Hayranım sizin gibi insanlara. Dünya sizin gibiler sayesinde dönüyor.Gece yatarken sokaktaki kedileri umursamayip uyuyabildiginiz icin sanslisin. Ben bir kedili kadinim ve dolapta 15 kilo mamayla yasiyorum,sokak kedileri icin. Cantam ne kadar kucuk olursa olsun bir poşet mamayla geziyorum ya yolda ac bir kedi yanaşirsa diye
Kadin hem insanlik vazifesini yapmayanlar yerine de cabaliyor. Hem bir sürü emek harciyor, hem masraf yapiyor hem de kediden korkan komsusunun tripleriyle ugrasiyor. Yazik valla. Bir kedi mamasinin iki senede yuzde yuz zamlandigini biliyor musunuz?? Kim bilir nasil zorlaniyordur.
Kedi korkunuz içinse bence bir bebek kedi sevin. Hatta komsunuza rica edin,o bulur size bebeklikten bir sirin kedi. Hem korkmazsiniz cok kucuk ve az hareketli oldugu icin. Hem de girlamasini dinleyince verdigi mutlulugu duyunca bir sempati beslersiniz belki
Bugün hayvanları koruma günü dengesiz kadının açtığı konuya bak.
Ah bunlar bana denk gelmez ki günlerini göstereyim.
Sana anlayış filan yok hayat boyu zırla dur kedi görünce
Yazdığını okumadım.Hayvanları seviyorsunuz diye kediden korkan birine hakaret etme hakkına sahip değilsiniz.
Benim bahçem de kedi kuş köpek evleri , mamalariyla donanmış ancak korkan birine de hakaret etmem.
Kötü muamele etse sonuna kadar daha beterini hak ediyor olabilirler ama böylesi değil, haksızlık yapıyorsunuz.
Ayrıca evet apartman önlerinde hayvan beslenmez. Kedi köpek alerjisi olanlar, korsanları hiç sayamayiz iyilik yaparken.
Karşı boş kaldırımlar, boş araziler , apartman arkalari v.s çok alan var bu işler için.
Bazı hayvanseverler her hakkı buluyor kendinde. Ve abartı davranışlar sergiliyorlar.
Yazdığını okumadım.
Öfff alıntılama beni şikayetini et git işte . Ben kendimi sana anlatsam ne anlatmasam ne. Hayatımda görmeyecegim bir kadınsın. Sana ayrılan sürenin sonuna geldik. Hadi kib yap uzaklaşBu yazdığınız yeterince sizi anlatıyor.
Okumadan beğenmedim butonuna basıp ardından okumadım diye not düşmek yeterli benim için.
Medeniyet böyle bir şey işte herkese nasip olmaz. TebriklerHayvanları seviyorsunuz diye kediden korkan birine hakaret etme hakkına sahip değilsiniz.
Benim bahçem de kedi kuş köpek evleri , mamalariyla donanmış ancak korkan birine de hakaret etmem.
Kötü muamele etse sonuna kadar daha beterini hak ediyor olabilirler ama böylesi değil, haksızlık yapıyorsunuz.
Ayrıca evet apartman önlerinde hayvan beslenmez. Kedi köpek alerjisi olanlar, korkanları hiç sayamayiz iyilik yaparken.
Karşı boş kaldırımlar, boş araziler , apartman arkalari v.s çok alan var bu işler için.
Bazı hayvanseverler her hakkı buluyor kendinde. Ve abartı davranışlar sergiliyorlar.
Gece yatarken sokaktaki kedileri umursamayip uyuyabildiginiz icin sanslisin. Ben bir kedili kadinim ve dolapta 15 kilo mamayla yasiyorum,sokak kedileri icin. Cantam ne kadar kucuk olursa olsun bir poşet mamayla geziyorum ya yolda ac bir kedi yanaşirsa diye
Kadin hem insanlik vazifesini yapmayanlar yerine de cabaliyor. Hem bir sürü emek harciyor, hem masraf yapiyor hem de kediden korkan komsusunun tripleriyle ugrasiyor. Yazik valla. Bir kedi mamasinin iki senede yuzde yuz zamlandigini biliyor musunuz?? Kim bilir nasil zorlaniyordur.
Kedi korkunuz içinse bence bir bebek kedi sevin. Hatta komsunuza rica edin,o bulur size bebeklikten bir sirin kedi. Hem korkmazsiniz cok kucuk ve az hareketli oldugu icin. Hem de girlamasini dinleyince verdigi mutlulugu duyunca bir sempati beslersiniz belki
az otede beslesin ben de evime girebileyim demis kadin.. birinin ozgurlugu bir baskasinin ozgurlugunun basladigi yerde biter sonucta.. sineye cekmek yerine bir tabak tatli yapip cay yapip davet edip, cok uzgunum soyledigim icin ama durumum bu elimde degil, hem sizi hem beni mutlu edecek nasil bir cozum bulabiliriz deseydi komsusuna is inada binmeden halledilirdi. ev sahiplerilermis kolay degil. guzelce izah edilse anlasilirdi diye dusunuyorum. hayatta cok seye sabrediyoruz sabrediyoruz patlayinca daha da cozulmez hale geliyor konular..Ne yani sizin fobiniz yüzünden o canlar aç mı kalsın, bütün kedileri sokaklardan sürgün mü etsinler yeterki sizin ponçik bedeniniz korkmasın diye?
Komşunuz haklı. Tedavi olun.
Yemiyor ama cırmalıyolar ☹kedi sizi yemez, ama mama yemez / su içmezlerle ölürler.
tüm hayvanlar masumdur. insanlar kötüdür.
sizde öyleyisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?