- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
- Konu Sahibi KedidirKedii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende böyle olmak istiyorum
Soğanı nasıl yıyıorsun canım. Ben Tuzla ovup içine limon bol baharat ve zeytinyağ katıp yıyorum.Her ne kadar sabah kahvaltılarına bayılsam da kaç gündür akşamları kaçırdığımdan sabahları biraz yeşillik 1 yumurta ve süt ile geçiyorum ardından 4 km yarısı yürüyüş yarısı koşu şeklinde programıma başlıyorum.
Eve geliyorum, ev işleri yemek hazırlıkları yemeği yapıyorum en geç 6 da akşam yemeğini yiyorum.
6'da sonra mutfak toparla , yüzünü temizle(yemek yaparken yüzümüz yağlanır tıkanır mutlaka cildi temizlemek ve hafif tonik ile serinletmek gerekir) dişleri fırçala derken saat 8 .
Tabi ki yemek sonrası tatlı istiyor insan öyle meyvede değil TATLI!
Tatlı istiyorum , tatlı istiyoruuuummm diye geziyorum evde ! :)
Tabi ki o gün ev sütlü tatlı varsa 4 kaşık yeme hakkım var kalori hesabıma göre .
Sonra bol su çok acıkırsam bakın efsane veriyoruummm ; ROKA & DOMATES boool limonlu tuzsuz , inanılmaz detoks etkisi de var , tok da tutuyor :)
Bugün evde etli nohut vardı , ''ooooofffff'' seslerinizi duyuyorum ama 1 dilim ekmekle yedim ama güzeldi ama yanında boooolllca soğan yedim soğan çok faydalı .
Cilde , iç organlara .. Unutmayın yüz sarılığınız , tırnak güçsüzlüğünüz , saç dökülmeleriniz , sivilce ve cilt problemleriniz yediklerinizle çook alakalı.
Daha yağsız şekersiz ve vitaminli ve doğal beslenirsek bakın nasıl dipçik gibi oluyoruz :)))
sevgiler :)
Canım tuzla yiyorum direk yada domatesle limon zeytin yağıda seçenek :)Soğanı nasıl yıyıorsun canım. Ben Tuzla ovup içine limon bol baharat ve zeytinyağ katıp yıyorum.
Canım ben yıllardır buradayım sen beni ilk defa gördüm ben 3-4 senedir buraların kedisiyim üyelik yeni sadece Buradaki güvendiklerim belli diğerine zamanla anlıyoruz zaten bende de blog var bilenler bilir bilmeyenlerde öğrenirYa bende fotoğraflarımı koymak istiyorum fakat, burada pembe nickle gezen erkekler olduğunu anladığımdan bu yana koyup koymamakla tereddüt ettim. Çok güzel bir topik gerçekten fakat bazı iğrenç bayanların olduğunu da anlamış bulunmaktayım.
Sakın yanlış anlamayın sizi ve kediyi düşündüğümden diyorum. Artık bu tür sitelerde bile kız görünümlü erkekler olabiliyor. En iyisi blog diyorum.
Kedi sana nacizane bir fikrim olacak; Blogspot hesabın varsa spor ile ilgili, yediğin içtiğin günlük gibi herşeyini blog'ta paylaş derim. Uzun uzun bilgilerini tekrar anlatma gereği duymazsın. Hatta buradan sorular gelirse ''Yazımı blog'umda okuyabilirsiniz ''link'' linki kopyalayarak daha detaylı da yardımcı olabilirsin. Tabi bu benim nacizane fikrim. Güzel bayanlarımızın da google hesapları varsa oradan kolay kolay yorum yapabilirler. ''Hatta google hesabına girerek ''Bakalım bugün kedi neler paylaşmış'' diye google ile hızlıca bakabilirler. Birazda internetten zor oluyor buraya girmek.
Hatta inanır mısınız kaç gün ben buradan bildirim alamadım. Dedim herkes sustu !!! :) Bi' baktım 3 sayfa ilerlemiş. Bildirimlerde de sorun var :)
Her neyse uzun yazı oldu bağışlayın ufak bir fikir paylaşmak istedim. :)
Blog'umu merak edenlere '' .... '' sizinde güzel bloglarınız varsa birbirimizi izleyebiliriz. Buradaki ATARLI bayanlarla uğraşmamış oluruz.
Ter demek hızlı tempo demek yaptığın egzersiz 10 dk da olsa işe yarar temposu hızlı olursa biraz daha işe yarar elbette daha hızlı kilo kaybı demek :)Günaydın bu sabah leslie 5 mega miles Yaptım 1 saat 22 dk fakat dün ki yaptığım zumba 40' terlediğimin Yarısı kadar terlemedim galiba leslie biraz hafif geliyor bana.. kedi çok ter çok kalori çok kilo mu demek yoksa temposu düşük olsa da kilo verme de yine de etkili olurmu leslie Tarzı sporlar
Benim de ayni sekildeKedi birşey soracagım.Bılgılendırırsen sevınırım.
Şimdi yaklasık 7-8 kılo fazlam kaldı ve genelı bacak ve gobek bolgesınde.
Bacaklarım kalın ama bu sanırım yagların orda toplanmasından kaynaklı.Squat yapsam incelir mi ?Hanı 1 aylık programı var ya ?Yanı daha kalınlassın ıstemıyorum.Onerır mısın yoksa tight thinner egzersızlerı mı onerırsın ?
maşallah sana canım aynen devam ben de senin gibiyimKızlar selam,
Bu hafta egzersizlerimi düzenli yapamadım ama squatı eksik bırakmıyorum.
Şimdii , benim fikrim daha başlama squat'a thigh egzersizlerine devam et bence.Kedi birşey soracagım.Bılgılendırırsen sevınırım.
Şimdi yaklasık 7-8 kılo fazlam kaldı ve genelı bacak ve gobek bolgesınde.
Bacaklarım kalın ama bu sanırım yagların orda toplanmasından kaynaklı.Squat yapsam incelir mi ?Hanı 1 aylık programı var ya ?Yanı daha kalınlassın ıstemıyorum.Onerır mısın yoksa tight thinner egzersızlerı mı onerırsın ?
Kediciğim şimdi ben haftada 2 gün spor salonuna gitmeyi düşünüyorum ama yetmez evde de senin hareketleri yapmam lazım. Ama çok zorlamadan. Çünkü iki yıl üst üste bir dizimi bir de ayağımı kırdım aynı bacak. Kaslarımı falan çok kaybettim sağ bacağımda. Çok kilo vermem lazım maalesef. Yaklaşık bir 40 kilo falan 20 yaşındayım ve 97 kilo falanım. Dahası da olabilir tartılmadım Üst tarafım daha kilolu alta göre. Ama iç bacağım çok sarktı kaslar gidince. Bunları bana daha iyi yardımcı olman için anlattım canım inşallah abartmamışımdır. Hani sen önerdiğin için hareketleri anlatma gereği duydum canımm :) Hem zayıflamak hem sıkılaşmak için ağırdan yavaş yavaş artırarak neler yapabilirim ? Yardımcı ol lütfen :) Sınava hazırlanıyorum ve bazen bütün gün kütüphaneye gidiyorum. Ne yemem lazım dışarıda ? Hep çikolata bisküvi falan yiyorum ve kilo yapıyor. Ayrıca polikistik over var. Aylar oldu hasta olmadım. Off ya öldüreyim mi kendimi ne yapayım ? Ne kadar sorunluymuşum şimdi fark ettim Özelden yazacaktım ama herkes görsün onların da yardımı olur belki :) Herkesten öneri bekliyorum acil zayıflamam lazım. Nisan Mayıs'ta düğün var ama düğün için zayıflamıyorum tabi ki kalıcı olacak. 2 3 yıl içinde isveç diyetiyle 10 kilo verdim 20 30 kilo olarak geri aldım.Bir daha bu hataları yapmam aslaaa. Yavaş olsun ama kalıcı olsun. Ayağımı kırıp yatınca daha da kilo aldım. Uzun oldu ama lütfen oku. Önerilerine ihtiyacım var :) ? Bir sürü video var ama bazıları gelişmiş bana uygun değil. Neler yapmam lazım ? Önceden spora giderdim çok hareketliydim kilom yine vardı ama kondisyon sağlamdı. Şimdi acayip hamladım. Eski halime dönmem lazım :)
Ayrıca seni çok merak ediyorum bende görebilir miyim albümü ? Artık sizinleyim. Yardımlarınız lazım.Bende buraya öncesi-sonrası fotoğraflarımı koymam lazım. :) Değişim şart :) Bu yaşta bu kilo çok fazla. Kurtulmam lazım Bana yardımcı olacağını biliyorum. :) Şimdiden teşekkürler kediciğim :)
Ayy cidden uzun ya kusura bakma :)