Kedi sahipleri

+10000

Bir de ilave olarak yavru kedi = bebek arkadaşlar hiç lamı cimi yok bebekler bunlar. Benim de son sahiplendiğim kedim 5 aylıktı ve tuvalet dahil beraber yaşıyoruz. Büyüyünce geçecek yazıldığı gibi. Ayrıcaaaa o çık ıslı dediğiniz shorrhairler var ya eklem problemi çektikleri için hareket etmiyorlar çünkü ağrıları oluyor, scotishlerin kulak kıkırdakları mesela, size sevimli geliyor ama değil. Buradan satın alan, üretimine katkıda bulunan herkese huzurunuzda sövüyorum.

evde uzun süre olmuyorsunuz çok yalnız kalıyor, yazık. ona mutlaka bir arkadaş alın. yavru bir kedi daha gelirse eve hem sevgi çoğalır hem de kimse yalnızlık çekmez. fazladan bir masraf, zahmet de olmaz inanın.

O gıcık olduğunuz cümleden, kedi faşizmi yaptığımı düşündünüz farkındayım.

Çok teşekkür ederim. Yarın evden çıkıp kapının dışında durup ağlayıp ağlamadığını kontrol edeceğim. Beklerim bi 10 dk.. ya ağlarsa? Napcam? Anahtarı komşuya mi versem ki, gerçi teklif ettim kabul etmediler.

Kediler yalniz kalir tamam da 3,5 aylik bebegi de birakip sehir disina gitmezsin.
Bizim kedimiz de disari ciksak peşimizden miyavlardi dönünce kapiyi acarken yine bagirirdi kucukken ama sehir disina vs gitmedik asla.
Zamanla buyudukce yani 1 yasindan sonra disari ciktigimizda da aglamaz oldu, sonra 2-3 gunluk sehir disina vs gitmeye başladik.

Biyerde fedakarlik istiyor. Ayrica bu kadar guzel kedi bulamam demeniz de garip yani kedinin guzeli cirkini mi varmiş.

Kapının önünde durursanız kapının önünde durduğunuzu bilir. Aptal değil bu hayvanlar. Siz daha apartmana girmeden geldiğinizi anlar.

Markete gidin, yürüyüşe gidin. Bir süre evden tamamen uzaklaşın. Geri geldiğinizde ödül verin. Komşuya anahtar vermek işe yaramaz.

Kedimin çenesi siyaha boyalı. Bayıldım ona. Çok güzel çok

Eklentiler

• 20211031_205858.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 128
cinsine göre agresiflik durumları değişiyor şanslısınız çok küçük sahiplenmissiniz oyuncaklar alın

benim kendim de yalnız kalıyordu aksama kadar aksam gelince oynuyordum keyfi yerinde

lazer alın ip çok severler ama ipi siz yokken kaldırın koparıp yutar vs göz önünde olsun

benim kedim cins ama cins de olsa her hayvanın karakteri var bu da gerçek

Bizim kediler de smokin. İlk geldiklerinde onlar da tırmalıyor, ısırıyorlardı. Her yapmalarında aniden elimi çekip hayır dedim. Yüzüme bakıyorlardı. Ciddi ifadeyle her defasında aynı şeyi yaptım. Şu anda kesinlikle tırmalıp ısırmıyorlar. Oyun oynarken bile sizi tırmalayıp ısırmalarına izin vermeyin, sonra normal bir davranış kabul eder bunu.

Eki Görüntüle 2955806

Ödül maması bekliyorlar. Ödül maması ile bazı şeylere alıştırabilirsiniz.
Aldım ödül çubuğu diye. Eve gelir gelmez küçük bir parça verdim. Yuttu cignemeden. Tamam isten döner dönmez kedimi odullendirecegim . Alışacak benim hayatıma. Sokaklar çok kötü çünkü

Ben sokaktan sahiplendim annemde sokaktan sahiplendi . Benim sahiplendigimde baya buyumustu 6 7 aylik falandi yani hic oyle bir sikayet almadim evde kendi kendine takiliyordu. Sonra iple oynamayi sevdigini farkettim yerlerde ip biraktim top biraktim posetle oynamayo seviyo mesela toka kulak copu pipet bunlari yerlere birakir cikardim. Hepsini ayni anda degil tabi . Belki sıkıliyodur evde. Bizimki de aglardi ama biz sonra farkettik bizim geldigimizi anladigi anda agliyodu. Yani kokumuzdan mi taniyo iyi duyuyo diyorlar sesimizimi aliyordu ama biz binaya girdigimizde agliyordu.

Yom ya bizim sokakta bulduğumuz bir britishimiz var hiç öyle sakin değil. Evden çıkacağımızda deli oluyordu ilk zaman. Şimdi alıştı kamerayla izliyoruz tatilde bile sıkıntı yaşamadık. Yanına da arkadaş sahiplendi bir kaç ay evvel o da evde biz yokken yaramazlık yapıyor sürekli bir şeyleri kırma peşinde. Ama alışıyorlar genel itibariyle. Yine de markete bile çıkmamak biraz abes bir durum. Bir süre dışarıdan her geldiğinde yaş mama ile geldik bu arada onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Bizim kedi biraz obur öyle olunca onların da huyuna suyuna göre hareket etmek lazım.

Ben hep sokak kedisi sahiplendim ama kedimide hiç günlerce yanliz bırakmadım bırakmam biyere gideceksem komşularım günde 2 sefer uğrar evime ama gün içinde bende kedimi kücükken arada yanlız bıraktım ki alışsın şimdi sabah çıkıp akşam gelsem birsey olmaz özlemesi hariç
O su anda bebek sizde onun annesiniz bi anda günlerce bebeğinizi bırakamazsınız bide kedilerin büyüme çağında ısırma tırmalama huyu var kedim hala oynarken ısırıyor bunu bilerek aldınız dimi sokakda ponçiko olanlar evde canavar oluyor

Yere bıraktığınız şeyler kediler için genel olarak çok tehlikeli ya yutabilir, poşetle kendi kendini boğabilir. Bunlar yerine daha güvenli kedi oyuncakları bıraksanız bence çok iyi olur :) pisilerinize sevgiler :)

3,5 aylık olduğu için ve daha önce yalnız kalmadığı için olmuştur. Geri döneceğinizi anlayamamıştır. Kediler yavruyken çok daha zor oluyorlar. Büyüdükçe işler kolaylaşıyor. Kısa süreler yalnız bırakarak alıştırın. Sonrasında birkaç gün yalnız kalabilir sorun olmaz. Benim kefim de başta öyleydi. 24 saat beraberdik. Kitap okusam üstüne oturur tuvalete gitsem kapıyı çalardı. Zamanla normalleşiyor her şey. O da kendi kendine takılmaya başladı

Kapı çalma huyları değişmiyor ama ya. Bizimkiler kapalı kapıdan nefret ediyor, kapı açılana kadar başında bekliyorlar. Kapı açılınca da içeri girip her yeri kontrol ediyorlar.

Kapı çalma huyları değişmiyor ama ya. Bizimkiler kapalı kapıdan nefret ediyor, kapı açılana kadar başında bekliyorlar. Kapı açılınca da içeri girip her yeri kontrol ediyorlar.
Benimkininde 10 sn ye kuralı var mesela salonda uyuyor ben yatak odasına gidiyorum ben giderken o kafası kalkiyor ben nereye gidiyorum diye bakıyorki 10 saniyeye dönmuyorum koşup geliyor bazen wc ye gitmiyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…