Kedi ve bebek..

Tüm gece oturup bunu düşündüm ben de. Bizimki de hep odamızda yatardı ama gardırobun tepesinde uyurdu. Beş aydır yatağa alıştı. Oturma odasının ışığı kapandığı an yatağın üstüne çıkıp yerleşiyor. Bir de bir aydır huy oldu hayvanda her gece 3.45'te uyandırıp mama yiyor. Ama ben sevmeden yemiyor. Elimi çektiğim an mamayı bırakıp bana söyleniyor. Bebeği anlamış olma ihtimali var mı, ondan mı böyle tavır sergiliyor hiç bilmiyorum. Çok da oyuncu bir kedi. Sabah uyanınca ilk işi topunu önümüze atmak ya da saklambaca başlamak. Bebek olunca ihmal edeceğim diye çok korkup üzülüyorum ben de. Konuyu takipteyim, tecrübeliler yazsın Allah aşkına.

Benim kedim hep ayakucumda yatardi o yuzden bebekle sorun yasamadik :) 5 aylik bebegim var kedimde ayakucumda :)

Siz isterseniz saray yapin kedilere biliyorsunuz ki onlar istedigini yapacak :) o yuzden simdiden dusunmeyin zamani gelince herkese uygun duzen kendiliginden olusur

Canım ben de her sabah 5 de kalkar mama koyardım :) kendisi yesi sen mamasını kabında yatmadan önce koy bence.lgilendiğimiz zaman hep daha fazlasını isterler.
Benim de sevgi arsızı kediciğim sürekli elim üstünde olsun istiyor. Kalkıyor ve ben uyanana kadar uğraşıyor,kalkıp sevip tekrar geri yatıyorum düşün. Bide her yerde de sevilmek istemiyor illa kalkıp peşinden gidicem,nerde yatıp göbüş açıyorsa orda sevmeliyim :)))

Hahaha evet ne kadar yatak puf aldıysam onlar hep boş kutu bulduklarında orda yatıyorlar. Çamaşır sepetinde yatıyorlardı :)))
Öyle olur mu dersin :) inşallah öyle olur. Tek kedi olsa sorun değil de iki tane :))

beiş gelince anlayacaklardır şimdiden alıştırmaya uğraşmayın sizdeki değişkliği bebeği görünce hieseder kediler merak etmeyin benim bnir kedim vardı yatarken görmesin karnım sırtım kafam neresi denk gelirse yatardı tarfik kazası gecirdm bırakın üzerimde yanıma sadece sevmek için glirdi rahat ediyim diye uzak durudu yavrum ya

Bence bebeğin odasına alıstırmayın. Salon,hol başka bir alternatif bulun zira bir kaç ay sonra bebeginizi odaya alınca orada da bırakamayacaksınız kedileri. Yine yer değişikliği yapmak zor olur.

Bence bebeğin odasına alıstırmayın. Salon,hol başka bir alternatif bulun zira bir kaç ay sonra bebeginizi odaya alınca orada da bırakamayacaksınız kedileri. Yine yer değişikliği yapmak zor olur.

Evet onu da düşünüyorum ama doğumuma da annemler gelivek,yer sıkıntısı olduğu için de salonda uyuyacaklar haliyle.. e bebiş var diye de yatak odasına bırakamam. Hol var ama orda da yatmalarına gönlüm el vermiyor sanki sokakta yatıyorlarmış gibi bir his içinde oluyorum :))
Evi değiştiririm sanırım bu gidişle..

Aslında bana da hiç zarar vermiyorlar. Yani hamileliğimden beri. Normalde koştururken uzanmış olduğumda üzerimden bile zıpladıkları oluyordu:)
Ama uzun zamandır hiç öyle birşey yaşamadım. Hissediyorlar galiba..
Bebiş geldiğinde bir çözüm yolu bulurum elbette :) geçmiş olaun size de..

Benim de en çok korktuğum buydu.. sadece iki gün almadim oda ya.. ondan sonra hep bzimleydi.yaklastirmiyoduk beşiğine..bi sure sonra çıkıp ayak ucunda uyumaya basladi.. şimdi bile cikip kzimin ayak ucunda uyuyo..

Kediler çocukları seviyorlar ya. Başta evet kıskanırlar ama bir zaman sonra korumaya bile başlıyorlar. Jameya abla kazık kadar kız oldum beni annemden kıskanıyor piremses.

Yani bilemedim hassas hayvanlar kediler birinci yer değişimine alışırlar sonra tekrar sil baştan olursa onlar içinde sizin içinde yıpratıcı olur diye düşünüyorum.

Ne kdr evcilde olsa bebekle tehlike bence.. hayvandir nihayetinde guvenemezsin ani hareketleri olabilir. Bencede ayri oda fikri guzel..

Benim de en çok korktuğum buydu.. sadece iki gün almadim oda ya.. ondan sonra hep bzimleydi.yaklastirmiyoduk beşiğine..bi sure sonra çıkıp ayak ucunda uyumaya basladi.. şimdi bile cikip kzimin ayak ucunda uyuyo..

Alışma sürecini atlattıktan sonra zaten öyle olucağına çok eminim :) birbirilerinden ayrılmayacaklar kesin :))

Kediler çocukları seviyorlar ya. Başta evet kıskanırlar ama bir zaman sonra korumaya bile başlıyorlar. Jameya abla kazık kadar kız oldum beni annemden kıskanıyor piremses.

Yerim onları ben ya :) sevdiklerinde tam seviyorlar. Bitanesi ayak ucumdan ayrılmıyor :)) benden başka kimseye de sevdirmiyor kendini.
Bebeklerle çok iyi anlaşıyorlar baya araştırdım ama alışma sürecini atlatana kadar bi kıskançlık olucağı kesin :)

benımde 2 kedım var .
Eşimin alerjisi oldugu için en azından yatak odasına almayalım dediği için bende alıştırmaya çalışıyorum .
1 senedır hala alışmadılar.
Ama gelişme var .
İlk zamanlar
Kapıyı kapatıyordum . 1 saat sonra kapıyı tırlama , kapı koluna atlamaya , miyavlama başlıyorlardı .
Kalkıp onları kendı odasına götürüp birde ödül mamsı verıp yataklarına yatıırıp 2 başlarını okşayıp gıdıyordum .
Daha sonra sabah alarmdan sonra gelıyolar , acıktıkları için.

Şuan sadece sabah alrmdan sonra gelıyolar.buda bnım için iyi açıkcası çunku bazen alarmı kapatıp uyuyodum . Onlar sayesınde uyanıyorum

Ne kdr evcilde olsa bebekle tehlike bence.. hayvandir nihayetinde guvenemezsin ani hareketleri olabilir. Bencede ayri oda fikri guzel..
Bebeğe bir zarar vereceklerini zannetmiyorum. Hırçın kediler değiller. Erkek olan biraz kıskanç sadece. Merak edip gider koklar üzerine çıkmaya çalışır diye tedirgin oluyorum. Ağır olduğu için de nefessiz kalır yani bunlar tabi benim kuruntularım böyşe birşey yaşanmadı çevremde de kedi ile büyüyen çok bebek var. Tepkilerini görmem lazım :))
Ama alışma dönemi olucak o sürede ayrı kalmalı en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…