Kedi sahipleri

5 tane minik yavrumuz var her birine isim taktım bile biri keltoş çünkü kafasının üstü bi şekilde siyah ve beyaz sanki bizim kel göbekli saçları olmayan amcalarımızın saçlarını yandan ayırmasına benziyor

Biri maskeli gozleri yani digeri felix
diğerleri annelerine benziyor , ama ikisi sanırım ayrı bir babadan olmuş tiger gibi tuyleri

As bu arada anneleri çok yorulmuş gözüküyor ve çok yıpranmış ama genede onları her dakika emziriyor hatta partisini atıyor onlara sarılıyor annelik böyle bişey işte

Eklentiler

• A1A75C0D-ED6C-4BB2-BAFB-E735F085965C.png
    352,2 KB · Görüntüleme: 71
Kediyi alalı 1.5 ay olmuş ve bu sürede anneniz bakmış. Belki de kedi annenize alıştığı için onu istiyor.
Not, kedim yok sadece bir tahmin
çok tatlı kedi resimleri gördüm .kedi alasım var da eşim istemez birer kedi sahiplenesimiz var bu konudan sonra

çok tatlı kedi resimleri gördüm .kedi alasım var da eşim istemez birer kedi sahiplenesimiz var bu konudan sonra
Zaten ben de eskiden kedilerden korkardım biliyor musun ne zaman oğlumun kedisine birkaç ay bakmak zorunda kaldım .
Acayip kedilere karşı bir sevgi ve sahiplenme duygum oldu . Sanırım çok saf ve temiz ve bana bu sevgiyi verdikleri için .

Benim eşim de istemiyor. Çocuklarım hayvan hastası ama ikna edemedik. Dışarıda gizli gizli sevdiriyorum. Bazen korkuyorum "oğlum huyunu bilmiyoruz dikkat et diyorum." "anne korkma o benim dostum" diye beni yatıştırıyor.

Bence herkesin kedi sahibi olması lazım . Hele şu dönemde , bütün size gelen negatifligi alıp size pozitif bir hayat enerjisi sunuyorlar .çok tatlı ve sıcacık sizin yanınızda olmalarıda bonus
haklısın.en iyi arkadaşımız olurlar hem covid de bulaştırmazlar

Öncelikle satın almayıp sahiplendiğiniz için sizi tebrik ederim.kedinizin cinsiyeti erkek olmalı zira erkek bebekler dişilere göre daha saldırgan olurlar.
Kısırlaştırdıktan sonra sakinleşecek merak etmeyin.Yanlız kalmayıda öğrenecek zamanla.
Maması suyu varsa kumu temizse yanlız kalabilir akşama kadar.
Ama çeşitli oyuncaklar alıp oyalamanızda fayda var.Parlak simli toplar,plastik fareler fazlasıyla iş görür. Tv yide açık bırakabilirsiniz.Özellikle hayvan belgeseli olan kanalları birde camın önüne yer ayarlayın çocuk için camdan bakmayı pek severler hatta bayılırlar
Bende kızımı sokaktan sahiplendim yaralıydı tedavisini yaptırdım bırakamadım bir daha sokağa
3. 4 aylık falandı.ilk gece evi başımıza yıkmıştı o derece yaramzdı.Isırmalar tırmalamalar.9 aylıkken kısırlaştı 1 yaşından sonrada hanım hanımcık akıllı uslu bir çocuk oldu.şimdi 5 ine girecek.bu yaz ilk kez 3 gün yanlız kaldı hiç sorun olmadı.
Sizinkide alışacak zamanla merak etmeyin

haklısın.en iyi arkadaşımız olurlar hem covid de bulaştırmazlar
İnan bana öyle pozitif geldiki , onlar bize muhtaçlar ve bize pozitif enerji veriyorlar .
İnanmıycaksın kedim, geldigi günden beri benimle yatıyor ama aynı seviyede olmuyoruz . Biraz yanımda yatıp beni mutlu ediyor , sonra her gece ayak ucuma gidiyor . Neyse ben buna alışmıştım .
Geçen gece yalnız yatıyordum kedim de ayağımın altında gene . Hani rüyanda kabus görürsün ya seslenirsin duyuramazsın sesini bana da öyle oldu o gece .
Anne diye bağırıyorum sesim az çıkıyor çocuklarımın isimlerini bagirdım . Yeterki duysunlar o rüyadan uyanayım .
Benim pembe kulaklı tatlı kızım beni uyandırdı gır gır sesleriyle burnuyla beni opyüyor onu yaptı . Ve ilk defa, ben korktuğum için rüyamdan beni rahatlatmak için yanağımın dibinde bana bir patisini atarak sabaha kadar yüz yüze uyudu .

ben de 8 sene muhabbet kuşu beslemiştim.çelimsiz ufak tefek nazlı bir kuştu adını da nazlıcan koymuştum bu yüzden.ben evde yokken bir kaza da öldü çok ağlamıştımm.evladı gibi oluyor bir süre sonra insanın hayvanlar.ama sokak köpeklerinden korkuyorummm bilen bilir

Başın sağolsun alışınca evlatların kadar seviyorsun ama yoklukları acı veriyor .
Belki sen de sokaktan bir kedi görürsen yavru ya da ne bileyim ergen sahiplen bence İnan bana çok mutlu olup mutlu edeceksin

Illa dert olması için kayınvalide ve koca sorunu mu olmalı ki konumu yanlış yerde açmış olayım. Bu benim için çok can sıkıcı bir sorun bir dert. O yüzden bir derdim var kısmında açtım. Hemen ceza mesajı yollamışsınız. Hayat kocadan kayınvalideden ibaret değil. Bilin istedim. Banlayın beni şimdi itiraz ettiğim için Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…