Küçük cocuklariniz ve yavrunuz var mı alırsak nereden başlamalıyız ilk etapta ne yapmalıyız tahminim 2 aylık kadar yeni doğmuş degil
Sorulari alayim
Kuma nasıl alistirilir hiç bilmiyorumHic bir problem olmaz. Yaveubkedinin asisini yaptirdiktan sonra kuma alistirman 1 hafta surer sadece ve yas mama kediler icin yada biberonla gunun belli saatlerinde beslesen yeterli ve tabikide sevgi en onemlisi. Birlikte buyecekler
Evet özellikle ilk etapta ne yapmalıyım bilmiyorumÇok tatlı yaKedi köpeklere düşkünlüğüm yoktur ama her şeyin yavrusu ayrı bir masum ve tatlı oluyor. Ne yapılır bilemedim ama evde bakacaksınız güzelce bir temizleyin ve bütün aşılarını yaptırın mutlaka.
çocuklarla kediler çok iyi anlaşır. aşılarını yaptırdıktan sonra sorun olmaz. kuma alıştırmak çok kolay. benim kedim de bize geldiğinde 2 aylıktı. kuru mamaya alıştı. şimdi evin sahibi o oldu. kıl , tüy dert etmeyin. Aşılı olduğu için (allerji yoksa) her hangi bir sorun olmuyor. çocuklarınıza çok iyi gelecek :)Kızlar acil soruyorum. Sitemizde bir yavru kedi var muhtemelen annesi reddetmiş. Sizce eve almalı mıyız. Şimdiye kadar hiç böyle bir hayvan beslemedim 2 çocuğum var biri 6 aylik. Eve kedi düşünüyordum fakat en azından küçük 2-3 yaşına gelince. Şu anda Kılı tüyü aşısı bakımı beni zorlar mı manevi olarak. Küçük çocuğu olup evinde hayvan besleyenler ya da fikri olanlar lütfen yardım.
ilk etapta veterinere götürüp bit, parazit var mı kontrol ettire bilirsiniz. geçen arkadaşım sokakta yavru kedi buldu Sokağa çıkma yasağı , bayram dönemiydi onu eve getirdi. bildiğimiz leğene normal kum koydu. kedi iç güdüsel gitti leğene tuvaletini yaptıEvet özellikle ilk etapta ne yapmalıyım bilmiyorum
Bende kedi ve kucuk cocuklar var. Cocuklar kedilerden sonra geldi, kediler zaten evde dogdu anne-baba benimdiKüçük cocuklariniz ve yavrunuz var mı alırsak nereden başlamalıyız ilk etapta ne yapmalıyız tahminim 2 aylık kadar yeni doğmuş degil
Bir kismina cevap vermemisim sorunuzunKüçük cocuklariniz ve yavrunuz var mı alırsak nereden başlamalıyız ilk etapta ne yapmalıyız tahminim 2 aylık kadar yeni doğmuş degil
Manevi olarak zorlar mi demissiniz. Evet kesinlikle zorlar. Ama onun sevgisi her seye degiyor. Ayni cocuk gibi.... Ben çocukların kediyle köpekle büyümesi taraftariyim. Kesinlikle daha merhametli ve empati kurabilen kişiler olmalarına yardımcı oluyor. Ben hamileyim ve evimde kedim var, ben de evde kediyle büyümüşüm ve hep kendimi sansli sayiyorum. Fakaaat.... kedi oyuncak pelus hayvan degildir. Hastalanir veterinere götürürsünüz. Tüy döker, eskisinden daha çok elektrik süpürgesi çalıştırmanız gerekebilir. Bazen cani oyun istemez kendi dünyasına çekilir, çocuklar üstüne çok giderse kendini korumak için tirmik da atabilir. O da tıpkı bir cocuk gibi. Onun da kendine özgü bir karakteri var. Benim kedisi köpeği olup da bebeği olan hem ailemde hem cevremde çok insan var. Çevreden çok baski görülüyor malesef. Aman tüy döker gibilerinden. Gercekten sorumluluk üstlenecekseniz alın tabi. Sosyal medyada kedili bebekli çok güzel hesaplar var onları takip edin.Kızlar acil soruyorum. Sitemizde bir yavru kedi var muhtemelen annesi reddetmiş. Sizce eve almalı mıyız. Şimdiye kadar hiç böyle bir hayvan beslemedim 2 çocuğum var biri 6 aylik. Eve kedi düşünüyordum fakat en azından küçük 2-3 yaşına gelince. Şu anda Kılı tüyü aşısı bakımı beni zorlar mı manevi olarak. Küçük çocuğu olup evinde hayvan besleyenler ya da fikri olanlar lütfen yardım.
Arkadaşım büyük bir sorumluluk.Kızlar acil soruyorum. Sitemizde bir yavru kedi var muhtemelen annesi reddetmiş. Sizce eve almalı mıyız. Şimdiye kadar hiç böyle bir hayvan beslemedim 2 çocuğum var biri 6 aylik. Eve kedi düşünüyordum fakat en azından küçük 2-3 yaşına gelince. Şu anda Kılı tüyü aşısı bakımı beni zorlar mı manevi olarak. Küçük çocuğu olup evinde hayvan besleyenler ya da fikri olanlar lütfen yardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?