Kedi Katili'nin üniversiteden atılması için destek !

Böyle bir şeyin imkanı yok.Serbest kalamaz.

Bu şahıs(!) sosyal paylaşım sitelerinde gördüğünüz üzere çok rahat! 20 fav'a kediyi keserim diye hala fotoğraf paylaşıyor! Sinirlerim tepeme çıktı! nasıl bir önlem alabiliriz ya!!!!

300 tl ile serbest ayni zamanda polis korumasi var ah Türkiyem ahhhh
İdari para cezası aldı ilk etapta bu normal kabahatler kanununda bunun karşılığı maalesef bu.Ama inanın burada kalmaz bu olay.İzmirde kedi vahşetini hatırlıyor musunuz?Önce idari para cezası almıştı daha sonra tekrar dava açılmıştı hapis cezasına çarptırılmıştı.Bu olayın seyride bu şekilde olacaktır.

Böyle bir şeyin imkanı yok.Serbest kalamaz.

serbest kalamazmi bunun emsallerini kac gere gorduk biz gecen sene tekme atarak kedinin olumune sebep olan yaratikta para cezasi ile serbest kaldi buda oyle
cunku hayvanlari koruma kanununumuz yok (varda yok)kabahatler kanununa giriyor hayvan olumleri hopp 300_500 lira ile serbestler ohh hayata bak be
o parayi biz versekte polisler kedileri korusa..

Sahiplendirmeyi yapan kafe savcılığa şikayette bulunmuş
muhtemelen tekrar gözaltı ve dava süreci başlayacak böylece.
kamuoyunda çok fazla ses getirdiği için bu sefer bu kadar ucuz kurtulabileceğini sanmıyorum bu caninin.

Cafe de Kedi
10.02.2014

Cumhuriyet Başsavcılığı’na ,

Eskişehir

285........ T.C.Kimlik no’lu, B....:... Odunpazarı/Eskişehir adresinde ikamet etmekte olan, C. A. isimli şahıs, 26.09.2013 tarihinde Cafe de Kedi’den İletki isimli tekir kediyi, ekte bulunan sahiplendirme sözleşmesiyle sahiplenmiş olup, sahiplendiği kediyi bağırsaklarını dışarı çıkararak işkence ile can çekişerek öldürmüştür. Bu olayıda cep telefonuna kaydederek, mesaj yoluyla arkadaşlarıyla, twitterdan ve facebooktan da çevresindekilerle paylaşmıştır.Ekte cep telefonundan attığı mesajları, attığı twittleri görebilirsiniz.Telefonla rutin kontrol için kendisi Cafe de Kedi’den arandığında kedinin iyi olduğu bilgisini vermiştir.

Şahsın arkadaşları tarafından 10.02.2014 tarihinde olay ifşa edilmiş ve şahıs hakkında satanist olduğu, uyuşturucu kullandığı tarafımıza bildirilmiştir.Şahsın komşuları ile konuştuğumuzda ilk önce beyaz bir labrodor köpeği olduğunu ama sonradan görmediklerini, yakın zamanda da siyah bir yavru köpeği evinde beslediği söylenmiştir.Bahsi geçen köpeklerin de aynı akibete uğrama ihtimali maalesef ki bulunmaktadır.

Şahsın psikolojik durumunun normal olmadığı sadece hayvanlara değil insanlara karşı da tehlikeli olabileceği yaptığı bu elim olaydan dolayı gayet açık ve nettir.

Bu bağlamda,

5199 Sayili Hayvanlari Koruma Kanunu'na gore, sahipli yada sahipsiz hayvanlarin oldurulmesinin suc olmasina istanaden, bu eylemi yapan C. A.’a 5199 Sayili Hayvanlari Koruma Kanunu'na gore, idari sorusturma acilip idari para cezasi verilmesini, C. A.’un psikolojik tedavi altına alınması toplum sağlığı açısından gerekli olup, uyuşturucu kullanımı konusunda da araştırma yapılmasını ve gerekli görüldüğü takdirde tedavi altına alınmasını arz ederiz.

Dilekcemize 4982 ve 3071 sayılı yasalar geregi, tarafimiza son durum ve yapilacak islemler ve neticeleri hakkinda bilgi ve cevap verilmesini emir ve musadelerinizle saygilarimizla arz ederiz.

Saygılarımızla

Hanımefendi ben onu neye karşılık yazmışım okusanız sonra cevap yazsanız?

Canım serbest kalamaz denen başka bir olay. Kendisine tecavüz eden adamın kafaısnı kesen kadından bahsediyolar

birde hedef göstermekten vs bahsedenler olmuş
çok saygıdeğer sevgi pıtırcığı hümanist arkadaşalarım
bir katili savunacağız diye bu kadar kasmayın komik görünüyorsunuz.
yaşam hakkına saygıysa o kedinin de vardı.
hatta bartında yaşayan bir çok insan belki de tehtit altında
devletin asli görevi vatandaşının refah, huzur ve emniyetini sağlamaksa
bu adamın icabına bakacak
yoksa buyur sen yap demek şu saatten sonra o adamın elini kolunu sallaya sallaya gezmesi..

RUH HASTASI!!!! yazdıklarına bakın ya... gerçekten ruh sağlığı normal değil

En altlarda bir kedi fotoğrafı paylaşmış kedinin sırtına da bıçağı dayamış 20 fav'a kediyi keserim diye fotoğraf paylaşıyor! neler yapabiliriz? rektörlüğü aradım işlemler başlatıldı dedi. Ufuk Günaydının haberi televizyonlara yayınlandığında herkes tepkisini göstermişti ama bu olay daha çok taze ve herkes tarafından bilinmiyor bunun için ana haber bültenlerini aradım ama açan olmadı!

Allah kahretsin elimden birşey gelmiyor!!!!!!

ilk defa duydum bunu uzaktan bakınca vahşet ama o kadının yaşadığı da vahşet.

ayni zamanda yazmisiz unutmak mumkunmu
videoyu izledikten sonra midem agzimda geziyorum hic dayanamiyorum hayvanlara yapilan eziyetlere agzi dili olmayan varliklar
umarim dediginiz gibi olur ama hic umamiyorum nedense kesin bi bilginiz varmi hapise girdigi ile bilgili yoksa o hapis cezasida para cezasina cevrildi?

Çok hadsizsiniz ya. Hedef göstermeyin yazık denilmedi o adama.Bu tarz bir sapığı savunmak mümkün mü? Sapık,hasta,canavar.Keşke çok büyük acılar çekerek ölse.Ama bu olaya tepki gösteren insanlar çok temiz yürekli insanlar belli.Hatta tepki seviyesi arttıkça daha da büyüyorlar benim gözümde.Ama adresini vs. paylaşanlar var.O insanların tamamen iyi niyetin hezeyanıyla yaptıkları şeyin sonucu o insanları da hiç istemedikleri halde suçlu hale getirebilir.Bu yönünü de göz önünde bulundurun bayanlar diye hatırlatma yapıldı.

Midem bulaniyor...
Ama o zavalli kedinin görüntüleri degil midemi bulandiran...
O "insan" bile denemeyecek yaratigin yüzü, saci, basi, bütün varligi...

O kadar mi sevgisiz büyüdün be yaratik,
o kadar mi merhamet yok icinde?

Aklim almiyor.
Bugün savunmasiz bir kediye bunu yapanin yarin bir bebege yapmayacagi ne malum?

Adalet sistemimizden zaten medet ummuyorum bu konuda,
ama dilerim halkin adalet arayisi yakani birakmaz, sürüm sürüm sürünürsün.

allah bin türlü cezasını versin..
bişey sorcam kızlar. kampanyaya imza için ad soyad istiyorlar. herkese açık mı bırakılıyor bu isimler?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…