Kedi sahipleri

Illa dert olması için kayınvalide ve koca sorunu mu olmalı ki konumu yanlış yerde açmış olayım. Bu benim için çok can sıkıcı bir sorun bir dert. O yüzden bir derdim var kısmında açtım. Hemen ceza mesajı yollamışsınız. Hayat kocadan kayınvalideden ibaret değil. Bilin istedim. Banlayın beni şimdi itiraz ettiğim için Mune Mune
Kurallar gereği konular uygun bölümlere açılmalıdır, uygun bölüme açılmayan konular taşınır ve üyeye kategori dışı konu uyarısı verilir, bu bir kuraldır ve tüm üyeler için geçerlidir.
Açtığınız 27 konunun bir kısmı BDV'de ve bugüne kadar BDV'ye açtığınız konulardan yalnızca 2 tanesi taşınmış kategori dışı konu uyarısı verilmiş, demek ki diğerleri içerik olarak bölüme uygunmuş ki işlem yapılmamış.
Lütfen kurallara uyalım.

Kardeş alın siz ona, pamuk gibi olur. 2.yi kediyi aldığımdan beri kafam rahat.
Ben de bu fikirdeyim. İlk başta bir geçimsizlik olabilir ama yavru olduğu için çabuk alışırlar birbirlerine, birlikte büyürler. Evde bir can daha ne olursa olsun, ona yoldaş olur. Siz yokken sizi aramaz.

Ben sorunuma sanırım çözüm buldum. Burda yorum yapan herkese teşekkür ederim. Kedimi önce kısa aralıklarla evde yalnız bırakıyorum. Miyavlarsa sesi dışarı çıkmasın diye salona koyup salonun kapısını kapatıyorum. Kuru ve yaş mama hazırlayıp önüne koyuyorum sonra hemen evden çıkıyorum. Döndüğümde de hemen bir ödül çubuğu veriyorum.

Veterineri ile konuştum. Adapte olması biraz uzun sürebilir sakinleştirici bir şurup yazayım siz evden çıkarken verirsiniz daha az strese girer dedi. Çok yoğun çalıştığım zamanlarda da öyle yapacağım.

Komşularımdan henüz bir sorun çıkmadı. Eğer arayıp miyavlamadan rahatsız olduklarını tekrar söylerlerse, bina grubuna destek beklediğime dair mesaj atacağım. Sonuçta veteriner desteğiyle alışma sürecinde kriz geçiriyorum ve bu kediden vazgeçmiyorum.

En son çare eğer sorunumu çözemezsem ki inşallah bir an önce adapte oluruz, büyüyene kadar geçici yuva bulacağım, büyüdükten sonra da yavruma bakmaya devam edeceğim. 6 aydan sonra rahat edermişim veteriner öyle dedi.

Ikinci biR kediyi de düşündüm ama ekonomik olarak cidden gücüm yetmeyecek. Bi de tüy dökmeye başlayacaklar temizlik de benim için çok zor olur. Çok titiz biriyim çünkü.

Konumu kapatabilir mısınız? Mune Mune

Yere bıraktığınız şeyler kediler için genel olarak çok tehlikeli ya :KK43: yutabilir, poşetle kendi kendini boğabilir. Bunlar yerine daha güvenli kedi oyuncakları bıraksanız bence çok iyi olur :) pisilerinize sevgiler :)
Oynamiyo ya saka gibi aldigim oyuncaklarla oynamiyo posetle iple yere ses cikaran bisey duserse onla hep boyle seylerle oynuyo

X