- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sevgilin derken? Senin sevgili sandığın asalak gelip seni kullanıp kullanıp gitmez en azından kedi gelirse.Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Benim eşim de kedi sevmez hiç. Yani elini bile sürmez. Süremez. Ama bu merhametsiz olduğu anlamına gelmez. Yol kenarlarında bseyler satan yaşlı amca / teyze görürse ihtiyacı bile olmasa bseyler almaya çalışır. Bi ara internete bi video düşmüştü. Bir kaç tane genç toplanıp yaşlı bi adamı dövüyorlardı. O videoyu izleyince gözleri doldu. Orada daha çok anladım merhametli olduğunu.Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Evlenıyo dedıler senın ııcın.Kedı yuzunden bu da mı gol degil gplgllgfBugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Herkes hayvan sevmek zorunda degil. Ben genel olarak karincadan bile korktugum icin hayvanlardan uzak dururum. Hatta annemlere kedi alinana kadar bi kediye dokunmuslugum yoktur. Ev kedisi asilari var falan ama ona bile dokunduktan sonra ellerimi yikama ihtiyaci hissediyorum. Nasi sizin sevdiginize karisilsin istemiyosaniz siz de sevmeyenlere karismayin. Merhametli olmak icin hayvan sevmek mi gerekiomusBugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Belki kedi annesinden süt emiyodur hala eve götürcem demen yanlış olmuş. Bazı insanlar dokunamıyo hatta korkuyo benim eski sevgilimde öyleydi annesi çok korktuğu için çocukluğundan beri annesi yaklaştırmamış seninkide öyle olabilir çocukken hayvanlarla haşır neşir olmayanlar büyüyünce de ürküyo yanda tiksiniyo bu merhametsizlik olmayabilir bence sadece senin gibi görmemiş yapmamış alışık değilBugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Kedi kırmızı cizgim hacı, dokunani yakarimHayvan sevmemek merhametsizlik olmaz eziyet etmese benim için kabul gerisi onun problemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?