da gitmez bunu unutma. Ciddi ve disiplinli olursan sana söz veriyorum beraber zayıflarız ..

Aslında vücudun diyet yaptığın için ona ayak uydurmaya çalışıyor.
Şöyle yapabilirsin yürüyüşlerini artır. Merdiven kullan o bile bir ayda 2 kilo vermene neden.
Sonra çok basit bir örnek; suyunu ılık ve birazkaç damla limonlu iç.

Spor yapmadan önce sana enerji olsun diye bir çay kaşığı bal 10-15 damla limon ve ılık su iç. Bu sana enerji verecektir.

Bende dans etmeye devam et. Dans etmek insanı mutlu eder. Mutlu olmak için kilo vermeye başladın :KK66: 30-35 dk dans et . Sayıca 15 * 2 set yap daha sonra alıştıktan sonra artır. bunun gibi vücudun alıştıkça "Kedidir kedinin" veridiği sporları yapmaya devam et.

Ben senin yerinde olsam havaların güzel olduğu her anı değerlendirirdim ve yürüyüşlerimi artırırım. En güzel spor yürüyüştür :)
Her şeye katılıyorum bir şey hariç . .
BAL , asla ve asla diyette ki veya zayıflama aşamasında ki insan bal reçel vs yememeli. Doğal olsa da fark etmez bal o. Elma muz dan alacak o şekeri zaten yediği sebze yemeklerinden .. ;)

Günde 20 dakika spor yapacak zamanım var diyorsanız bu da size gelsin , 20 dakika da 200 kalori yakmak ister misiniz ?

Bence istersiniz :KK28:

Bugün ki sporum da bitti ama bende bittim :KK70:

Aşırı ötesi zorlar ama aşırı da işe yarıyorlar :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

merhaba kedi uzun zamandır senı takip ediyorum 155 boyum 54 kiloyum evet ne yazıkkı kilo aldım fakat basen ve bacak problemim var spora yazılmayı düşünüyorum çünkü evde istikrar saglayamıyorum sence step mi platesmi hangisine gitmeliyim çok mutsuzum :KK61::KK61:

merhaba kedi uzun zamandır senı takip ediyorum 155 boyum 54 kiloyum evet ne yazıkkı kilo aldım fakat basen ve bacak problemim var spora yazılmayı düşünüyorum çünkü evde istikrar saglayamıyorum sence step mi platesmi hangisine gitmeliyim çok mutsuzum :KK61::KK61:
Selam , salonda sana uygun programı yaparlar ama şimdi bana sorarsan pilat elbette kolay sımsıkı program ;)

11039700_1563443607246553_7891055115810693178_n.jpg

Ben 1 dilim ekmek yiyin derken bundan bahsetmiyorum lütfen :KK48:

tumblr_nj0dn7s1Do1tacpvlo1_540.jpg

Bu tarz fotoğraflarda nasıl duygulanıyorum ya ... Atletizim de ciddi başarlı bir bireydim .. Bıraktığım için pişmanım .

ama ara sıra stada gidip koşuyorum :))

tumblr_nkl8o10xFu1txw95po1_540.jpg

Limonlu suyumuz , muzum hazır mı ara öğünde muz destekleyici bir meyvedir. Ama limonlu su kesinlikle 1 litre tüketin yağ yakımını kolaylaştırır , sindirime yardımcı olur.

YOGA :) Esnekliğinizi artırır , vücudunuzun şekilenmesine yardımcı olur . Ve sekse palitenizi yükselti esnekliğiniz ve uzun kaslarınızla :)
tumblr_nkluy8FcCC1u796r0o1_500.jpg

kedi ya hepsı erıyoda şu gobek cok zor erıyo sınır oldum ya:63:
Arım balım :KK19: Göbek aslında tabi kişisel olarak değişir en kolay eriyen bölgedir . Erir ama sıkılaştırmak marifet :oops:
Sana aşırı aşırı aşırıııııııı şunları öneririm :KK66:

tumblr_mki6xgFlra1rya6a0o1_400.gif
Yan simitleri ve karını da çalıştırıyor :oops:

5653d86bbf78a005_ab-rollup2.gif
Bu hem kolay hem etkili bütün karını çalıştırıyor.

exc197b.gif
Bu bu varya süper yağ eritiyor

Özellikle bunları yapmanı tavsiye ederim en inatçı yağ bile 1 ayda eriri :KK50:

Savulun ben de geldim. Bir yere kaydolmayınca kendimi sorumlu hissetmiyorum. O zaman buraya kayıtlıyım artıkın :KK69:
Gün gün bildirim yapacağım.
(166 boy / 69.4 kg / Karatay Diyeti yapıyorum 70'le başladım sporsuz 1 haftada 600 gr gitti ancak. Şimdi sporumla hız kazanmaya geldim.)

Back