Kedi meselesi

Ben de çocukların hayvanlarla birlikte büyümesi taraftarıyım. Lakin herkes hayvan bakabilecek sabıra ve hoşgörüye sahip değil. O yüzden zorluklarını da bilin. Çünkü terkedilmesi daha acı olur onun için.
Kedi aşktır.
Kedi huzurdur sevdadır.
Kedi kokusu tıpkı tarçınlı süt gibidir
Kedimi bütün sülaleme değişmem o kadar nettir

bunu çıktı alıp forumun ana sayfasına özellikle "bebeğim oldu, kedileri evden atmam gerek" diyenlerin göreceği şekilde yapıştırmak isterdim.

Çok merak ettim 150 tl lik mamayı

Ben küçük çocuklu annelere yavru kedi ya da huyunu bilmedikleri kediyi tavsiye etmiyorum çünkü huysuz bir kediyse hem çocuğu hem kediyi idare etmek çok yorar. Benim kedim örtmeye çalışırken pat diye kakasına basıyor meselâ, kaka nöbeti tutmak zorunda kalıyorum ki basmadan yetişeyim ama her zaman evde olamıyorum ya da farkına varamıyorum evdeyken de, bi de bokluş minik bi iki ayaklının da evde dolaştığını düşünün, çıldırırdım herhalde. Yani bu benimkinin kötü huyu, başka bir kedinin başka bir zorlayıcı huyu olur, başedemeye bilirsiniz, o yüzden iyi düşünmek lazım. Aslında en güzeli önce geçici yuva olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…