Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Asla umutsuz olma arkadaşımm

imkansız diye birşey yoktur ama bu kadar da stres yapma bence ters etki yapabilir..

şöyle 100-50 gr falan zayıfladığımı görsem tartıda mutlu olacağım motivasyonum artacak.
ama böyle olunca moralim çok bozuluyor. herkes yapabiliyorsa bende yapabilirim diyorum belkide vücudum direniyordur...

Yeni uyandım gece geç bitti Şimdi 1 yumurta beyazını , 1 dilim peynir yiyeceğim. 1 bardak çay ve 1-2 burçak bisküvi kahvaltım bu

Kediii, sagliksiz oldugunu biliyorum ama hizli zayiflamak adina, ben gunluk kalori alimimi minimumda tutuyorum. Su an spor yapmadigim icin gunluk 500-600 kalori arasi aliyorum. Ama onumuzdeki hafta spora baslayacagim ve kalori alimimi 800-900 arasina cikaracagim. Bu sekilde gercekten hizli zayifliyorum. Ayda 3-4 kilo veriyorum en az.

nastasia, diyet yapmana ragmen gram aldigini yazmissin canim. Bu bazen olabiliyor, bu kilo aldigin anlamina gelmez, belki vucudun suyu tutmustur. Kilonu takip ederken sakin gunluk yapma bunu, 2 haftada bir tartil. Emin ol diyet yapan herkes sonucunu alir. Benim annem bile yillar yillar sonra 69 kilodan 54 e dustu. Daha az kalorili yedi ve spor yapti 10 yas genclesti desem abartmis olmam. Yani umutsuzluga dusme, kendine zaman tani. Sonucunu goreceksin

bende yaptığımın sonucunu bir an önce göreyim ki motivasyonum artsın istiyorum:)))
artık pazartesileri tartılayım en iyisi
teşekkür ederim desteğin içinde:)

Kedisi merhaba cnm keslie sayfalarinu incelerken sana rastladim ...ikinci çocuktan sonra bur turlu zayıflayan iyi rum aldigim psikolojikilacta on kilo aldirdi ...simdi iki haftafir dikkat ediyorum 131.5 ile basladim su an 127 kiliyum arada leslie iki mille yapiyorum ama biran pönce hwrgun yapmaya calisacagim..boyun 178 100 bile olsam manken gibi oluyorum amacim ikili rakamlara inmk..babada yardimci olursan sevinirim bir ara 103 kiloya inmistim leslie ve diyetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…