- 7 Kasım 2014
- 122
- 41
- 73
- Konu Sahibi KedidirKedii
Kim diyor bunu ??
Bir arastirmaciyla yapilan ropartajda deniyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim diyor bunu ??
Arım balım küçük prensesim her okuduğuna inanma yavrumBir arastirmaciyla yapilan ropartajda deniyordu
Arım balım küçük prensesim her okuduğuna inanma yavrum
ya inandığımdan değil de bir sürü şey söyleniyor ve kafam karışıyor
bir de yürümek koşmaktan daha çok yağları eritiyor diye bir şey söyleniyor. of herkes bir şey uyduruyor
Merhaba Bu hafta süper gidiyorum her gün 6 -7 yürüyorum bugünde olduğu gibi . Bugün 8 km yürüdük ama Size küçücük bir foto atayım 178 tane merdiven 2 kere in çık yaptık ilk de tıkandım biraz rahatlattım kasları 2.ciye tırmandım Yarın temizlik günü yarın artık platese başlıyorum kasların şekillenme vakti geldi 1 haftadır ham vücudu ısıttık
Bu vücuduna bağlı ben hep zayıftım ama bi ara kilo aldım ayarsız bir vücut oldu toplam süre 6 ayda iyi bi vücuda sahip oldum .peki bu aşamaya ne kadar sürede geldin? ben yaklaşık 2 aydır spor yapıyorum. zayıfladım biraz da inceldim ama kalça basen bölgesini sıkılaştırmak istiyorum. ne zaman sonuç alırım?
bugun sayfanın nerdeyse çoğunu okudum ama şunu anlamadım. örnek benim üst tarafım zayıf bacaklarım kalın. ve hep aynı beslenıyorum herşeyden yiyen ama az yiyen biriyim ve geç saatte hiçbirşey yemm. 1.68 boyum 54 kiloyum yazın 52 hep aynıdır. oturarak çalışıyorum ama oturduğum yerden bile bacak çalıştıran hareketler yapıyorum bacak kaslı fakat ust ön bacakta selülit var. benim ne yapmam gerekiyor. yardımcı olurmusun.Bu vücuduna bağlı ben hep zayıftım ama bi ara kilo aldım ayarsız bir vücut oldu toplam süre 6 ayda iyi bi vücuda sahip oldum .
bugun sayfanın nerdeyse çoğunu okudum ama şunu anlamadım. örnek benim üst tarafım zayıf bacaklarım kalın. ve hep aynı beslenıyorum herşeyden yiyen ama az yiyen biriyim ve geç saatte hiçbirşey yemm. 1.68 boyum 54 kiloyum yazın 52 hep aynıdır. oturarak çalışıyorum ama oturduğum yerden bile bacak çalıştıran hareketler yapıyorum bacak kaslı fakat ust ön bacakta selülit var. benim ne yapmam gerekiyor. yardımcı olurmusun.
çözüm nasıl olucak. fiziğimi herkes çok beyeniyor ama ön bölgeyi kendime çok dert ettiğim için takmış durumdayım.Ayni sorunlari yasiyoruzzz
çözüm nasıl olucak. fiziğimi herkes çok beyeniyor ama ön bölgeyi kendime çok dert ettiğim için takmış durumdayım.
Aynen. Bide fazla su içmiyorum. Bi ara masaj yapıyorum bebek yağı ile işe yaramştı.Bilmiyorum ki ya bende nerdeyse 1 yil olucak bacaklarimla ugrasiyorum ama hicbir sey olmuyor ust kismim ince ama ust bacagimin masallahi var
Senin yürüyüş programı yapman lazım. Vücudun yağları bacakta topluyor demek ki . . Güde 6-7 km yürüyüş zamanla koşuya dönüş 4-5 ay içinde incelme baya gözlersin koşu bandın varsa eğer vaktin varsa dışarıda yürü tempolu.bugun sayfanın nerdeyse çoğunu okudum ama şunu anlamadım. örnek benim üst tarafım zayıf bacaklarım kalın. ve hep aynı beslenıyorum herşeyden yiyen ama az yiyen biriyim ve geç saatte hiçbirşey yemm. 1.68 boyum 54 kiloyum yazın 52 hep aynıdır. oturarak çalışıyorum ama oturduğum yerden bile bacak çalıştıran hareketler yapıyorum bacak kaslı fakat ust ön bacakta selülit var. benim ne yapmam gerekiyor. yardımcı olurmusun.
Tek sıkıntımız vakit. Sabah iş akşam ev. Ve çevremde yurunecek yer yok. Evde bişeyler yapmaya çalışıyorum. Kendi evime kesin yuruyuş bandı alıcamSenin yürüyüş programı yapman lazım. Vücudun yağları bacakta topluyor demek ki . . Güde 6-7 km yürüyüş zamanla koşuya dönüş 4-5 ay içinde incelme baya gözlersin koşu bandın varsa eğer vaktin varsa dışarıda yürü tempolu.
Eğer vaktin yoksa eliptik bisiklet yada koşu bandı almalısın kesinlikle evde cardio da yapabilirsin ?Tek sıkıntımız vakit. Sabah iş akşam ev. Ve çevremde yurunecek yer yok. Evde bişeyler yapmaya çalışıyorum. Kendi evime kesin yuruyuş bandı alıcam
Evlenince yuruyuş bandı alıcaz . Seneye yani :)Eğer vaktin yoksa eliptik bisiklet yada koşu bandı almalısın kesinlikle evde cardio da yapabilirsin ?