Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Egzersizlerin devamlılığı çok önemli devamlı ve düzenli egzersiz ile 2-6 ay aarasında kusursuz bir vücuda kavuşa billirsiniz.

Belki yiyeceklerin sana o kadar lezzetli gelmeye bilir ama .. Bir insan sadece meyve sebze ile yaşaya bilir. Kahvaltılarınız da roka domates maydonoz yemeği unutmayın !

10 gun boyunca 900 kaloriyi bile asmamis olaraktan kilo almama ne demeli?
Sabah okul thsirtunun dar gelmesi ilk dersimi mahvetmeye yetti.
sonrasinra hocamin ve arkadasimin "kilo mu aldin? yanaklarin dolmus" demeside zaten takik oldugum bu konuyu dahada takik hale getirmemi ssgladi derdim ama aslinda onlarla alakasi yok denebilir.
Anlamadigim seyse bu kadar az yemeye spor yapmaya nasil kilo almak? Hadi kilp vermiyim aynen kaliyim ama nasil kilo aliyorum aklim almiyor.
Tahminimce 54-55 lere ulastim ama tartilmaya korkuyorum o yuzden tartilmayacagim

Yillardir suren Major depresyonuma birde takintim eklendigi icin antidepresan kullaniyorum ama henuz bir degisiklik yok. Benim icin dua edin ablalar

Cevap çok basit
Az yediğin için vücudun kıtlık mesajı olarak algılayıp depoluyodur yediklerini.

Önemli olan az değil sağlıklı yemektir.

Arkadaş da yazmış ben sana söyledim bir anda bıçak gibi kesmek kesinlikle sağlıksız. Her şeyden ye ama azar azar bir kalori say. Yaşın küçük çok takıntı yapıyorsun . Şekere yağa karbonhidrata proteine her şeye ihtiyacı var vücudunun sen yemezsen anında alarma geçer ve kilitler yağların yakmaz şeker kaybetmez....

Abur cubur yeme evet . Norma değil bakkaldan fırından 1 tl'ye saf çavdar ekmeği al dilimlet sabah 2 dilim akşam 1 dilim ye . Öğle araları lifli bisküviler ye . Akşam mutlaka elma armut muz mandalin ne varsa işte 1-2 tane ye . Tok tutsun veya varsa akşam 8 de ayran iç bir bardak. Mutlaka her akşam 11 de yoğurt ye bir kase . Sıkma canını herkes incecik olamaz olsa da yakışmaz bir dirhem et şart . !!!

Çok gençsin açmamış goncasın daha sen vücudun daha şekillenecek merak etme sen yeter ki dengeli ve düzenli giiit.

Haklisin :) Deneyecegiim. Cok tesekkurler

Gunde 3 dilim ekmek fazla degil mi? Yoksa gerekli olan mi?
bir de bizim okulda oglen yemeklerinde her sey oluyor ama asiri yagli oluyolar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…