- 23 Temmuz 2014
- 6.178
- 17.545
Ya buna çok güldüm beeeay evet bu doğru bak, ahlak baskını yapar gibi içeri bi dalışı var
Kedilerin hepsi çok güzel , bakın size büyük oğlumun kedisi 5 yavru doğurdu resimlerini atayım
çok tatlı kedi resimleri gördüm .kedi alasım var da eşim istemezKediyi alalı 1.5 ay olmuş ve bu sürede anneniz bakmış. Belki de kedi annenize alıştığı için onu istiyor.
Not, kedim yok sadece bir tahmin
Zaten ben de eskiden kedilerden korkardım biliyor musunçok tatlı kedi resimleri gördüm .kedi alasım var da eşim istemezbirer kedi sahiplenesimiz var bu konudan sonra
çok tatlı kedi resimleri gördüm .kedi alasım var da eşim istemezbirer kedi sahiplenesimiz var bu konudan sonra
haklısın.en iyi arkadaşımız olurlar hem covid de bulaştırmazlarBence herkesin kedi sahibi olması lazım . Hele şu dönemde , bütün size gelen negatifligi alıp size pozitif bir hayat enerjisi sunuyorlar .çok tatlı ve sıcacık sizin yanınızda olmalarıda bonus
İnan bana öyle pozitif geldiki , onlar bize muhtaçlar ve bize pozitif enerji veriyorlar .haklısın.en iyi arkadaşımız olurlar hem covid de bulaştırmazlar
ben de 8 sene muhabbet kuşu beslemiştim.çelimsiz ufak tefek nazlı bir kuştu adını da nazlıcan koymuştum bu yüzden.ben evde yokken bir kaza da öldü çok ağlamıştımm.evladı gibi oluyor bir süre sonra insanın hayvanlar.ama sokak köpeklerinden korkuyorummm bilen bilirİnan bana öyle pozitif geldiki , onlar bize muhtaçlar ve bize pozitif enerji veriyorlar .
İnanmıycaksın kedim, geldigi günden beri benimle yatıyor ama aynı seviyede olmuyoruz . Biraz yanımda yatıp beni mutlu ediyor , sonra her gece ayak ucuma gidiyor . Neyse ben buna alışmıştım .
Geçen gece yalnız yatıyordum kedim de ayağımın altında gene . Hani rüyanda kabus görürsün ya seslenirsin duyuramazsın sesini bana da öyle oldu o gece .
Anne diye bağırıyorum sesim az çıkıyor çocuklarımın isimlerini bagirdım . Yeterki duysunlar o rüyadan uyanayım .
Benim pembe kulaklı tatlı kızım beni uyandırdı gır gır sesleriyle burnuyla beni opyüyor onu yaptı . Ve ilk defa, ben korktuğum için rüyamdan beni rahatlatmak için yanağımın dibinde bana bir patisini atarak sabaha kadar yüz yüze uyudu .
Başın sağolsun alışınca evlatların kadar seviyorsun ama yoklukları acı veriyor .ben de 8 sene muhabbet kuşu beslemiştim.çelimsiz ufak tefek nazlı bir kuştu adını da nazlıcan koymuştum bu yüzden.ben evde yokken bir kaza da öldü çok ağlamıştımm.evladı gibi oluyor bir süre sonra insanın hayvanlar.ama sokak köpeklerinden korkuyorummm bilen bilir