linç is coming
sizi anlıyorum bende korkarım ama bu kadar değil, bi yardım almayı deneyin bence
kediler de sizden korkuyor olabilir, evinizi değiştirin. orası kedilerin de evi rahatsız olan gitsin
Ya bence sorun benim korkmam da değil.
Onun buna hakkı var mı yok mu
Ben temizlik takıntılı da olabilirdim
İstememek için bir dünya sebep sayabilirim
Konu başlığını görünce kedileriniz var, komşunuz korkuyor sandım. Kızıyorsunuz sandım. Kızmayın demeye gelmiştim ki tam tersiymiş. Ben de feci korkarım. Öyle bir apartman benim için taşınma sebebi bile olabilirKızlar benim kedi fobim var. kediden de korkulur mu demeyin ciddi manada korkuyorum hele kazara bana dokunacak olsalar sinir krizi geçirmeme ramak kalıyor. 100 metre ötede kedi görsem yolumu değiştiririm korkumun boyutunu anlayın diye söylüyorum.
Ama ne şans ki karşı komşum bir kedi delisi... evde bir sürü kedi besliyor. Bununla da kalmıyor kilolarca kedi maması alıp apartmanın önüne döküyor. Onlarca kedi bizim apartmanın önüne toplanıyor..
Kadınla selamdan öte bir diyaloğum yok. Düşünebiliyor musunuz ben eşim olmadan apartmandan adım atamıyorum eşim önce kedileri kovuyor. Sonra ben geçiyorum. Eşim olmadan eğer kediler kapıdaysa İnan’ın eve giremiyorum . Çünkü aynı anda bir sürü kedi üzerime geliyor . İnsana çok alışıklar kovsan da gitmiyorlar.
Biz bir senedir böyle iyi kötü idare ettik .
Bugün eşim işe gitmedi hastaydı. Ben az önce işten geldim baktım tam apartmanın giriş kapısına mamalar dökülmüş kediler yiyor. Eşim aradım aşağı in beni al diye
Eşim geldi ben patladım bu kez. Bıktım artık ben istemiyorum bu bencillik napıcam ben sen olmadan eve giremeyecek miyim . Konuşacam o kadınlar bu ne ya diye bağırmaya başladım. Kadının da camı açıkmış duydu söylediklerimi . Ben eve girdim o da bas bas bağırıyordu kimi ne ilgilendirir ona ne falan diye bizim eve kadar geldi sesi..
İşin kötü tarafı eşim de kadına hak veriyor
Kendi evinin önü besler isterse.
kediden korkulur mu falan diye bana kızıyor
Kim haklı kızlar
Ne yapıcam ben böyle kiracı olsam valla çıkıcam.
Başka bir yerde beslesin ne bileyim
Uzağa döksün mamayı
Ne olacak böyle
Ben hayvan düşmanı değilim
Çok korkuyorum
Kendime hakim olamıyorum elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?