- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Saol canim darisi basina diyim mi :) topige soyle bi goz attim super gidiyosunuz vaktim olsa bnde takilicam ama anca arada goz atabilirim sanirimYa tildacım bende seni hatırlıyorum :))) Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. :))
Süpersin ya sen hep azimliydin zaten :)
Çok geçmiş olsunnSAğlıktan kıymetlisimi var bebeşinle ilgilen sen canım acil şifalar diliyorum
Okurken bile üşüdümMinik buzdolabı poşetlere su doldurun az ağzını havasını alıp , bağlayın atın buzluğa . Buz tutunca her gün 5 dakika bu , buz torbasıyla selülit bölgesine , iç bacağınıza ve popomuza masaj yapalım üşürsünüz , acır ama aşırı işe yarar kan dolaşımını hızlandırır ve yağ yakımını hızlandırır selülitleri giderir.
Canım sağ olSaol canim darisi basina diyim mi :) topige soyle bi goz attim super gidiyosunuz vaktim olsa bnde takilicam ama anca arada goz atabilirim sanirim
Aynen öyle ama çok aşırı işe yarıyor cesaretin varsa göbeğine de sürOkurken bile üşüdüm
Ama denemeye çalışacağım
Vay vay vayy topiğin çalışkanı ilan ettim seni tez 10 kese altın verile !Uzun bir aradan sonra
25' spor ( 15' leslie walk to the hits radio remix- 10' fat burning cardio videosundan )yaptım
Aslında biri 47' diğeri 30'
Başım filan dönüyozavallı bünyem unutmuş hareketi
Ayrıca
Şu göbüş yok ediş videosunu 10' Bu hatunun birde bacak için videosunu önermişti kedicim 5' onuda yaptım
Boyun sırt ve bel için egzersizlerimide yaptımm
İlk aklıma gelen yer göbek ve göğüs oldu zatenCanım sağ olGel arada merhaba de tatlım sensiz bırakma bizi
Aynen öyle ama çok aşırı işe yarıyor cesaretin varsa göbeğine de sür
canım bir de takıntı tedavisinde bir uzman psikologdan duydum bir söz söyledi çok hoşuma gitti ama uyguluyor musun deee bazen
''YAPTIĞINI YAPMA YAPMADIĞINI YAPP''
mesela ben de de acayip bir temizlik takıntısı var ama elimden bişi gelmiyor atamıyorum içimden o hissi maalesef
geçmiş olsun canım, benimde yakın bir arkadaşımda var aynı sorun, çeken biliracil şifalar versin Allah en yakın zamanda. kontrollerini ihmal etme canım
Tamamİlk aklıma gelen yer göbek ve göğüs oldu zaten
Denersem yazarım
Canım ya
ayy inşallah en çok ondan korktum, dr kendi kendine kaynar ama çarpmasın bir süre dikkat edin dedi yerinden oynamasın diye. ama durmuyorki durduğu yerdeCanım yaGeçmiş olsun artık sıkma canını kalıcı hasar olmasında .
oncelıkle cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım canım. 168 boy 76,5 kg yım ( 90 kılodan dustum) bende en cok rahatsız eden benı gobek ve mıde sorunum var oncelıklı bunun ıcın haftada 6 gun slım fıt level 1 yapıyorum ve ardından 15 dakıka slım ın sıx karın calısıyorum. bıde tabıkı dıyet. sence baska neler yapmam lazım gobek ve mıdemden kurtulmam ıcın canımNeler yapıyorsun?
Kaç kg sin ?
Vücudun nasıl ?
Canım insanlar yıllarca koşup bende beygir gibi beslenir kas yapyor ben sennelerdir koşuyorum öyle korkunç kaslar olmaz uzun ince bacaklara sahip olursun.Tempolu yürü tempolu koşBen bir sey sorucaktim
Kosunca bacaklara yuklenilicegi icin kas yapilmaz mi?
yani daha dogrusu kas yapmadan incelmek ve zayiflamak icin kosmanin temposu nasil olmali?
Bir şey sormak istiyorum canım.her gün spor yapan biri her gün yıkanır.her gün yıkanan saç daha çok yağlanıyormuş.saçın, derinin dengesi bozuluyormuş.bu durumu nasiĺ çozüyorsun canım? Bu soruyu butun spor yapanlara sorabilirim ayrica.Canım insanlar yıllarca koşup bende beygir gibi beslenir kas yapyor ben sennelerdir koşuyorum öyle korkunç kaslar olmaz uzun ince bacaklara sahip olursun.Tempolu yürü tempolu koş
canım sana cevap vermek istiyorum ben saçlarımı gün aşırı yıkayan bir insanım ama h.sonuna denk gelirse 3 günde bir de yıkadığım olur senin sorunun cevabı yarım duşturBir şey sormak istiyorum canım.her gün spor yapan biri her gün yıkanır.her gün yıkanan saç daha çok yağlanıyormuş.saçın, derinin dengesi bozuluyormuş.bu durumu nasiĺ çozüyorsun canım? Bu soruyu butun spor yapanlara sorabilirim ayrica.
Bir şey sormak istiyorum canım.her gün spor yapan biri her gün yıkanır.her gün yıkanan saç daha çok yağlanıyormuş.saçın, derinin dengesi bozuluyormuş.bu durumu nasiĺ çozüyorsun canım? Bu soruyu butun spor yapanlara sorabilirim ayrica.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?