benımde 2 kedım var .
Eşimin alerjisi oldugu için en azından yatak odasına almayalım dediği için bende alıştırmaya çalışıyorum .
1 senedır hala alışmadılar.
Ama gelişme var .
İlk zamanlar
Kapıyı kapatıyordum . 1 saat sonra kapıyı tırlama , kapı koluna atlamaya , miyavlama başlıyorlardı .
Kalkıp onları kendı odasına götürüp birde ödül mamsı verıp yataklarına yatıırıp 2 başlarını okşayıp gıdıyordum .
Daha sonra sabah alarmdan sonra gelıyolar , acıktıkları için.
Şuan sadece sabah alrmdan sonra gelıyolar.buda bnım için iyi açıkcası çunku bazen alarmı kapatıp uyuyodum . Onlar sayesınde uyanıyorum
Eşimin ota boka herseye alerjısı var:)) ya yerimm çok akıllılar aslında. Kolay alışırlar. Ödül maması çok mantıklı bak. Ben de öyle yapiym :) kapıya geldiklerinde ödül maması verip salona koyarım. Yada bebek odasına koyarım en kötüsü :)
Bende de alerji çıktı geçen sene ama yine de dayanamıyorum
Eşimin ota boka herseye alerjısı var
İlk baştan berı vardı ama ricasını kırmadık beyfendıın odaya almıyoum .
Ödül maması çok iyi fikir, olmadı yaş mamayla kandır.
Aynen çok akıllılar 2 3 kere yaptıgında görüceksın gelişmeyi.
Yaaa kıyamam.. bu bebek kedi konuları çok tatlı.. bizimki de gece üstünde uyuyor. Bildiğin üstüme tünüyor ama
Bebiş gelince ikisi beşikte uyuyacak başka çare yok.. kapatamam kızımın yüzüne kapıyı,zaten kıskanır.. artık koyun koyuna yatacaklar.. dua ediyorum alerjisi olmasın da baska hiiiç bişeycik olmaz
Evet. Hatta illallah ettirecekler..Alışma sürecini atlattıktan sonra zaten öyle olucağına çok eminim :) birbirilerinden ayrılmayacaklar kesin :))
ne kadar mutlu oldum çok özenli bakıyosunuz kedilerinize ve çok ince dusuncelisiniz eşiniz de hiç şikayet etmiyor ne güzel. ben cok kediseverim ama esim istemediği için eve alamiyorum. bence de en iyi çözüm imkaniniz varsa evi değiştirmek. kedimiz yok ama biz de bebiş gelicek diye 3 +1 e geçtik. hem misafirleriniz de gelecekmiş, daha geniş evde bebekle daha rahat edersiniz.Evet onu da düşünüyorum ama doğumuma da annemler gelivek,yer sıkıntısı olduğu için de salonda uyuyacaklar haliyle.. e bebiş var diye de yatak odasına bırakamam. Hol var ama orda da yatmalarına gönlüm el vermiyor sanki sokakta yatıyorlarmış gibi bir his içinde oluyorum :))
Evi değiştiririm sanırım bu gidişle..
ne kadar mutlu oldum çok özenli bakıyosunuz kedilerinize ve çok ince dusuncelisiniz eşiniz de hiç şikayet etmiyor ne güzel. ben cok kediseverim ama esim istemediği için eve alamiyorum. bence de en iyi çözüm imkaniniz varsa evi değiştirmek. kedimiz yok ama biz de bebiş gelicek diye 3 +1 e geçtik. hem misafirleriniz de gelecekmiş, daha geniş evde bebekle daha rahat edersiniz.
Çok şaşırdım sizin gibi şefkatli ve kedileri bu kadar seven birinin daha önce kedi istememesine :) bizim arkadaşlarımız da bebek olunca düzeni değiştirmediler hani kediyi kısıtlamadılar ama zaten kedileri de bebek olunca çok sokulmadı, belki sizin de öyle olur en iyisi oluruna bırakın, sevgiler :)Evet ama anca doğumdan sonra bebek 5 aylık olunca filan taşınırız muhtemelen. Yani yine bir süre idare etmemiz lazım :) misafirlerim gittiğinde rahatlarım zaten. Salon yeter onlara :))
Çok seviyorum ikisini de üzmek de istemem:))
Eşim birşey demiyor aslında beni kedi almaya eşim ikna etti desem? :)
Ben 4 sene önce evde beslemek istemiyordum ama ne yapıp edip beni ikna etti.
Çok şaşırdım sizin gibi şefkatli ve kedileri bu kadar seven birinin daha önce kedi istememesine :) bizim arkadaşlarımız da bebek olunca düzeni değiştirmediler hani kediyi kısıtlamadılar ama zaten kedileri de bebek olunca çok sokulmadı, belki sizin de öyle olur en iyisi oluruna bırakın, sevgiler :)
O minnoşlar bebeğiniz olunca onu çok garipseyecekler, korkup kaçacaklar bir süre merak etmeyin :) bir süre yanınıza gelmek istemeyebilirler. Zamanla da alışırlar :)
Benim annemin var minnoş kedisi, kardeşimin bebeği oldu 2 ay önce ona yaklaşmadı bile gelip kokluyor, sonra deli gibi kaçıyor, çok yabancıladı, yeni bir kedi sandı belki de :) onun yattığı odaya bile girmemişti, o yüzden sizin de öyle olur diye düşünüyorum :)İnşallah öyle olur ya :) en azından ben kendime gelene kadar biraz uzak dursunlar. Ben de ilgilenemeyince üzülürüm çünkü. Sizin öyle mı oldu?
Benim annemin var minnoş kedisi, kardeşimin bebeği oldu 2 ay önce ona yaklaşmadı bile gelip kokluyor, sonra deli gibi kaçıyor, çok yabancıladı, yeni bir kedi sandı belki de :) onun yattığı odaya bile girmemişti, o yüzden sizin de öyle olur diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?