- 19 Kasım 2013
- 18.644
- 33.614
Deneyin,gözetim altındayken açarsınız camları.evet hatta benim bildiğim, kullandığım çok sağlam bir bant var çift taraflı. duvardan sökmek zor, iyi tutuyor. belki pencereyi de çok iyi tutar.
zaten sinekliği aldık oh bitti gibi bir durum olmaz. her şey olabilir ama en azından böyle de bir önlem aldım diyebilirim kendime.
Evde çocuk varken de bu şekilde oluyor zaten. Gözetleyemeyeceksem oğlumu o an,kesinlikle sinekliğe güvenip cami açık bırakmam,taktırirken sadece üst kısmı açılabilen şekilde bir sistem istemiştik o şekilde bırakıyorum. Yanındayken ardına kadar açıp havalandırıyorum.
Sizde dikkatli olursanız sorun yaşayacağınızi sanmıyorum. Bu arada üst kat komsumuzun kedisi var,sabahtan akşama kadar balkonda masanın üzerinde oturuyor,etrafı seyrediyor,hic atlamadı 3 senedir böyle. Ha bu sizin kendinizin de uslu uslu oturacağı anlamına gelmez ama size yüklenip atlar diyen arkadaşlar için belirttim bunu da.
Belli ki çözüm arıyorsunuz ki yazmışsınız. Başıbos bırakacak olsanız yada umursamasanız zaten fikir almaya çalışmazdinız.