Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Yanlış diyet ve egzersiz yapmadan verilen kilolarda :
vücutta yağ , kas su kaybı gerçekleşir yüzünüz çöker.
Fitness seviyeniz azalır.
Bağışıklık sisteminiz zayıflar
Güçsüzleşirsiniz.

Doğru beslenme ve düzenli spor ile verilen kilolarda :
Vücutta depolanmış yağ oranı azalır kas oranı artar
Fitens seviyeniz iyileşir
Beden gücünüz zindeliğiniz artar
Bağışıklığınız güçlenir

Yaşlanmanız yavaşlar ..

Yanlış seçimler donülemez kas kayıplarına yanlış kas yapısına ve sağlık bozukluğuna neden olur....

Sağlınzı önemseyin ve sporunuzu ve düzenli beslenmenizden ödün vermeyin..

Hayırlı olsun, güzel günlerde sağlıkla kullanın
Bende almak istiyorum sizinkinin adını sanını öğrenebilir miyim?
Çok teşekkür ederim. (;
Ben Voit Pixel 1o modeli aldım, yeni bir ürün kendisi, piyasada çok fazla yorumu yok, hatta hiç yok diyebilirim.
Aldığım sitedeki müşteri temsilcisiyle yaptığımız uzun fikir alış-verişinden sonra bu modele karar verdim.
Kurulumdan sonra kullanmaya başlayacağım, kullanmış olsam aletin yorumlamasını yapabilirdim ama şu durumda tam bir yorumlama yapamayacağım ne yazık ki.
Ne kadarlık bütçe ayırmayı düşünüyorsunuz eliptik bisiklet için?

Yillardir suren Major depresyonuma birde takintim eklendigi icin antidepresan kullaniyorum ama henuz bir degisiklik yok. Benim icin dua edin ablalar
Allah tez zamnada şifa versin yardım etsin sana arkadaşım şu mübarek cuma gününün hürmetine

yaş kaç cnm senin yani içsel olarak çok büyük bir problemin yoksa halledilir inşş

sn tedavini aksatma yeter bir de asla ümidini kaybetme en önemlisi de bu bence

Yillardir suren Major depresyonuma birde takintim eklendigi icin antidepresan kullaniyorum ama henuz bir degisiklik yok. Benim icin dua edin ablalar
canım bir de takıntı tedavisinde bir uzman psikologdan duydum bir söz söyledi çok hoşuma gitti ama uyguluyor musun deee bazen
''YAPTIĞINI YAPMA YAPMADIĞINI YAPP''

mesela ben de de acayip bir temizlik takıntısı var ama elimden bişi gelmiyor atamıyorum içimden o hissi maalesef

geçmiş olsun canım, benimde yakın bir arkadaşımda var aynı sorun, çeken bilir acil şifalar versin Allah en yakın zamanda. kontrollerini ihmal etme canım

bende de doğumdan sonra temizliği takıntısı oluşmaya başlamıştı, elimde çamaşır suyu eve biri gelip gidince her yere silip süpürüyordum, günde 3-4 kez ev süpürüyordum, alışverişe gidince sadece temizlik malzemesi alıyordum. işte böyle böyle başladı. durumu annem fark etti. ilerde daha kötü olursun vs saydı baya. sonra bende günde bir kez evi süpürmeye başladım, sonra 2 günde bir vs diye zorlanarak azalttım. şimdi normal düzenindeyim canım. ama benim başlangıçtıdediğim gibi:)) sende zorla biraz kendini azaltmaya çalış

ben bugün yapamayacağım spor dün de yapamadım hiç keyfim yok dün kızım okulda düşüp burnunu kırdı dudağı patladı. yüzü gözü şiş ve mor(( keyfim kaçtı poff!

Sabreden ben, sonunda muradıma erdim.
Eliptik bisikletim geldi, kurulum pazartesi gerçekleşecek.
Ve sonra kimseler tutmasın beni.
Bende almak istiyorum sizinkinin adını sanını öğrenebilir miyim?
Açıkcası çok yüksek bişey düşünmüyorum ama voit d 30u kullanan yakınm var çok memnunmuş. Onu almayı düşünüyorum, ama evimde koyabileceğim bir yer yok

Yer ayarlayana kadarda kenara biraz ğara koymayı planlıyorum.
Aslında almak gibi bir niyetim yoktu ama şartlardan dolayı almayı düşünüyorum.

Yorumunuzu bekliyorum mutlaka :) nasılsa hemen alamayacağım

Eskiden kadinlar kulubunde spor topiklerinde takilirdim kediyi hatirliyorum bir bucuk yil olmus simdi 7 aylik bebeim var hey gidi gunler:) yine spor yapiyorum bu sefer pilates ve egzersix bisikleti kullaniyorum eski kiloma dondum cok sukur daha bebeim 4 aylikkenddn beri

Voit d3o epey eski teknoloji kaldı, bütçenizi ayarlayabilirseniz yine makul ölçülerde biraz daha yeni modellere bakmanızı öneririm.
Misal eski eliptiklerde çap boyutu da çok küçük kalıyor, bu da attığınız adımın daha kısıtlı olmasına neden oluyor.
Disk ağırlığı kadar diskin çapı da önemli -ki adımınız daha geniş-büyük ve yorucu oluyor böylece.
Zamanla kondisyonunuzun artacağını ve seviyelerin yetersiz gelebileceğini unutmayın, bu sebepten en az 6 kg disk öneririm. (;
Bence evinizde bir köşe muhakkak ayırın ve eliptik edinin, çok güzel bir cardio aleti bana göre.
Koşu bandı gibi daha gereksiz bir boyutta da değil hem ve koşu bandından daha etkili. (;

Ya tildacım bende seni hatırlıyorum :))) Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. :))

Süpersin ya sen hep azimliydin zaten :)

ben bugün yapamayacağım spor dün de yapamadım hiç keyfim yok dün kızım okulda düşüp burnunu kırdı dudağı patladı. yüzü gözü şiş ve mor(( keyfim kaçtı poff!
Çok geçmiş olsunn SAğlıktan kıymetlisimi var bebeşinle ilgilen sen canım acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…