Arkadasım sana katılıyorum degıl sadece bır hayvana yapılan zulüm yüzünden tum canlılar için bu gecerlı olsun. Kısasa kısas.... sadece bır tane örnek yapılsın bak bakalım bırdaha oluyormu.
haberlerde ızlemıstım Bır Köy yerınde Evlı barklı cocuklu bır kadın, Köyunde şerefsız bır adam gelıp kadına tecavuz edıyor bırde tehdıt edıyor kımseye soyleme kocanı öldürürüm diye kadında korkuyor dıyemıyor . pıs kopek yıne bırgun gelmıs yeltenmıs kadına ....kadında yettı demıs adamın kelleyı kesmıs... koy yerınde orta yere atmıs ıbretı alem olsun dıye.... sonra gıtmıs teslım olmus cok sukurde kadın haklı bulundu ve serbest kaldı.
bu o şahsın(!) twitter hesabı https://twitter.com/CanAksoyOnline
İnşallah o masum hayvan gibi can verirsin!
Böyle bir şeyin imkanı yok.Serbest kalamaz.
İdari para cezası aldı ilk etapta bu normal kabahatler kanununda bunun karşılığı maalesef bu.Ama inanın burada kalmaz bu olay.İzmirde kedi vahşetini hatırlıyor musunuz?Önce idari para cezası almıştı daha sonra tekrar dava açılmıştı hapis cezasına çarptırılmıştı.Bu olayın seyride bu şekilde olacaktır.300 tl ile serbest ayni zamanda polis korumasi var ah Türkiyem ahhhh
Böyle bir şeyin imkanı yok.Serbest kalamaz.
muge anlıya cıkmıstı muebbet ıstendı ama serbest bırakıldı kadın ...
serbest kalamazmi bunun emsallerini kac gere gorduk biz gecen sene tekme atarak kedinin olumune sebep olan yaratikta para cezasi ile serbest kaldi buda oyle
cunku hayvanlari koruma kanununumuz yok (varda yok)kabahatler kanununa giriyor hayvan olumleri hopp 300_500 lira ile serbestler ohh hayata bak be
o parayi biz versekte polisler kedileri korusa..
serbest kalamazmi bunun emsallerini kac gere gorduk biz gecen sene tekme atarak kedinin olumune sebep olan yaratikta para cezasi ile serbest kaldi buda oyle
cunku hayvanlari koruma kanununumuz yok (varda yok)kabahatler kanununa giriyor hayvan olumleri hopp 300_500 lira ile serbestler ohh hayata bak be
o parayi biz versekte polisler kedileri korusa..
RUH HASTASI!!!! yazdıklarına bakın ya...gerçekten ruh sağlığı normal değil
ilk defa duydum bunuArkadasım sana katılıyorum degıl sadece bır hayvana yapılan zulüm yüzünden tum canlılar için bu gecerlı olsun. Kısasa kısas.... sadece bır tane örnek yapılsın bak bakalım bırdaha oluyormu.
haberlerde ızlemıstım Bır Köy yerınde Evlı barklı cocuklu bır kadın, Köyunde şerefsız bır adam gelıp kadına tecavuz edıyor bırde tehdıt edıyor kımseye soyleme kocanı öldürürüm diye kadında korkuyor dıyemıyor . pıs kopek yıne bırgun gelmıs yeltenmıs kadına ....kadında yettı demıs adamın kelleyı kesmıs... koy yerınde orta yere atmıs ıbretı alem olsun dıye.... sonra gıtmıs teslım olmus cok sukurde kadın haklı bulundu ve serbest kaldı.
ayni zamanda yazmisiz unutmak mumkunmuİdari para cezası aldı ilk etapta bu normal kabahatler kanununda bunun karşılığı maalesef bu.Ama inanın burada kalmaz bu olay.İzmirde kedi vahşetini hatırlıyor musunuz?Önce idari para cezası almıştı daha sonra tekrar dava açılmıştı hapis cezasına çarptırılmıştı.Bu olayın seyride bu şekilde olacaktır.
birde hedef göstermekten vs bahsedenler olmuş
çok saygıdeğer sevgi pıtırcığı hümanist arkadaşalarım
bir katili savunacağız diye bu kadar kasmayın komik görünüyorsunuz.
yaşam hakkına saygıysa o kedinin de vardı.
hatta bartında yaşayan bir çok insan belki de tehtit altında
devletin asli görevi vatandaşının refah, huzur ve emniyetini sağlamaksa
bu adamın icabına bakacak
yoksa buyur sen yap demek şu saatten sonra o adamın elini kolunu sallaya sallaya gezmesi..
Hanımefendi ben onu neye karşılık yazmışım okusanız sonra cevap yazsanız?
evet simdi gordum nerden nereye gecmiszCanım serbest kalamaz denen başka bir olay. Kendisine tecavüz eden adamın kafaısnı kesen kadından bahsediyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?